💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 86 158
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 75
Редът на отпадане според най-достоверния спойлер:
Скрит текст:
Рабухчиев
Стратимир и Елизабет (май по едно и също време отпадат)
Морунов
Борис
Милена
Поли - трета
Симеон - втори
Андрей - победител
Не помня дали местата на Борис и Морунов не бяха разменени. За Неделчо няма информация.

# 76
  • Испания
Напротив, 2-3 казаха, че са ги накарали да кажат, че са необвързани. Преди коментирах това.

# 77
# 78
Глупостите на Андрей. Елизабет да си помисли защо толкова я хейтят. Да харесва Неделчо като човек, но Красима не - нито като човек, нито като играч - има нещо много сбъркано в това момче.

# 79
Като дават по-отблизо Елизабет и без грим, лицето й изглежда топчесто и подуто. Не знам дали ви направи впечатление, но чак не мога да я позная

# 80
  • Испания
Когато тя оплю всички зад гърба им, не се чувстваше неудобно, а сега било ѝ се отразило отношение на публиката към нея. Тя не се ли гледа, ако е забравила какво е говорила? Хайде, де!

Като дават по-отблизо Елизабет и без грим, лицето й изглежда топчесто и подуто. Не знам дали ви направи впечатление, но чак не мога да я позная

Да, да. Има и една снимка, когато пак премиват кокалите на другите участници в резиденцията. Чудех се какво ѝ е станало!

# 81
  • London
Андрей мога да го разбера само, ако даде логично обяснение за тази своя омраза ....аз наистина не мога да повярвам, че само защото Симеон е номинирал веднъж Елизабет следва да бълва такава гадост. Не излага причина, която поне на мен да ми изясни тази негативност.Ще питам на лайва довечера.....може пък Симеон да ни осветли по въпроса. Другото е да не може да прости, че са го заподозрели в нещо нередно с Елизабет .....

# 82
Всеки си има разбирания и има право да харесва, който си иска. Явно Андрей е видял нещо в Красима, което ние не сме видели от това, което излъчват. Всеки може да се прави на различен пред камерите (а те знаят кога има камери)

# 83
  • София
Благодаря за темата. Дали има промо за довечера?

# 84
Всеки си има разбирания - да. Но на мен ми е достатъчно това, че Андрей е толкова близък с човек като Елизабет, за да ми падне в очите. И жена му на Андрей изглежда кукувица. Не ми харесват и това е.

# 85
  • Испания
Благодаря за темата. Дали има промо за довечера?

Това пускат като промо за днес. Публикувано е вчера.

# 86
Тук Елизабет ми изглежда сънена/уморена. Но не намирам разлика във външния й вид.

Когато тя оплю всички зад гърба им, не се чувстваше неудобно, а сега било ѝ се отразило отношение на публиката към нея. Тя не се ли гледа, ако е забравила какво е говорила? Хайде, де!

Да, да. Има и една снимка, когато пак премиват кокалите на другите участници в резиденцията. Чудех се какво ѝ е станало!

# 87
  • London
Даааа и на мен ми влияе това кой ти е приятел. Има една приказка, кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа кой си. Андрей може и да е засегнат заради първата седмица, там където тя го нарочи нещо....имало е нещо там за да стане така помежду им, но иди ги разбери какво и защо. А Симеон наистина не виждам причина да е намразил....явно си е асоциалник Андрей.

И аз понякога съм подута сутрин.... недоспиване, цикъл....😆

# 88
То е ясно, че всеки си има собствен вкус, ама и на мене Мис Олиа ми е посредствена. Поне от това, което показа. И визуално не ми харесва. По спомен имаше доста неприятна кожа на лицето.
Ама това не е формат за красота, така че това няма значение.
Щом Вальо и миската са се харесали, да се взимат. А и не виждам заявки да прекарат следващите 60 години заедно. Може след 6 месеца всеки да поеме в различна посока.
Не харесвам и Андрей и силно се надявам тази седмица да отпадне! Ама много силно се надявам!
От "мълчаливите" участници той е най-слузестия.
И аз искам всички на реката. Ей това вече ще е интересно! Joy

Смайли, благодаря!

# 89
И Симеон не е много за харесване, но не разбирам драмата на Андрей с него. Все едно нещо делят, че Андрей толкова да подскача. На мен като зрител ми е нелогично и смешно. Големи мъже са все пак.

Общи условия

Активация на акаунт