Февруарски бебета 2021 ❄ ТЕМА ЗИМНА ☃

• 12 720
  • 232
  •   1
Отговори
# 120
Не, но като го опитах, той леко си сладни и не се налага да добавям друго.

Подслаждащ ли?
Момичета, моята девойка пропи чай и искам да ви попитам колко често им давате да пият?

# 121
Честит Рожен ден на Симеон! Да е жив и здрав и много щастлив!
Не мога да повярвам колко бързо мина времето и колко бързо растат наистина 😭
Kikiriki7 защо се съмняваш в лактозата? Има тестове за непоносимости, но май трябва да сте малко по-големи, за да са достоверни. На гастроентеролог ходихте ли?

# 122
Честит първи рожден ден на Симеон! Да расте здрав и смел. Явно само моето момче е запъртък. След 4 дни прави годинка, но тежи 9кг и е 71см

И ние не сме много високи. На 10 и 1/2 м. минахме 70 см. Това е някакъв критичен ръст, който трябва да се мине преди годинка. Докторката не вярваше, че ще го мине и му се зарадва много Blush
Фурмите не са ли много сладки за малко дете? И аз взимам кухня, но не яде всичко. Особено вечер е мъка, но не се отказвам. Аз предложих добре озряла райска ябълка за десерт на обяд и си я хапна.

# 123
Майчета , има ли бебенца , които нямат още много думички в речника?
Моля , споделете какво говорят вашите мъници -съзнателно?!

# 124
Съзнателно "говори"- "мамо" като е разстроен и плаче и "те"(от коте) като намери котката къде се е скрила от него.Други думички не съм го чувала да изговаря...понякога си повтаря някоя сричка или буква(звук) по ЦЯЛ ден друг път "мълчи" с дни...

# 125
Нищо не говори съзнателно, все още.

# 126
  • София
Съзнателно казва само"ау,ау",чувайки съседското куче.С това се изчерпва речника й,хихи.

# 127
Съзнателно май е само мама и ам-ам. Като мама е само, когато е разстроен и ме търси.
Иначе като го питаш как правят колите бръмка, щрака с език за кончето и казва му за кравата, ако е в настроение. Казва и мама нене, отивайки там, където забранявам, колко е съзнателно нз. Има си и дни на мълчание.

# 128
Като отворя Гугъл и прочета всички статии за речника на едногодишното и ставам меко казано притеснена.

# 129
Като отворя Гугъл и прочета всички статии за речника на едногодишното и ставам меко казано притеснена.
Да ти кажа аз спрях да се товаря с това какво "трябва" да прави на еди коя си възраст, че с това недоносенто в големи филми влизах. Гледам само основното - да се изправя, да разбира "команди" и да сочи към правилното нещо като го питаш. Логопеда, на който ни се наложи да идем, ми даде този съвет.
Примерно моя от ноември ходи хванат за една ръка, но за момента се пуска за 2-3 крачки и толкова. Пълзи си и му е най-удобно явно. Според доброжелатели около мен имало било проблем, щом за толкова време не се е пуснал. Еми ще се като е готов🤷‍♀️
Има една група във фейса за игрови схеми. Това е много по-полезна информация от статистики, в които няма как всички да влезем.

# 130
Би ли казала  коя е тази група ?
Ние не сочим още с пръст , а ако и искам нещо ми го дава . Защо не иска да сочи това дете ?
Да ти кажа аз спрях да се товаря с това какво "трябва" да прави на еди коя си възраст, че с това недоносенто в големи филми влизах. Гледам само основното - да се изправя, да разбира "команди" и да сочи към правилното нещо като го питаш. Логопеда, на който ни се наложи да идем, ми даде този съвет.
Примерно моя от ноември ходи хванат за една ръка, но за момента се пуска за 2-3 крачки и толкова. Пълзи си и му е най-удобно явно. Според доброжелатели около мен имало било проблем, щом за толкова време не се е пуснал. Еми ще се като е готов🤷♀
Има една група във фейса за игрови схеми. Това е много по-полезна информация от статистики, в които няма как всички да влезем.

# 131
И аз се пържа на същия огън. От месец уж се мъчим да го научим на маха - никакъв напредък, от скоро почвах да го уча да сочи, като посочвам аз. Не говори, все още си е с бебешките срички и звуци. Като му кажа подава предмен, играем и с топка - подхвърля я към мен, идва с пълзене ако го повикаш, но всичко това при желание. Физически е по укрепнал, но за вървене най рано края на февруари може би. Ние ходим и на невролог, заради рахита. Вече ме е страх да ходим, все пита това прави ли, онова прави ли, все едно си на най лошия изпит, че и ощенка пише и аз все се притеснявам, че нещо не прави както е по учебник...

# 132
Не знам дали ще се получи така, защото е прайвет група, това е линка Или в търсачката пишете Игрови схеми.
Моя започна отскоро да маха и сега навън махаме на всичко и всички. За соченето сочи, ама аз като му посочвам не проследява добре /което не било мн ок/.
miss_chichi много добре те разбирам за това с невролога. Дано се наредят при вас нещата. Знам колко ми беше свито сърцето всеки път ❤

# 133
И аз като и показвам не вижда къде соча . Какво за това?
Не знам дали ще се получи така, защото е прайвет група, това е линка Или в търсачката пишете Игрови схеми.
Моя започна отскоро да маха и сега навън махаме на всичко и всички. За соченето сочи, ама аз като му посочвам не проследява добре /което не било мн ок/.
miss_chichi много добре те разбирам за това с невролога. Дано се наредят при вас нещата. Знам колко ми беше свито сърцето всеки път ❤

# 134
Оп, не ми беше целта да филмирам повече 🤗
Да уточня, че говоря за проследяване, като посоча примерно играчка или нещо в близост "къде е колата ти" посочвам я, но той продължава да си я търси без да обръща внимание на моя пръст и знаци. Не за предмети, които са далеч или не е сигурно детето за какво точно говориш.
Това за проследяването ние си го следим по насока на ерготерапевта, заради сензорни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт