Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правата и задълженията на наемателите в затворен комплекс в САЩ?
Какви клаузи могат да бъдат включени в договор за наем с домашни любимци?
Какви са правата на наемателите в общите събрания на етажната собственост?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правата и задълженията на наемателите в затворен комплекс в САЩ?
В затворен комплекс в САЩ, преди да влезете, трябва да получите одобрение от борда на директорите, като се проверява за кредитна история, доходи, заетост и етническа принадлежност. Забранено е притежаването на кучета и при наемане се изисква първи наем, последен наем и депозит за сигурност. Апартаментите се отдават под наем в добро състояние; въпреки това, наемателите могат да боядисват стените в желания от тях цвят, при условие че ги върнат в първоначалния им вид при напускане.
-
Какви клаузи могат да бъдат включени в договор за наем с домашни любимци?
-
Какви са правата на наемателите в общите събрания на етажната собственост?
-
Какви са ефектите от работата от вкъщи и дистанционното обучение върху пазара на наеми?
-
Какви са обичайните условия за наемане на жилище в чужбина?
Кеф цена няма.
Така че, имаме сделка, че няма да стане работата. 
Работиха си. Обзавеждането беше от Flohmarkt (втора, че и трета ръка). Чисто, подредено, но не луксозно. Та не се сещам да съм имала кой знае какви претенции за марка, пък да съм първият, който се нанася, пък някой да ми сменя крушката и.т. Бях благодарна, че има всичко необходими, близо ми е до университета и после до работа. Уреди Miele, Siemens и т.н. започнах да си позволявам, след като имахме вече собствено жилище с ММ, децата поотраснаха, изплатихме заеми и т.н. Някак ми е непонятно желанието на младите (не, че съм много стара), от училищната скамейка веднага да скочат в мерцедес S класа, супер луксозно жилище с уреди Miele. Ама чакайте, нали трябва да започнеш работа, да натрупаш опит и пари, пък тогава да се качиш в новата кола и да се обзаведеш с уреди Miele. То са претенции, то са стойки, то е чудо. Поработи, помечтай, постигни, пък тогава. Не стига, че нямам пари за собствено жилище, искам евтина и удобна квартира, пък и претенциите ми до тавана. Не го разбирам аз това. Извинявам се за спама.