Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сред вас бъдещи майки, които ще раждат в Правителствена болница?
-
Как се чувствате относно предстоящото си по-дълго завръщане у дома?
-
Какво е нормалното тегло и обиколка на корема по време на бременност?
-
Кои са някои практични покупки за бебета?
-
Кои са някои от популярните модели креватчета и матраци за бебета?
и аз познавам една двойка, дето години се мъ4иха, при това нито нея нито него някой ги бе6е "повредил". Накрая оба4е просто ей тъй си се полу4и. Божа работа!
,с предпазване!Но...сигурно ГОСПОД го е рекъл така.И СЛАВА БОГУ! 

А бе мани, 4е и това е една такава тема, дето край нема...
ама аз не им обръщам внимание.
ама по4нат ли спира4ки нямат.
Ще си пия хаповете докато родя, ама поне за сега не спрягат думата "болница" отново!
В този ред на мисли да питам, че се бях шашнала и не обелих дума - имам песъчинки в бъбреците. Докторът гледаше за други неща и песъчинките само ги спомена. Ама това може ли да е причина за притеснение или в някакъв момент ще ги изпишкам, без да разбера? Аз ще питам и на ЖК-то като ходя, ама ако някой нещо може да сподели... 
Искам подробен отчет! Може и със снимков материал! Пък! ... И ме е яд, че съм изпуснала шишето!
Ама нямаше начин! Сега ако кажете и че не сте ме записали за вторник, направо се фръцвам и се разсърдвам, така да знаете! 
Гълп!