Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 925
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Най-накрая и един като моя😉 На 12 е и е под 140.. 30 кг, дребосъчко, и страда от това, защото сред нови деца не му вярват за възрастта. Слава богу в новия му клас повечето са дребни и нямаше проблем. Баткото, заради който съм в темата, е на 16, 176 см и 60 кг. Израстна 8,9 клас, но не е бил толкова дребен чак като брат си.

# 346
  • София
А, мерси момичета, че малко се депресирах от последните страници:) То че баща му не е исполин, пък аз съм с манекенски ръст я има я няма 165 см., но виждам , че започва да се притеснява детето от тая работа:(

# 347
  • София
Освен да запише да тренира волейбол, баскетбол или поне на лостове да тренира.

# 348
  • София, Лагера
Ох, за хранененто... няма наяждане!!! Понякога , като се загледа в някое видео, докато обядва и изяжда една тенджера манджа! Яде с по 3-4 филии хляб. Готвя почти всеки ден по 2 манджи (и брат има). Закусва обилно, обядва, после преди тренировка яде 3 яица, след тренировка пие протеинови шейкове, после вечеря като за последно... а е слаб и висок. Доскоро беше и гърчав като глист, откакто тренира (по 6 пъти седмично) стана слаб и мускулест, направо е като Шака Зулу - кости и мускули, без маса и без мазнина.

# 349
  • Пловдив
Какви са протеиновите шейкове?

# 350
Олеее, за ядене не ми говорете. Викаме му "Дяволското гърло" и "Черната дупка". Като прахосмукачка е. Купуваме 1 хляб за нас, който ядем 2 дни и 1 за него, който свършва за ден. Не се спира!

# 351
  • Русе
И моето малко (без месец на 13) яде като невидял.  Няма изхранване.  И той за 1.5 год. дръпна с 20 см. За съжаление аз съм много ниска, ММ и той не е исполин, та големия (почти на 19) спря на 172 см. Малкото колко да стане?
Да са ми здрави пък другото бели кахъри.

# 352
  • Перник
Да са ви живи и здрави ядящите момчета! Чак ви завидях. При нас изхранването е мъка. Смея да твърдя, че не готвя съвсем ужасно, но той яде около 5 неща, и то не винаги - пилешка супа, леща, пиле с ориз, картофи (пържени и на фурна), естествено, пица и спагети не отказва никога. Яде риба, ако му хареса как изглежда. Поне салати, плодове и мюсли си хапва, но разбира се, любими са му дюнерите и всичко, що е в пакетче.

Казвате да му търся гадже, че да почне да се къпе и да си мие зъбите... Като се има предвид колко е претенциозен и как всички са "тъпи", "дебели" и "чалгаджийки"... трудна работа. А снощи ми заяви, че е единственият идиот в класа, който ходи с дънки и панталони. Всички други - по анцуг.

Не съм го мерила скоро, но е около 175 см. и може би 48 кг. Обувки - 43. На 14 г. и 9 мес.

# 353
  • София/Севлиево
Ох как мразя анцузи.Като ходех с него на училище като личен асистент никога не е ходил по анцуг.Винаги с риза или хубава блуза и дънки/джинси.Обаче тази година ходи сам и понеже не може да закопчава копчета и ципове е все с анцуг.Поне му накупих няколко по-хубави в светли цветове,че с туй черно и тъмно синьо направо в чудо се видях...

# 354
  • София
Ох, и моят все в черно (ама то и аз имах такъв период като тийн, та гледам да не драматизирам). Онзи ден едвам се нави д аму поръчам карго панталон в цвят каки, с уговорката, че ако не му хареса ще го върнем и ще поръчаме  в черно.

И с тези анцузи много ме дразни. Разбирам, че са му удобни, ама не мога да приема да ходи така на училище. За съжаление, не ме слуша, естествено.

Моят е нагоре с теглото, яде много сладко и тестяно, готвено винаги има за вечеря, но и аз се въртя в 5 неща на кръст, които ядат със сестра му. Днес тръгна на фитнес, да видим колко ще се задържи и най-вече дали ще има ефект. Надявам се да му хареса, вкл. и самия треньор, че да се мотивира.

# 355
За анцузите и ние се разправяхме. Обаче един ден, като отидох до училището и видях, че наистина всички момчета ходят с анцузи, се отказах да споря с него. Има и дънки де, ама не ги обува повече от 1 път седмично.
И с тази мания по тия смешни прически с щръкнала коса нагоре - като китайската стена я прави. Толкова е смешен, ама не - аз нищо не съм разбирала, прическата била страшна. Ами да, верно е страшна - като го видя и не мога после да спя Joy

# 356
Няма анцузи при нас.. някак ми е трудно да си представя всички момчета с анцунг в класната стая.
Моят син пък си пусна коса,.. Дълга е, могат вече да се правят плитки и опашка.
А, купи си и пръстен!
Щях да падна. Мъжки де,  не е женски, ама все пак.

# 357
  • Пловдив
Дайте линк за някой фешън анцунг Simple Smile че му трябва долнище, а са все дебели. Може и карго панталон.
Аз нямам против да ходи така...ония скъсани и оръфани дънки дет половината ти крак е отвън да не е по добре?

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 19:46 от mystic woman

# 358
  • София
Последно му купих това и го хареса. Нищо, че се води панталон, за мен си е жив анцуг, ама карай.

https://www.bershka.com/bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5% … .html?colorId=800

# 359
Блазе на всички, които ядат на воля и не дебелеят. У нас никой не е от тая порода. Таткото е с родопски корени - 98 кг, но не е дебел, а месест и мускулест. Тийнът е същия - 14 г., 180 см., 80 кг. Хляб яде само на закуска, обядът и вечерята се готвят във фритюрник с горещ въздух, салата има към всяко ядене (дори и към закуската), плодове и малък сладолед веднъж дневно. Спорт 4 пъти седмично. И пак е като великан. А има 2 приятелчета, които предимно със сладкиши и сладки сокчета се хранят и са като спагети. И определено им завижда.

Анцуг и моят носи само като ходи на тренировки. Дънки с дупки/кръпки тук също никой не носи.

Общи условия

Активация на акаунт