🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 021
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 450
Цялата тирада на това нищожество в превод значеше "Ако не ми се правиш на шеф, ако си налягаш парцалите и си по-ниска от тревата тази седмица, ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ да помогна". После естествено показа, че му липсват и топки, защото след разплакването й се опита да внуши, че цялата тази агресивна пет минутна словесна д****я било опит да й помогне, а не истината, че не може да я диша и затова се опитва да я мачка. Съмнявам се дори дали сам схваща мащаба на своето малоумие - какво според него трябваше да направи Ванчето, да падне умишлено от Лора?! Тя не се е "захванала" с фермерството по някаква си своя инициатива, победи в дуел, победи и втория претендент за фермер и затова се е "захванала с неща, от които не разбира". Тъп, та вдлъбнат...

# 451
Отличиха ми се Стефан и Ралица днес. Само те събраха смелост и казаха на Ивайло и Кирил това, което си мислим всички тук. А те пак не вдяват. Ивото даже се и присмива... Явно утре ще видим как и Ралица го отнася за пореден път. 🙁

# 452
Хора, признавам си, написах коментар под последния пост на Ивайло в инстаграм, а никога не си позволявам да коментирам подобни неща, ама то не се търпи. Не искам тези да могат да избягат от хорската "любов", та ако мога с малко да подпомогна да усетят любовта, няма как да изтърва този шанс.

Не се гордея с това, но всякакви граници бяха погазени днес.

# 453
Дай му профила тук и други да напишат.

# 454
  • В тъмната гора.
Ваня или я води светлината наистина, или е гениален стратег. Как лекичко-полекичко през последните седмици заведе агресивния връх на другата агитка към дъното....и само с едно оръжие - кротко поведение. СКлонна съм да мисля, че по-скоро е стратег.

Абонирах се канала на Ваня в ютюб  преди има-няма пет години /не съм сигурна/. Това момиче четеше денонощно и правеше ревюта на интересни нехудожествени книги. Всячески искаше да ги проумее, да ги приложи, да успее. По едно време взе да чете на глас, за да могат и другите да ги изслушат.
Има вид на луда и повечето я възприемат така, но тя е стойностен човек. И най-вече, това не е стратегия, тя винаги е тиха и мила.
Благодаря, наистина се колебаех кое от двете е, защото който и да е човек трудно ще понесе толкова словесна агресия без да загуби контрол.

Само че и аз трябва да си призная греха...Аз също я имах за изперкала и сега се срамувам. Още съм и абонат, но отхвърлях видеата й. Какво нещо сме хората - лоши, подозрителни и чакаме само да осъдим някого. Наистина се срамувам.

# 455
  • София
Хора, признавам си, написах коментар под последния пост на Ивайло в инстаграм, а никога не си позволявам да коментирам подобни неща, ама то не се търпи. Не искам тези да могат да избягат от хорската "любов", та ако мога с малко да подпомогна да усетят любовта, няма как да изтърва този шанс.

Не се гордея с това, но всякакви граници бяха погазени днес.

И аз писах на Иван и Андрей в инстаграм, за сефте ми се случва. Не си сама, сестро 😀

# 456
Припомнете ми в кой ден беше беседата с отчето?

# 457
Георги ако не беше пиян пак щеше да каже нещата в прав текст без да преувеличава и някой хора се дразнят защо ли?? Второ браво на Ваня за това че стана фермер. Трето  жалка картина са Ивайло, Любо и Кирил. Помия са тримата. Достигната дъното. Браво на Живка и на Стефан за думите , но трябваше на масата да защитят Ваня , но не стана.. Утре пак същото. Искам тази седмица Ивайло да си тръгва че просто не се търпи. Дано Жоро го бие. Тва е от мен за днес.

# 458
Скрит текст:
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!
Значи ето как трябва да се оттървем от неудобните и корумпирани политици. Слагаме ги на центъра застанали зад Кирил и Ивайло и народа ги помита и тях и така опряваме положението след 30 години несполучлив преход. Явно политиката не вълнува хората, а трябва дирижирано реалити за да се възмути този народ от нещо. По дяволите полтииците, ако са знаели колко се пали този народ от реалити продукции да го бяха използвали досега и да не бяха пръсакли толкова пари за избори и кампании. Направо е чудно къде се каналира толкова негативна енергия, а не в нещо от което наистина зависи живота ни.

🤣🤣🤣

П.П. (Не сте приели думите ми буквално, предполагам...)
[/quote]

Не,  аз се шегувам, разбира се. НО и някак ми се иска да си изкажа разочарованието от пълната апатия на народа ни към политиката от която зависи живота ни и на нашите деца и това да не бягаме масово в чужбина и от друга страна хилядите коментари във фейсбук, бг мама и куп други форуми за обсъждане на реалити шоу, което е най-вероятно със сценарий. Аз също гледам Фермата и категорично не одобрявам поведението на Киро и Ивайло, но може ли някой да ми обясни защо българина се вълнува толкова много от реалити шоу и защо цялата тази акумулирана негативна енергия не се пренесе на по-важно място от това да търсим инстаграми и пишем коментари сега и на роднините до девето коляно на Иво и Киро колко са гадни и отвратителни.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:22 от dido1302

# 459
https://instagram.com/ivaylo_gerasimov?utm_medium=copy_link

Линкче за профила на Ивайло. Жокер - на последната му снимка са тагнати другите льохмани.

# 460
Ако такива като Ивайло и останалите, които живеят в чужбина са изтеклите мозъци на България, тогава съм много радостна за изтичането им и изобщо да не се връщат.

# 461
Айде стига с тоя рефрен. Тези не са  т.нар." мозъци ". Те са с IQ далеч под средното. Те просто са ....изтекли. Киро и той е същата слуз, но дори не е успял да изтече.

# 462
  • София

Фермата - сезон 7,
епизод 62 (22.11.2021)

# 463
Ивайло и Кирил не само са дъно, те копаят дъното- супер прости и гнусни са. Ралица им го каза много добре, правят го, защото им харесва. И като му каза на Ивайло, че грам не й пука за мнението му тоя за момент се спече. Защото най-ужасното нещо в неговите очи е мнението му да не е важно, да не се зачита. Пълни комплексари са с Кирил двамата и си избиват комплексите с агресия и то към по-слабите от тях. Кои са те, че да дават акъл. Ваня е фермер. Думата на фермера е закон. Не съм предполагала, че има чак толковазлобни и  прости хора на този свят.

Пламен го пратиха в манастира наказан за една бележка. Мисля, че Кирил и Ивайло трябва да им се случи същото. Трябва да има някакви санкции към тях. Не можеш така да унижаваш и мачкаш.

# 464
  • София
За втори път го пускам и гледам Ваня още е вътре 🙂
Защо така я хранят ? И защо се е наджукила така като фолкпевица изглежда...

Гледайте го пък този....иска му се да имитира Ивайло, ако не е самият прошлек.
чак и 15 лайка..хахах JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт