Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 55 669
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Относно доставката на Гуд бокс - пратили са кутиите. Получих мейл, че в офис на Еконт е приета пратка за мен и мога утре да си я взема.
Споделете утре съдържанието, любопитна съм какво има този месец Simple Smile

# 721
Гуд Бокс се направиха на ощипани като им писах за крема и съм само на seen ….писали ли сте им за рекламации до сега ?

# 722
  • София
AirForce, няма да мога да я взема утре, че съм хоумофис. Но момичетата от темата ще я качат тук.

# 723
Аз съм писала за рекламация на гууд бокс. Бях поръчала коледната кутия, но лосионът беше със счупена помпичка. Сравнително бързо ми върнаха отговор и решиха проблема.
Предложиха ми да изпратят въпросния лосион с друга моя поръчка или на следващия ден само него. Избрах да изпратят само него, защото малко съм зарината с продукти и не знаех кога ще направя нова поръчка.
На следващия ден в Еконт ме очакваше огромна пратка, без никакви суми за плащане. Когато се прибрах видях, че са изпратили цялата коледна кутия и още един лосион.
Ето на това казвам лоялност към клиента!
Беше първата ми поръчана кутия от тях, но определено няма да е последната! Прекрасно отношение.

# 724
Моята на goodbox утре ще я взема и ще снимам съдържанието

# 725
Писали сме, но отговарят по-бавно. Звъннете им по телефона, който е на сайта и ще се разберете.
Гуд Бокс се направиха на ощипани като им писах за крема и съм само на seen ….писали ли сте им за рекламации до сега ?

# 726
И аз имейл от Еконт и нямам търпение утре да я взема....

# 727
# 728
  • София
Момичета, току що отворих крема на Doctor’s formula от коледната кутия на Good Box и съм втрещена от консистенцията - буквално шурна течност и кремообразни частици. Развален ли е? Какво се случва 😀 при вас има ли такъв проблем?

Кремът на Doctor's formula е по-воднист и с по-рядка консистенция  и при мен, но е в срок на годност. Мога да ти снимам моя, ако искаш. Ползвам го от месец почти и ми се отразява добре на кожата. Просто трябва да се внимава като се отваря капачката тубичката да е надолу и да си изтискаш само, колкото ти трябва.

# 729
Много се надявам Кибрит да включат планер/органайзер във февруарската кутия, тъй като наскоро имаше книга. Което и да е, ще ми хареса най-вероятно. Сравнението с парфюма не мисля, че беше приложимо, тъй като книгата си е книга Simple Smile Ще изчакам все пак да разкрият 1 продукт.

# 730
Аз много рядко си проверявам АБВ,добре че писахте😇 и аз имам известие за кутията гб,но пише до края на деня на 21 ще е в офиса тоест утре идва,ако някой ме изпревари да снима 🥰

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 21:58 от Mimi9999

# 731
  • Варна
А въпросния мус за тяло на sosimple на мен ми хареса. Попива бързо. Не знам какви бяха тия вълнения с него. Ако има вода хващам кутията и я разклащам хубаво и се смесват течностите. Преди мусовете бяха с помпа, но като остане на дъното едва изваждах течноста, а не беше малко количество. Според мен не са им намерили подходяща опаковка.

# 732
И аз имам имейл от GB, а и в приложението на Еконт пише, че утре ще е в офиса. Само че няма да успея да я взема сигурно, а нямам търпение. Мисля, че ще е много добра, да видим...
Ако я снимате скрийте я, че искам да ми е изненада. 😁

# 733
Дяволът е в детайлите. Нямам идея за този мус, но по принцип е хубаво да пише на опаковката, ако е нужно: "Shake well, before use".
Мисля, че случаят е идентичен и с кремовете и серумите за лице.

А иначе, аз ще съм благодарна да ме спойлне някой с кутията на GoodBox, която както и при вас, утре ще пристигне.

Изненадата тук ми е достатъчна. Sunglasses
А въпросния мус за тяло на sosimple на мен ми хареса. Попива бързо. Не знам какви бяха тия вълнения с него. Ако има вода хващам кутията и я разклащам хубаво и се смесват течностите. Преди мусовете бяха с помпа, но като остане на дъното едва изваждах течноста, а не беше малко количество. Според мен не са им намерили подходяща опаковка.

# 734
Тръсках след като видях в какво състояние излезе,но това не промени много нещата.
Не си представям да се намажа с него- наподобява пресечено мляко. Ще изчакам отговор от Гуд бокс,но….not cool.

Общи условия

Активация на акаунт