Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 42 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
А след конизация в изследванията на изпратения материал не трябва ли да пише - изчистено до здраво или нещо подобно?
При мен пише само това:

Пише, че матриалът е увреден и няма явно как да. видят дали е изрязано до здраво.

# 136
Ей това е много тъпо... Значи при следваща цитонамазка ще се види дали е изчистено, надявам се.

# 137
Ей това е много тъпо... Значи при следваща цитонамазка ще се види дали е изчистено, надявам се.
И аз се надявам да е така.Къде е бил проблемът?

# 138
С цитонамазка 3 а-б съм, cin 2 и hpv 16. Конизацията много добре ми понесе, надявам се всичко да е наред. Не знам защо така при изрязването е бил увреден участъка. Thinking Лекаря също каза, че е минало нормално всичко.
Изпих две опаковки Изопринозин, сега пия Кордицепс - ще помисля и още нещо да включа за имунитет, че и без това октомври изкарах и Ковид с перикардит (въпреки, че съм ваксинирана) и не се чувствам още на 100% ok. Simple Smile

# 139
Lletz ли е била?

# 140
какво като не съм от софия? Трябва ми!

# 141
  • дядовата ръкавичка
При мен не пише, че е изрязана до здраво, а мислех, че това е смисълът.

# 142
какво като не съм от софия? Трябва ми!
Диана, в момента има свободен час за д-р Карагьозов за утре. Ако влезеш веднага, ще го запазиш.

# 143
# 144
Благодаря ви,а някоя знае ли колко ще ми вземе за първичен преглед с колпоскопия?

# 145
  • София
Благодаря ви,а някоя знае ли колко ще ми вземе за първичен преглед с колпоскопия?

Не съм ходила при него, но мисля, че беше споменавана сума около 200 лв.

# 146
Проблем ли ще е човекътда ме види, защото трябаше да ми дойде на 8-ми ,обаче ми зацапваше кафяво вече 4-5 дни и преди малко ми зацапа ясна кръв ,не знам защо. Дали ще е проблем за преглед с колспосколоп? И ако някоя има час за след 8-9 да ги сменим ако  е проблем за прегледа?

# 147

# 148
  • София

Тези цени май са с 10% отстъпка.

# 149
Мисля, че така беше. От толкова прегледи и процедури имам отстъпка вече.

Общи условия

Активация на акаунт