Спойлери от реалити предавания

• 77 587
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Стефан побеждава Ивайло, спокойно. Сигурно е.
В Игрите очевидно Андрей побеждава Морунов... пиша тук с надеждата, че някой ще каже, че нещо се е случило и не е бил Морунов опонента! Както например с Красима като се контузи и пратиха Елена...

# 271

В Игрите очевидно Андрей побеждава Морунов... пиша тук с надеждата, че някой ще каже, че нещо се е случило и не е бил Морунов опонента! Както например с Красима като се контузи и пратиха Елена...
Едва ли. Баш ще си отпадне Морунката.

# 272
Ами то на Стефан му работи бързо мозъка. А на Ивайло плювалото. Та ще си бие Стефко за наша всеобща радост.

Meh

# 273
Също за мен Стефан е много по-добър от Ивайло. Друго си е да имаш мозък, Ивайло няма как да го знае..
Даже не разбрах защо нарочиха Стефан за слаб, в битките не се дава лесно. Видяхме ги групичката, посърнаха за секунди, много ме кефи как падат от високо.

# 274
За Игри на волята: Има и друг спойлер - че Рабухчиев печели този сезон. Според мен това няма как да стане - от сравнително силен мъжки каст тази година и точно неиздръжливия Рабухчиев да спечели...И да го видя, няма да го повярвам. Много ми се иска Морунов да спечели и да е на финал с Боби да речем, а спойлерът за Андрей да е грешен.

# 275
Рабухчиев е най-слабият играч в момента по мое мнение. Ще е шок да спечели. Той има само “груба селска сила” както казва Мани, Симеон е доста по-добре.
Забелязвам сериозно издишане на спойлерите. Единствените, на които съм попадала и са се оказвали верни, бяха кога ще отпадне Краси, ма и че Мани ще остане доста след сливането на племенат. По спойлери Неделчо отдавна трябваше да го няма.

# 276
Двата спойлера, който се въртят най-упорито, са за Андрей и Рабухчиев като победители.
Като този за Андрей го чета на повече места.
Аз лично информация нямам, просто коментирам какво се пише.
След битката довечера ще се разбере повече - ако Морунов спечели по някакво чудо, значи неприятната новина е, че може и Рабухчиев да е победител.
Затова не знам за кого да стискам палци.
На 110% съм за Морунов, но ако Андрей отпадне сега, няма как да спечели на финала, тъй че...

# 277
  • Пловдив
Знаете ли с колко точки Стефан ще бие Ивайло?

# 278

някой нагоре беше писал 10-17

# 279

някой нагоре беше писал 10-17
Иес, едно зло по малко.

# 280
  • Велико Търново
Ужас. Тая флегма, не го виждам да победи без помощта на продуцентите
Днес победи в една от битките. Къде точно беше помощта на продуцентите? Ходиха да му вдигат въжетто като го мяташе ли? Времето му ли намалиха по някакъв начин?
Ей, ама понякога като се пише как хич не се мисли...

# 281
Значи Стефан ще вземе свойте игри за 6 и 7 точки ако така ги е играл а ивайло за 3 и 5 точки , но за 1 точка не знам дали изобщо ще е играят. Ако наистина резултата е 17 на 10 за Стефан. Но не ме бърка как си е писал точките Стефан важното е че маха Ивайло. Grinning

# 282
Ужас. Тая флегма, не го виждам да победи без помощта на продуцентите
Днес победи в една от битките. Къде точно беше помощта на продуцентите? Ходиха да му вдигат въжетто като го мяташе ли? Времето му ли намалиха по някакъв начин?
Ей, ама понякога като се пише как хич не се мисли...
Дама, потребителят не, че не мисли. Заяжда се. Точно като отпадащия Ивайло.

# 283
Стефан нагледно показа как за битките не трябват само мускули, а се иска и акъл.
А знае ли се какво се случва между десятката на Мирон и финалната четворка? Много ми е интересно Любо от кого отпада.

# 284
Стефан нагледно показа как за битките не трябват само мускули, а се иска и акъл.
А знае ли се какво се случва между десятката на Мирон и финалната четворка? Много ми е интересно Любо от кого отпада.
Ако е от Коцьо, аз черпя.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт