Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Правите си цитонамазка и я носите в Геника за изследване. Въпреки, че щом лекар ви е казал, че не е необходимо, не знам защо ще се прави... а и не е никаква пречка за забременяване, дори и да сте с HPV.
Казвам го като човек с високорисков щам и две безпроблемни бременности.

# 301
Правите си цитонамазка и я носите в Геника за изследване. Въпреки, че щом лекар ви е казал, че не е необходимо, не знам защо ще се прави... а и не е никаква пречка за забременяване, дори и да сте с HPV.
Казвам го като човек с високорисков щам и две безпроблемни бременности.
Подкрепям.

# 302
Здравейте, бременна съм. Дали е добре цитонамазката и какво означава много левкоцити. Правена  е заедно с микробиологията. Благодаря предварително.

ЦИТОНАМАЗКА:
ПОВЪРХНОСТНИ И МЕЖДИННИ ПЛОСКИ ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ В НОРМА.
МНОГО ЛЕВКОЦИТИ.
РАР-ІІ

МИКРОСКОПСКИ ПРЕПАРАТ:
ПЛОСКИ ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ
ЛАКТОБАЦИЛИ
ЕДИНИЧНИ ЛЕВКОЦИТИ

*

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:19 от djaaq1

# 303
Здравейте.на 12.01 ми предстой LETZZ конизация с ток с местна упойка при др. Илия Карагьозов. Много се страхувам,ще ми махат изменения навлизащи в канала,страх ме е от болката,от това какво ме чака, ще усетя ли нещо,снощи не съм спала. Който е  имал такава манипулация да разкаже ,моля 😢😐💔

# 304
  • София
Моля, ако някой има намерение да освобождава час при д-р Карагьозов за понеделник 10.01., да ми пише.

# 305
Съншайн, спокойно...няма да усетиш нищо по време на интервенцията. После боли като малко по-силни менструални болки. Кажи им да си обезболена като те събудят. 5 дена антибиотик и все едно нищо не са ти правили. Аз не съм била при него, но имам конизация и изобщо не си струва притесненията. Спокойно си спи. Цялото чудо е за 2 дни и много добре поносимо. Всичко ще е наред.

# 306
Съншайн, спокойно...няма да усетиш нищо по време на интервенцията. После боли като малко по-силни менструални болки. Кажи им да си обезболена като те събудят. 5 дена антибиотик и все едно нищо не са ти правили. Аз не съм била при него, но имам конизация и изобщо не си струва притесненията. Спокойно си спи. Цялото чудо е за 2 дни и много добре поносимо. Всичко ще е наред.
Забранили сте си съобщенията, исках да Ви пиша.

# 307
  • София
Няма да съм приспана и ще бъде с ток доколкото разбрах.

Няма, ще е с местна упойка за 30 мин и без болка. После не се пие никакъв антибиотик.

# 308
Аз бях с пълна упойка - краткотрайна. После като се събудих една вливка антибиотик и това беше. Нямах абсолютно никаква болка... Даже и минимална. Simple Smile Така, че спокойно!

# 309
  • София
Няма да съм приспана и ще бъде с ток доколкото разбрах.
Първата ми конизация беше така. Болка няма никаква. Единственото неприятно е миризмата на опърлено. Полежах час-два след процедурата и отидох на работа:grinning:
Ти си отиди вкъщи и се отдай на почивка и спокойствие, всичко ще отмине, ще отдъхнеш и ще видиш колко напразни са били притесненията ти.

# 310
  • София
Пак ли смяна на профилите...
Аз да се отчета.: минах контролен преглед на 3ти месец след LLETZ и всичко изглежда добре. Колпоскоп - чист, чака резултат от цитонамазка.

# 311
Явно пак смяна на профилите, да.Това може би е някаква фобия също- профилофобия 😄
За момичетата, които не са в течение sunshinee93 най-вероятно е пореден профил на една и съща жена, което пише едно и също от около 6м.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 09:47 от ДХ3

# 312
ДХ3 трябва да е профилофилия, ние по-скоро развихме профилофобия Smile

# 313
ДХ3 трябва да е профилофилия, ние по-скоро развихме профилофобия Smile
Да, сигурно е така.То и за нас лошо😄

Извън шегата желая на Съншайн, Златна роза, миленката91, и още куп профили, които има, здраве и всичко да мине добре, бързо, безболезнено и знай, че занапред нешата ще се
подредят по най-добрия начин.Ще си здрава и ще имаш куп дечица ако искаш! 🌹

# 314
Здравейте. Накратко да ви разкажа моята история. Април 2020г. имах LLETZ при доц. Карагьозов, след биопсия с резултат CIN III и положителен HPV 16. След процедурата всичко беше добре, изрязано до здраво, биопсията показа Ca in citu. След 3 месеца на профилактичния, PAP II и зелена светлина за бебеправене. Забременях август 2020г. и родих април 2021г. След LLETZ-a започна едно зелено течение, което продължи през цялата бременност, та до ден днешен. Правени десетки микробиологии, уреплазма, микоплазма, хламидии-всичко е отрицателно. 6 месеца след раждането отидох на контролен преглед,чист колпоскоп и цитонамазка - PAP 2, PAP 3A. Отидох за второ мнение, отново чист колпоскоп и отново PAP 2, PAP 3A. Имах час при доц. Карагьозов за ноември и го чаках с нетърпение. Отнесох му всички изследвания и резултати, погледна ме на колпоскоп, каза, че не вижда нищо и за него всичко е наред. Взе ми и той цитонамазка, резултат - 3А, 3Б + положителен HPV 16. Погледна резултатите и каза единствено АНСС да пия, и че няма място за притеснение. Попитах за резултата от 3-та група, според него щом колпоскопа е чист, да не се притеснявам. След 6 месеца пак на преглед. Да, ама аз не спирам да го мисля. Възможно ли при такъв резултат, лечението да е само имуностимулант? Според него е заради възпаление, следствие на вируса, който е активен. Извинявам се за дългия коментар.

Общи условия

Активация на акаунт