Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 131
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Да ви кажа за киселините ми дадоха Stopacid пия по едно преди ядене и от и от една седмица нямам проблеми.Болките в  корема маи не са от бременността утре имам час при позната гастроентролошка и ще се види от каквое.
Аз пък си спа много добре подпирам си корема в гърба на мъжът ми и си спа супер.
Ивонска съгласна съм че по добре е по скъпичко защото на Цвети купихме евтинко легълце и сега е за боклука.

# 61
  • София; Дружбето
Момичета, започвам да се притеснявам, все по-рядко усещам беба, вече не е толкова активна като преди newsm78 Днес само сутринта съм я усетила и до сега нищо Thinking Дали е от малкото место?

# 62
tsveta съвсем нормално е да по намалеят движенията на бебчето,не се притеснявай,те трябва да са 10 за целия ден.
А аз да споделя спя само по гръб,не мога на една страна,а зная,че не е много хубаво само по гръб-имали други като мен Cry

# 63
  • Willebroek, Belgium
tsveta абсолютно нищо ли не усещаш newsm78аз например ритане много рядко усещам,но пък си мърда.просто ве4е нямат достатъ4но място и затова не мърдат и не ритат много.не се притеснявай Hugти не си усетила нищо от сутринта а аз съм имала цели 3 дена в които не я усещах ,но ето 4е пак си мърда.така 4е спокойно Peace
ако пък много се притесняваш и до утре нищо не усещаш се обади на доктора си да те види за да бъдеш по спокойна  bouquet

# 64
  • София; Дружбето
По повод въпроса си получих ритник в пикочния мехур Laughing Мдааааа
a.nedeva и аз спя само по гръб, лягам на ляво и се събуждам по гръб, а и ми е най-удобно

# 65
  • София/Варна
А аз се притеснявам пък, че прекалено много шава... Не е ли това признак за страдание на плода?

# 66
  • София
Добър ден и успешна седмица на всички.
Аз продължавам да съм на ръба на разболяването, дано ме размине!  Praynig

Ивонска, какво накупи, че ти праснаха такава отстъпка?  Crazy Бравос! Ученото си е учено, няма спор.

Аз пък не мога да се оплача от зловещи ритници, поне за сега. Беба като цяло е спокойна и като се размърда, ме радва! Да, по-силни стават движенията, като се заиграе и коремът ми изскача, все едно ще ихвръкне, но не е болезнено. Виж, будя се схваната, защото спя настрани и сутрин ме болят всички кокали.  Tired Тази сутрин малката душица хълца сигурно 10 минути, накрая чак се притесних, защо не й минава. Не знам за бебетата, ама за мен хълцането си е неприятно.

Утре няма да идвам на у-ще, че съм на преглед. И... понеже отдавна не съм била, ме е затресла пак някаква параноя!  Confused

# 67
  • София; Дружбето
KayRenn  шаването май е признак на наличие на място, не съм чувала да е признак на страдание на плода newsm78 Аз утре няма да идва, първо - не ми се разкарва и второ - още съм болна и разнасям бацили.

# 68
  • София
И аз съм чувала, че прекалено многото движения означават също страдание на плода. Е, да, ама според моята докторка, колкото повече шава, толкова по-добре. Аз предния път с Никол и се оплаквах, че не спира, обаче тя каза, че това бил най-сигурният признак, че бебето е добре.  Peace Така че този път не се притеснявам. А относно 10те движения на ден, на янкой места пише 10 движения на час, на други - на ден. Та иди разбери! Rolling Eyes

# 69
Здравейте мили мами!
Съвсем нова съм и малко трудно се ориентирам все още във форумите. В 29 седмица съм и бебка ужасно много се върти. Вечер пък все не мога да си намеря място. Някои от вас пишат,че спят по гръб. Някъде бях чела, че така се притискали някакви кръвоносни съдове. Може и да се бъркам. Исках да ви питам и нещо дргуго - как разбирате, че бебето хълца? Какво е усещането. Предполагам, че е доста по-различно от обикновените движения на бебето и все ще разбера, ако се разхълца.

# 70
  • София
Момичета, помните ли моята бременна приятелка, която пред 2 седмици домъкнах с 300 зора на училище? Е, тя днес е родила! Тръгнало е нормално, но се е наложило спешно секцио заради тоновете нещо. Подробности все още не знам, ошашавеният татко само това успя да ми каже! Чух се и с нея, но сега почва да я пуска упойката и не можа нищо да ми каже, всъщност почти не разбрах какво говореше. Само чух, че е най-хубавото бебе.  Simple Smile Той е 2300 и 45 см, макар че е преносен. Струва ми се много мъничко това, някой има ли идея това дали се счита за недоносено, както и при това положение колко ще ги държат в болницата?

Леле, направо място не мога да си намеря! Сълзите ми капят - от радост, от вълнение, от страх... Това ми е най-близката приятелка! Айде, че окапах клавиатурата!

ПП - знам, че новината не е за "наша" мама, ама не се сдържах да споделя.

# 71
  • София
-Ним-, много е малко бебенцето...явно не се е хранило добре, милото...Не са ли и казвали, че бебчо изостава ? Това бебе е с цял месец назад по размерите.  Confused Ще ги държат, най-вероятно, докато започне да качва малко, ако няма други проблеми. Т.е. нали в началото свалят малко 200 грама някъде, най-вероятно ще ги държат, докато запонче да качва нагоре.

# 72
  • София; Дружбето
Честита добра новина Ним .Бебчето наистина е малко, сигурно ще полежи повече в болница, но важното е, че и двамата са добре Simple Smile МОята колежка роди малко бебе, защото плацентата не можела да го захранва, а сега юнакът си е по всички стандарти голямо розово бебе Peace

# 73
  • София
Досега не са й казвали, че има какъвто и да било проблем. Гледаха я всеки месец на УЗ, а последните 5-6 седмици: всяка седмица. Единственото й оплакване през цялата бременност бяха разширени вени. Работи си до последно, не пуши, не пие - да кажеш че от това нещо. Абе надявам се да са живи и здрави и двамата, че това ми е на мен зетчето!  Wink

# 74
  • София
Ще порастне мъника, аз съм родена 2,300, но в 8 месец, така като ме гледате - освен умствени отклонения, други нямам.  Joy Laughing
Обаче това е адски странно, честно!!! Изоставането е съществено, за да не го забележат. Къде са я следили? Направо е невероятно, че не са и казали.

Общи условия

Активация на акаунт