Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правата и задълженията на наемателите в затворен комплекс в САЩ?
Какви клаузи могат да бъдат включени в договор за наем с домашни любимци?
Какви са правата на наемателите в общите събрания на етажната собственост?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правата и задълженията на наемателите в затворен комплекс в САЩ?
В затворен комплекс в САЩ, преди да влезете, трябва да получите одобрение от борда на директорите, като се проверява за кредитна история, доходи, заетост и етническа принадлежност. Забранено е притежаването на кучета и при наемане се изисква първи наем, последен наем и депозит за сигурност. Апартаментите се отдават под наем в добро състояние; въпреки това, наемателите могат да боядисват стените в желания от тях цвят, при условие че ги върнат в първоначалния им вид при напускане.
-
Какви клаузи могат да бъдат включени в договор за наем с домашни любимци?
-
Какви са правата на наемателите в общите събрания на етажната собственост?
-
Какви са ефектите от работата от вкъщи и дистанционното обучение върху пазара на наеми?
-
Какви са обичайните условия за наемане на жилище в чужбина?
Наемите там от няколко месеца са скочили още ,очаква се евентуален спад покрай частичният локдаун,но ще е за кратко.В дълбоката провинция,където има университети,положението е още по-тежко.Има много информация в мрежата по темата.Наскоро една радио и тв водеща показа при Гала кадри,как студенти разпъват палатки.Нейни познати по такава причина са си прибрали децата студенти от Нидерландия.Не си спомням името на водещата,но каза,че прави документален филм по този въпрос.
Разбирам и хората,които ги отбягват.Точно,заради безкрайните им некоректни номера е така.Нито съм търсила брокера,някакво хлапе от провинцията '98набор,нито сме коментирали нещо.Съгласявам се да доведе наематели.После и двете страни сме в шок.На тях казал по-нисък наем,аз естествено казах,че няма такова нещо.После все още има чуденки,че някой не иска да ''работи'' с брокери.Отделно,че искат огледи през стандартното раб.време.Няма как да излизам от работа просто,защото аз не искам да се разкарвам и да им правя безплатно тази услуга.Като им кажа,че мога след 17-18ч.брокерите не искат.И аз не искам,само ги пробвах.''Професионалистите'' отказват.