🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 590
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 055
Харесва ми в тази група. Когато хората имат различни мнения, съвсем цивилизовано си казват аргументите. Дяволчето обича да дава различно мнение, но е много готин, всички, ама всички сте страхотни! Бях се отчаяла от форума преди години, не съм писала, а чела, но сега ми е много приятно. Е, героите на сегашната Ферма ни дадоха доста уроци. Сигурно още неща ще видим, ще коментираме. Няма хейт, няма страх, че някой ще те направи на пух и прах, ако изкажеш различно мнение. Харесвате ми! Бъдете здрави!

# 2 056
От промото за понеделник се подразбира, че Ивайло е направил някаква магария като за последно. Какво ли му е родила главата? И докато Пламен и Любо работят се вижда как двама мъже ги приближават с някакъв плакат или не знам какво беше това. А относно думите на Ивайло “тъй като съм чат от продукцията” силно се съмнявам това да е истина. Как мислите? Според мен Ивайло си живее в негов си филм.

# 2 057
  • Другата България
Мисля, че това е типично в негов стил.
Кьорфишек.
Шега и т.н.

# 2 058
  • Пловдив
Разбира се, че не е част от продукцията. Той така разправяше цяла седмица, че всъщност той е фермер, а не Ваня.
Самочувствието му е до небето просто. И наистина се харесва. Даже и децата му иска да приличат на него. 😄

Ванчето се изложи като фермер. Факт! Не респектира по никакъв начин, а изглежда смешна.
Чест им прави на Ж и Ж, че и го казаха. Друг е въпросът, че не слуша и не може да се погледне отстрани.

Изключително много искам Стефан да стане фермер, защото съм убедена, че ще видим най-доброто управление до момента.

# 2 059
Той сам няма да е измислил магарията. Продукцията е дала своята благословия, само сеир да става и да тормози някого - може би Ваня. Сега вече се убеждавам, че тези двамата продуценти изпитват нездрава радост от това да гледат как някой е тормозен.

# 2 060
  • Велико Търново
Задачите на двамата :
На Ивайло : 74+13-21-9+12 = 69
На Стефан :  74-13+21+9-12 = 79
По принцип задачата се решава много бързо и се свежда до просто аритметично действие със 74. От останалите 4 числа двете, които са с еднакъв знак, имат сбор 25 (13 и 12), а другите две, които пък са с противоположния знак, правят сбор 30 (21 и 9). Т.е. разликата е 5. В задачата на Ивайло това 5 е с отрицателен знак, значи е 74-5, а при Стефан се свежда до 74+5. Аз бързо го видях, но не пренебрегвам факта, че гледайки го на голям екран, вкъщи и под никакво напрежение, е съвсем, съвсем различно. Пределно ми е ясно, че те там трудно биха го съобразили.

Знаех, че Стефан ще победи, но дори и така на последната игра, след като късметът мум изневери, се чудех какво толкова е препънало Ивайло. Е... видя се какво. Никой не успя да види пустия ключ, даже и Иван не слушаха и гледаха. После реват. Ами да реват...

Само ми е любопитно какво ли щеше да стане, ако се стигнеше до седма битка. Може ли подсказка каква щеше да е тя?

Подхвърленото от Ивайло в промото и аз смятам, че е партенка. Напълно нормално за него.
Изключително се радвам, че отпадна!

# 2 061
Проблемът с Иван и Андрей е, че те са в основата си са типични сеирджии и продуценти, които си гледат скандала, гледат да спечелят повече коментари, гледаемост и да се говори за предаването им. Нормално за телевизионери, не бих ги упреквала за това. Само, че тук идва тяхното желание да са моралисти, да си пробутват техните възгледи за живота и морални устои като единствените правилни. Не само като водещи на Фермата, но и видяхме оная доста голяма откъм бюджет кампания, която беше в цяла България с която се опитваха да убедят жените да раждат млади.

Та те искат хем да си имат сеира, да манипулират правилата с цел повече скандал, да вкарват в предаванията си екстремно агресивни и злобни хора, та дори и биячи на жени...ама в същото време да ми четат морал за състоянието на България, за личните избори на жените, за спазването на закони, за запазването на българското и други. Ем, няма как да стане. Няма как да си хем моралист, хем див сеирджия.

# 2 062
Защо се хващате на думите на Ивайло? Абсолютно ясно, е че е шега 😂😂😂
Относно въртенето на Иван около Ивайло - отново трябва да се повтаряме явно, но много ясно заявиха, че искат всеки дуел да е равностоен и видяха, че Ивайло може да има по-бързо време от Стефан или поне беше възможно, за да има 7ма битка и да е още по-оспорвано и напрегнато. А сега да смятате по всевъзможни начини задачите - лесно е отстрани, когато си под напрежение мозъкът не мисли по същия начин, защото знаеш, че ти тече някво време, а не когато си в покой и да си смяташ по хиляда различни начина. Поне аз под напрежение бих ги вадил и събитал едно по едно, както са числата, но сега като гледам гледам отстрани ще видя кои са с минус и кои са с плюс и така ще.го сметна. Няма нужда от доказани математици в този сайт 😂😂😂

# 2 063
Единственото, за което ме е яд от снощи е, че не беше Жоро на дуела срещу Ивайло. За да бие тоя клоун с 15:0. Само за това съжалявам. Така трябваше да приключи участието на палячото с празна глава и голяма уста.

# 2 064
На Стефан само не мога да простя, че беше запленен от Винету. Кофти вкус за жени.

# 2 065
Лайнайло след 3-4 минути по бтв. 💩

# 2 066
Урааа. Честита победа на Стефан! Отстрани един плазмодий! Не очаквах Стефан да победи този плазмодий. Той спечели битките си с мозък. Ех, пропуснах да гледам Ивайло по Бтв. Сигурно се хвалил и говорил големи приказки като "умната и благодорна" Теодора.

# 2 067
  • Пловдив
Стефан е много повече положителен герой. Аз даже малко го съжалявам, защото според мен той в живота си общува с интелигентни хора и сигурно не се чувства особено добре сред такива дребнави човечЕта.
Чест му прави, че им казва грешките с градивна критика и се обосновава. А не просто да слага етикети. Обсъжда постъпки.
Не случайно е успял в живота...

# 2 068
На Стефан само не мога да простя, че беше запленен от Винету. Кофти вкус за жени.
Кога е бил запленен от Мартина? Това че коментираше с Живка казуса за джакузито и дали се била събличала Мартина ли? Той там ми приличаше на вестоносец- обсъждаше случило ли се е или не. Но не съм забелязала някакъв откровен интерес към Мартина да е имал.

# 2 069
Почти съм убедена, че това за Ивайло не е истина. Прекалено зле се справи, за да е наистина поставено лице. Grinning Пък и не мисля, че има капацитета да го направи и да играе роля. То си личи истинската му същност, защото е изписана на лицето му.

Но пък знае ли човек. Наближават финалите, борят се за рейтинг двете предавания. Всичко е възможно! Grinning Grinning

Нещо обсъждат пак за гаф и кой какво нарочно бил направил. Очаквам тая история да се върти около Коцето, чието присъствие там, между другото, вече много ми лази по нервите.

Аз не смятам, че е поставено лице от продукцията.
По-скоро предполагам, че е в екипа на предаването за пред-подготовката и организацията и е решил да учавства.

Общи условия

Активация на акаунт