Спойлери от реалити предавания

• 77 587
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Значи Андрей ще спечели утре.

# 256
  • Sofia
За пръв път съм щастлива от грешен споилер. Party
лещичка,държа ме в напрежение,но съм мноого доволна.Hug
И малко ме е яд,че Морунов ще отпадне утре.

# 257
Напоследък много неверни спойлери за игри на волята ..що така

# 258
Според мен от самата продукция ги разпространяват за да може в случай, че изтече истински спойлер, хората да са объркани.

# 259
Моля, кажете, има ли наистина някакъв шанс Стефан да победи, вече ще счупя телевизора от яд.

# 260
  • София
Моля, кажете, има ли наистина някакъв шанс Стефан да победи, вече ще счупя телевизора от яд.
Да, Стефан бие, сигурно е.

# 261
Толкова много го искам, че не мога да повярвам!

# 262
Много съжалявам и аз че спойлера се оказа грешен,момичето дето ги пуска досега сгреши само за отпадането на Неделчо,за Мани че пада от Паулина се знаеше три седмици по рано от нея,както и Красима кога си тръгва,и че Елизабет ще е на острова.

# 263
След глътката свеж въздух вчера отново отвратителен епизод. Добре че знам, че Ивайло отпада и че точно "флегматичния" Стефан ще го прати вкъщи. Не се търпи вече. Чист мазохизъм си е от моя страна, че си го причинявам.

# 264
  • Sofia
Аа,аз не съжалявам.Wink

# 265
Ако спойлерът, че Рабухчиев е победител се окаже верен, това ще е подигравка с всички участници от трите сезона. За това момче са идвали лекарски екипи и линейки на терена, повече дори и от Манка. Какви игри, каква воля, какви 5 лева?

# 266
Ужас. Тая флегма, не го виждам да победи без помощта на продуцентите

# 267
Флегма си мислиш ти, но на игрите за имунитет досега се е представял доста добре. Не е нужно човек винаги да е забързан и припрян, за да се мобилизира, когато трябва пп време на игра.

# 268
Ивайло бързо избухва и се разконцентрира, ако не бяха насоките на Теодора Ивайло щеше да падне от Чавдар. Жоро добре го описа. Дано Стефан вземе първите две битки така да изнерви Ивайло още.

# 269
Ами то на Стефан му работи бързо мозъка. А на Ивайло плювалото. Та ще си бие Стефко за наша всеобща радост.

Общи условия

Активация на акаунт