💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 86 670
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
ilchukkseniya
1,2,3 или 4?

Във връзка с Андрей започнах да мисля, че естествеността е готина.

Той винаги ми казваше, че съм по-добре без грим и дори сега, всеки път, когато се гримирам, той ми казва се измий 😂

Преди това винаги правила поставяне на миглите си, боядисах ярко веждите си, правила ярък грим за работа ( работила като танцьорка)

Сега обичам себе си без всичко това. Правя лек грим само когато е необходимо и никога не използвам фотошоп.

Виждам, че забелязвате това и ми пишете комплименти🙈
Много ми приятно 🤍

Пожелавам ви да бъдете себе си 🌿

Естественост в модата
🤍

elizabeth_vassileva 1😍

ilchukkseniya @elizabeth_vassileva ❤️😘😘😘

Мили те! Разчувствах се!

Естественост в модата! Разбрахте ли?

То е ясно, че всеки си има собствен вкус, ама и на мене Мис Олиа ми е посредствена.

Много си права. Тя се оля с публикувани снимки и видеа, след излизане от формата. 

# 91
Всеки си има разбирания - да. Но на мен ми е достатъчно това, че Андрей е толкова близък с човек като Елизабет, за да ми падне в очите. И жена му на Андрей изглежда кукувица. Не ми харесват и това е.

Да, напълно съм съгласна, и аз не харесвам хич Елизабет. Дори в инстаграм пак ми изглежда същата злобарка. Но не отричам възможността да е различна и добра зад камери. Винаги има възможност.

Говорих за Красима основно, че тя може да не е такава, каквато се представя пред камерите. Не знам дали си спомняте коментара на Елизабет по адрес на Красима, когато казваше, че пред камерите яде една хапка оризче, една ябълка, а зад камерите едва ли не “плюска”. Това е абсолютно отвратителен коментар от страна на Елизабет, ноо донякъде потвърждава теорията ми, че пред камерите (вкл. и в инстаграм) хората са едни, а всъщност може да са различни.

# 92
  • London
Пак искат да засегнат Красима май, май.

Явно и аз не съм наред ама няма да седна да плюскам баш пред камерата? Кому е нужно ...това не значи, че се крия нещо. Просто не смятам, че е най-важното цяла България да ме гледа как преглъщам. А Красима за мен е ранима на тема кила и външност.....била е неуверена за да тръгне към пластики толкова рано. За жалост не мисля,че помията, която се изля за килата й и моментите в които беше в най-натурален вид ще помогнат да спре да се гримира примерно, точно обратното ....а тя е хубав млад човек.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:12 от Не се сърди, човече

# 93
Ксения и тя се прави на важна. На кого ли му пука за това тя какъв грим си слага и дали слага...Много комплекси, много нещо.

# 94
  • London
Наскоро рекламираше Шампоан Здраве, аз такова нещо няма да сложа. То нито се пени, нито мие косата.Joy Но беше ужасена от къде,къде по-добрите Глиз Кюр. Идеята е май да се правим на човек от народа знам ли.

# 95
За Красима е достатъчно да е вярно, че зад камера е правила грозни коментари относно националност и етническа принадлежност (съдейки по разговора със Симеон, много вероятно), за да стане абсолютно дъно в нечии очи. Без значение какви други качества има.

# 96
  • Испания
А ако е имало предишен коментар, мислите ли, че ще ни го спестят? Достатъчно скандално би било. Това ме навежда на мисълта, че нищо подобно не е имало.

# 97
Не знам Нова тв дали ще си позволят да пуснат расистки обиди в национален ефир, може би е прекалено и ще ги съдят и затова са ни ги спестили.

# 98
Не ги снимат 24/7. Андрей го спомена в началото, Красима се оправда, че не разбирал добре  български. Останалите си мълчаха, но беше очаквано - отборният манталитет беше силен, Красима беше по-близка до Братоев, а Андрей - нарочен за елиминации, защото не им се вписва в колектива.

# 99
  • Испания
Не знам Нова тв дали ще си позволят да пуснат расистки обиди в национален ефир, може би е прекалено и ще ги съдят и затова са ни ги спестили.

Нова ТВ пуснаха малтретиране на жена точно в този формат. Изобщо не смятам, че биха ни спестили предишни думи на Красима. Щяха да я накарат да ги повтори и да я запишат, ако не е била записана преди, ако е казала нещо недопустимо.

Гледала съм ББ, ВБ, ИГ, ХК, Един за друг. Няма теми табу за Нова ТВ в името на рейтинга.

# 100
Инстаграм, и социалните медии кати цяло, са последното място, където човек трябва да търси реалността.

Говорих за Красима основно, че тя може да не е такава, каквато се представя пред камерите. Не знам дали си спомняте коментара на Елизабет по адрес на Красима, когато казваше, че пред камерите яде една хапка оризче, една ябълка, а зад камерите едва ли не “плюска”. Това е абсолютно отвратителен коментар от страна на Елизабет, ноо донякъде потвърждава теорията ми, че пред камерите (вкл. и в инстаграм) хората са едни, а всъщност може да са различни.

# 101
  • London
Да де, сигурно и в предаването да не търсим реалност що се касае до Елизабет. Тя толкова се изложи, че може само вода са носи на Красима. Тя и да в говорила нещо поне е имала акъл да знае къде, кога и как да говори, че да не се излага. А и има един елемент наречен излъчване.....Елизабет излъчва някаква злоба, няма нужда дори да си отваря устата, тя си струи....всеки я долавя. Другата поне добродушен вид имаше. Та за мен е лесно да взема страна.....а и факта, че всеки след предаването няма добра дума за Елизабет също е показателен.

# 102
Гласувах за бойците.
Интересно ми е как ще съжителстват тези хора в обединеното племе. Повечето не се понасят. Добре би било да са на реката. Нали казаха, че тя не е изчезнала от картата на племената.
За тази седмица предпочитам приключенци на съвет и елиминации.

# 103
Благодаря за новата тема!!! Heart

Елия и Вальо не съм ги виждала като двойка, подозирах, че с Морунов ще си паснат, но тя пък много бързо си тръгна. Иначе млади, хубави, добре образовани хора, нека са щастливи. Досега е липсвало такава линия във формата, дори се изненадвам как досега не са нагласили, че някои стават двойка вътре. След Андрей-Елизабет и Красама-Симеон поставят основата, та догодина помнете ми думата ще има лов стори 😄

Въобще не ми е привлекателен Андрей, даже се чудя на коментарите, че едва ли не се избиват за него. Обаче всеки си има вкус.
Аз лично най-харесвам Морунов и като външен вид и като характер най-би ми паснал, поне според това, което съм видяла.
На мен всички ми изглеждат като по-големи на години и всеки път се изненадвам като видя реалната възраст. Вероятно е някаква криза на децата на ранните 90', не можем да приемем, че сме по-близо до 30+, отколкото до 20+ 😁
Ама Красима - 21, Боби - 28,  Морунов -31, поне 4-5 години отгоре са ми.

И аз не мога да си представя да имам връзка, а да кажа, че нямам, то е обидно за партньора ми. Още си спомням в един Вип Брадър Тото как увърташе, почна без приятелка и стигна до имам жена.

# 104
  • Испания

И аз не мога да си представя да имам връзка, а да кажа, че нямам, то е обидно за партньора ми. Още си спомням в един Вип Брадър Тото как увърташе, почна без приятелка и стигна до имам жена.

Именно.

И знаем защо се получава така.

Общи условия

Активация на акаунт