Спойлери от реалити предавания

• 77 571
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Някъде излезе че Пламен остранява коце май точно последната седмица преди директните елеминации, но дали е вярно е друг въпрос

# 286
  • Стара Загора
Ужас. Тая флегма, не го виждам да победи без помощта на продуцентите
Днес победи в една от битките. Къде точно беше помощта на продуцентите? Ходиха да му вдигат въжетто като го мяташе ли? Времето му ли намалиха по някакъв начин?
Ей, ама понякога като се пише как хич не се мисли...
Дама, потребителят не, че не мисли. Заяжда се. Точно като отпадащия Ивайло.
  Не му е за първи път.

# 287
  • Велико Търново
Ако е от Коцьо, аз черпя.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Обещаното се търси като завещано, нали знаеш
Но наистина това би било много голяма забава за нас. За Любомир еда ли, но к'во от т'ва... Satisfied

# 288
Не, то направо е гнус с тоя Коце. В начало малко аху-ихи, имаше някакви забавни попадения. И от там .. какво е това пазене на 40 годишен мъж, то е като подигравка с недобре човек. На мен ще ми е ааааааадски неудобно, некомфортно и абсурд да го позволя това. Ако и за 100хил., които така или иначе няма да ги вземе, макар и с тая гавра. Не ми го проумява главата.
А в началото си казах, ех, нормален каст. Ахааа Grinning 100%.

# 289
Хубаво, да се обсъждат спойлери, ама някои мнения съвсем не са за тази тема и само я разводняват.

# 290
Интервюто с Теодора и на кого ще стиска палци да отиде на финал. Съвпада със спойлера. https://lupa.bg/news/teodora-ot-bdquofermatardquo-pred-lupabg-re … a_149793news.html

# 291
Теодора е мега зле да издава хората на финала. Значи за мен моралния победител ще е Живка и вота на хората ще е за нея. Дано е Живка. Просто другите не заслужават да са на финала. 😡🤦‍♀️

# 292
  • Мюнхен
Писах го и в другата тема. Въпроса към Теодора е на кого ще стискате палци да стигне до финала, а не на кого от финалистите ще стискате палци. Тоест не е спойлер.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 16:08 от АДРИЛЕО

# 293
Е той въпросът е такъв ( или са го пренаписали )  но е очевадно че Теодора си говори за четиримата финйлисти. Откога заобича толкова Киро и Живка, че чак да им стиска палци и да ги предпочита пред Мартина, Лора , Ивайло. Тя такова дране се дра по време на битката на Ивайло , а сега да изпадне от предпочитанията и.

# 294
Не мога да намеря финалната четворка на Фермата. Някой ще напише ли? Благодаря!
О, да. Прочетох интервюто с Преподобната. Наистина е много глупава. Ясно е, че се изтърва.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 17:56 от Анонимен

# 295
  • Sunshine state
Абсолютен спойлер си е - защо да не стиска палци на така любимия си приятел Любо, а на Живка и Киро?

# 296
  • Велико Търново
Току-що стана ясно, че спойлерът за резултат 17:10 не е верен.

# 297
  • На морето!
Току-що стана ясно, че спойлерът за резултат 17:10 не е верен.
защо?

# 298
Да явно някакмо странно чувство за хумор е проявил фейсбук потлебителя , а и каза че Жоро е на дуела. Фактът , че казахте че не е възможно да то има епизода 4 дена по-рано в тв платформи, означаваше че е партенка.

# 299
  • На морето!
Е, така ли ще падне Ивайло- с контузия? Това е много тъпо.

Иначе Любо не е чак толкова силен състезател, не е изненада, че е отпаднал.

Общи условия

Активация на акаунт