Тема 3 - Гоблин... или темата за обсъждане на корейски и китайски сериали

• 21 578
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Русия
Always е хубав филм. Любов, вина и изкупление.

За красивите китайци. Не съм сигурна. В съседния офис работят няколко. Грозни са. Имахме колеги от Виетнам, Малайзия и Индонезия: дребни, слаби, черни и грозни. Те хубавците им май са само на екран.

# 556
  • България
Е, то и ние, обикновените не блестим.
Лошото е, че и актьорите ни са подобни на множеството.
Рядко някой по-така стига до екран.
Едва намерих няколко да пусна в темата за красивите мъжки лица.
А намирам българите за по-красиви от доста други етноси.

# 557
  • Русия
Де да знам... аз намирам източнославянските мъже за по-красиви. И доста красиви актьори има. Но се вижда, че не се грижат за себе си много-много. Пък азиатските актьори са все едни лъскави, наконтени, с грим не само на екрана. Пазят диета, някои тренират за мускули, едни прически си подбират да им прикриват грозните тилове и скосените чела, абе наистина много време отделят за външния си вид. И тъкмо гледаш някое грозниче взема да изглежда добре. Ако и българите бяха така угрижени за външността, щяхме да пищим тук, сърдцата ни да туптят... не, не, живее ми се още, нека са грозни. Simple Smile

# 558
  • вятърничава
Always е хубав филм. Любов, вина и изкупление.
Со Джи Соп в най-хубавите му години.
Скрит текст:
И японската версия  Your Eyes Tell 2020 с Рюсей Йокохама и
Юрико Йошитака е добре да се гледа.
Скрит текст:

# 559
От филмите на  Хан Хьо Джо може да се погледнат и The Beauty Inside, Love 911, Postman to Heaven.
А от сериалите - Iljimae, Brilliant Legacy и Dong Yi.

# 560
  • България
Ех, в 9ти епизод на W (2016) не пропуснаха амнезията.
Гледайки сериали, човек ще реши, че всеки втори си губи паметта.
Жалко, няма да има 10ка от мен.
Пък азиатските актьори са все едни лъскави, наконтени, с грим не само на екрана. Пазят диета, някои тренират за мускули, едни прически си подбират да им прикриват грозните тилове и скосените чела, абе наистина много време отделят за външния си вид. И тъкмо гледаш някое грозниче взема да изглежда добре.
И това е важно. И да се родиш красив, ако не полагаш грижи всичко се променя.
Ей го любимецът ми, както си го знам от екрана:

Ето го и по-натурален. Grin

Но любов, какво да я правиш. Joy
И накрая времето "оправя" всичко. Grin
 Големият ми брат беше много красив, сега е 150кг, аз съм по китайски мерки, но на 49г. Grin и изглеждам поне на толкова.
Той обаче здраво хапва, пък аз броя калории. Не знам кое е по-зле.

# 561
  • Русия
Аз пък най-накрая разбрах, какъв тип външност харесвам при китайците: излиза, всички мъже, които смятам за секси, приличат на моя мъж. Simple Smile Много други намирам за красиви, но секси са само тия, които приличат на мъжа ми. Той не е лъскав и даже не е красив, ама виж ти, излиза, че си го харесвам Simple Smile и дори при другите мъже харесвам чертите му. Това е то дългогодишен брак.

Четох една интересна история от психологията. Излиза, че и най-грозната, и най-красивата външност правят впечатление само отначало. С времето и двете почват да изглеждат обикновени, защото човешкият мозък усреднява. Така че дори най-грозното пате с времето почва да се възприема като напълно приемлив лебед Simple Smile

# 562
  • вятърничава
О, да The Beauty Inside много ми хареса, много интересен сценарий, Love 911 е забавен, Postman to Heaven не съм го гледала, трябва да поправя този пропуск.
Iljimae също.

# 563
  • България
Аз пък най-накрая разбрах, какъв тип външност харесвам при китайците: излиза, всички мъже, които смятам за секси, приличат на моя мъж. Simple Smile Много други намирам за красиви, но секси са само тия, които приличат на мъжа ми. Той не е лъскав и даже не е красив, ама виж ти, излиза, че си го харесвам Simple Smile и дори при другите мъже харесвам чертите му. Това е то дългогодишен брак.

Четох една интересна история от психологията. Излиза, че и най-грозната, и най-красивата външност правят впечатление само отначало. С времето и двете почват да изглеждат обикновени, защото човешкият мозък усреднява. Така че дори най-грозното пате с времето почва да се възприема като напълно приемлив лебед Simple Smile
А мъжът ти китаец ли е? Grinning
Това с грозното пате не ми действа. Грозното си е грозно. Smile В смисъл имала съм кандидати, които намирах за грозновати и така си останаха - грозновати за мен, не станаха даже приемливи.
Но аз си имам и по-нестандартно виждане за красиво, май.
Засега китайците ми харесват повече от корейците. При корейците корекциите личат повече и ги доближават до европейска визия, губи се екзотиката някак.
Разбира се, оттам също започнаха да изскачат приятни личица, но има опасност актрисите да заемат по-голяма част в корейския списък.
Имам предвид актьори и актриси, за обикновените хора няма как да си направя изводи.

# 564
  • Русия
Мъжът ми не е китаец. Simple Smile
На мен ми се струва, че корейците са повече загрижени за външността си, китайците на второ място, а на трето японците. Повече ми харесват корейските актриси като външност, на второ място са японките и на трето китаянките, те са съвсем изчанчени, всички с много непрокопсана пластика. Китайските актьори ми изглеждат най-красиви от трите нации, на второ място са корейците, японците пък са такива грозници, че не мога да ги гледам, май най-грозните мъже ги избират за актьори там. Simple Smile
Но в действителност най ми харесват тайците: и жените са много красиви и с хубави фигури, а не вейки; и мъжете едни едри и мускулести мъжаги, лицата по-грозни, но телата са супер, секси парчета. Simple Smile

# 565
Интересно, аз под скосено чело разбирам като на Пеевски (едва ли ще изглежда по-добре с перука с бретон). Не мисля, че съм виждала източно азиатски актьор с такова.
Или като на Кубрат Пулев.

# 566
  • Русия
Мнозинството са със скосени чела, тъй разбирам, това им е расовата особеност, както и равните тилове, прикриват ги с косата: отзад на ролки, за да е пищно и да имитира, че тилът е кръгъл (при пластика слагат пластини там), отпред просто прикриват с по-дълга коса, чак и очите закрива (или пак си слагат пластини и в челата). Анфас не си личи много, ама в профил, ако не е прикрито, много грозно. Разбира се, не при всички е така, пък и отбягват да ги снимат в профил.

# 567
То по начало е често срещано при мъжете - гледах едно предаване за археология (май за Египет, но не съм сигурна), в което археологът обясни, че това е едно от първите неща, по които може да се познае дали намерен череп е женски или мъжки - женските чела са прави, а мъжките имат наклон и са удебелени над веждите.

# 568
  • България
Не съм забелязала нещо в челата им или тила да ме дразни, най-много ме дразнят прасешките носове, но това явно е някаква световна мода, да се правят на Майкъл Джексън след операциите.

За щастие при китайците още не съм видяла така, но при корейците има.
Устните - добре, поносимо, но тия дупки вместо нос развалят хубавия мъж. Няма да се задържи на трето място, ще пада надолу ми се струва.
И пак опираме до личното усещане за красота, аз харесвам вейките, не батките.
Има един, двама от китайците, които са прекалили, но по-добре така, отколкото като културист.

# 569
Аз затова харесвам Лий Мин Хо, защото има леко клюнест нос. По начало това ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт