Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 121
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Успешна седмица на всички с коремчета Laughing Laughing

Ивонска,аз от доста време си имам болки ,точно на тази кост...едвам ставам сутрин,и като вървя ме боли,но това е защото бебо е там, и те се разширяват да му направят място,и да се подготвят за голямото събитие Laughing Laughing Но ако наистина много те притеснява и боли,иди се виж с доктора,та да ти е спокойно.

Аз да ви се оплача,никак не мога да спя вече...Едвам се обръщам,никаква поза не става,лявата ми част се е схванала тотално,сънувам супер гадни неща,ама не са свързани с бебето/което ме учудва/,ядосвам се много напоследък на себе си,че съм станала една такава смирена,чак до глупост,всичко си приемам на вътре,не мога да изкрещя и да си излезе всичко от мен.......Една нерешителност ме гони,и много ме е страх да не би бебо да стане нерешителен........Ама по-силно е от мен,егати и хормоните... Sad Sad SadПри вас как е?

# 46
  • София
Добро утро!
Аз също мисля, че в болките на ivonska няма нищо обезпокоително, но за да си по-спокойна, отиди да те види лекар.  Rolling Eyes Иначе и мен като ме срита в пикочния мехур, или като застане така, че да го притиска и ми иде да му завъртя един зад врата   Joy, ама...ще се трае, това е. Още малко остана.

# 47
  • София; Дружбето
Здравейте и от мен и успешна седмица Hug
Два дена само ви чета, че ме мързеше да пиша даже тези два дена. Покрай пренасянето в хола се отвори едно чистене ooooh! и накрая се каза, че грам не личи да е чистено Crazy ivonska ти си нашата гордост, снимките са супер и декемврийския брой ще си го купя задължително Mr. Green
По въпроса на болките долу, мойта девойка като се настани там и си ме боли , та се налага да я пораздрусам, за да се размърда и да се премести Crazy Така че не виждам нещо обезпокоително, но ако имаш път към доки си го питай.
Да ви се похваля, милото е купил плоскостите за креватчето, което за нашия тати си е велик напредък Laughing щото кат каже утре, т'ва значи до два месеца по принцип Crossing Arms Та живот и здраве ще се хваля и аз с креватче до края на месеца Simple Smile
Мисля довечера да му приватизирам телефона и да наснимам нещата на бебата, които най-много ми харесват и да ги прасна и аз при снимките Simple Smile Все пак най-отдавна пазарувам , а все не мога да се отчета Rolling Eyes Айде стига съм писала  Joy

# 48
Добро утро и от мен!  Simple Smile

И аз в последно време нещо не мога да спя.  Sad
Цялата се схващам: таза и краката. Простоп кошмар. А и ми е трудно да се завъртам. Но явно така ще е до края

Хайде успешна седмица на всички!

# 49
  • София
По въпроса със спането, както не можех да спя предната седмица ли беше, по-предната май, сега съм станала егати ленивеца...като заспя вечерта и сутрин едва отлепям очи.  ooooh! Даже не ставам до 00.

# 50
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Извинете ме,че това е извън темата ни,ама много съм го закъсала с майстор ,който да ми залепи плочките в банята Sad Стои ми сега разбита банята,време не остана, и след като и поредният обеща и не дойде,вече сили нямам............Помагайте,ако познавате някой добър и свободен в момента/знам,че искам много Crazy/, то работата е за 2 дена дет се вика Praynig Praynig Praynig

# 51
Здравите мамчета.Да ви се оплача таман мине нещо и започва нещо друго.От два дена много ме боли гастрита/не знам далии точно това/а от вчера вечерта и повръщам newsm45 а аз никога не повръщам защото след това цялата препера и ми е лошо поне един час.
Да ви се похваля научих Цвети да яде овесени ядки ама истински не там разните незкоици.Даже се научи сама да ги приготвя в микровълновата  cookа аз сега  седя и да чакам да ми сервира........на мама златото newsm51

# 52
Уф тези майстори ooooh!б Днес дойдоха да ми удължат кабела на Интернета, че ще местим компа и се намъкнаха с калните си обувки Confused Докато си отворя устата да има кажа да се събуят, и хоп, в стаята с обувки. А днес ще идват други да ни монтират климатика, май ще се изнеса навън.
magnoliamm, дано скоро намерите майстор.

# 53
  • София; Дружбето
a.nedeva аз имах същия проблем, вземи си активен въглен и ще ти мине Peace

# 54
  • Пловдив
здравейте,майчета!
по въпроса за спането вече 3-4 вечери не спя-имах хрема,тя ми мина,но от снощи кашлям като магаре smile3514,ужасно е.гледах уж никакви лекарства да не взимам,но днес си купих сироп за кашлица...то се не трае.иначе и моята беба от време на време се настанява на пик.мехур и просто....думи нямам,но вие добре знаете ситуацията newsm09.айде лек ден на всички  bouquet

# 55
Здравейте и от мен...

И аз мога да се "похваля" с ужасни нощи. Tired Всичко ме боли,едвам се въртя и киселинитееее  Sick Снощи през половин час се събуждах от киселини,даже ми ставаше лошо и щях да повръщам ,ама ми се размина. ooooh! Щом и мъжо се събуди и ме гледа как седя на края на леглото и пъшкам и после се поразходих из спалнята...Някакъв кошмар беше,пък знам,че ще е само началото  Shocked А бебка си рита и хич не й пука baby_neutral Почвам иаз нещо да калям и трябва да пийвам чайчета,че да не стане по-зле  Sick Сега съм като мърда ,ще си взема душ и лягам пак,ама трябва и да сготвя нещоо и на работа да ходя...
И мен чат-пат ме приболява ниско корема,ама щото док.все казва,че е заради матката...
Айде лек ден и безпроблемна седмица.

# 56
Момичета и аз от 2 вечери не спя добре, но това е защото бебо страшно рита и ме събужда. Иначе аз си се въртя без проблем, дори имам чувството, че го подмятам малко повече.(

Ивонска, за болките да ти кажа и аз от време на време имам леки и като питах доки каза, че нямало смисъл да се притеснявам, но пак казвам не са силни и от ехографските прегледи съди че всичко ми е наред. А за леглата - има 2 варианта - единия е произведени в Италия(започват от 700 лв), а другия е същия модел произведен в Гърция(от 450 до 570 лв.). Различните модели са различно, има варианти с люлка и това оскъпява нещата, аз не държа да я има, защото няма да я използвам. А скриновете са само от Гърция и са около 600 лв. , с точност не мога да кажа, трябва да ги видиш на място. Има много сладурски кошчета за в началото и мисля да си взема едно такова.

Лека седмица! Аз тръгвам на лекции, да се уча, за да сполуча.

# 57
  • Варна
Здравейте, момичета!
Май всички се оплакваме от едни и същи болежки. Аз като легна и после трудно ставам, трудно се завъртам, не мога да спя по гръб, започвам да се задушавам. Поне не ставам вечер до тоалетната както беше в началото, че и по няколко пъти. Срамната кост също ме наболява, най-вече сутрин при ставане от сън, но е поносимо за сега.
Да ви се похваля и ние се сдобихме с испанско одеалце, много е мекичко, ако има момичета които се двуумят дали да купуват, повече да не се чудят, аз съм за и с двете ръце.
Успешна седмица на всички.  Simple Smile

# 58
  • София
Хайде, пак да се хваля:

Галче, мерси за инфото, вече капарирах в Пиеро едно легълце-кошара + матрак 130х70 и поръчах скрина... Леглото ми се ''върза'' на 250 лв, направиха ми отстъпка от 288 лв и съм мно'о хепи Joy.... а скрина... малко скъпичък, но голям, удобен и дъбов, пък и тъмния му цвят ми е тъман... Няма к'во да продължавам да обикалям като луда, скъпи са си читавите неща...
А иначе, ако им гледате рекламката по нашите списания - скрина е този тъмния с мъжкото и женското мече...

# 59
  • София
ivonska, каква е тази отстъпка от 288лв.  Crazy Crazy Crazy Евала!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт