91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 8

• 61 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • На планетата Земя
Много хубава инициатива! Още помня нашето посещение - детето за пръв път, ние с баща й да си припомним какво беше Blue Heart

# 526
Шапка свалям на Даниела Петрова (мат.). Даде всичко от себе си, за да подготви десетокласниците за НВО. От пролетната ваканция до сега им даваше големи домашни върху цялата материя. После правеше онлайн срещи за изясняване на въпроси и неясноти. Тъй като бяха в извънучебно време, не следеше за присъствие, но правеше запис на часа и го оставяше достъпен за липсвалите. Днес отново беше с тях. Ще се "видят" и утре.

Каква ще е успеваемостта е въпрос (като на всеки изпит) на късмет, кондиция, концентрация...., но едно е сигурно: с такава учителка няма нужда от ЧУ. С такава учителка няма стрес. Мекото й и излъчващо обич и разбиране поведение е модел, който си струва да бъде възприет. Във възторг съм от госпожа Петрова и исках да го споделя и тук.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 20:44 от Шарлот

# 527
  • столицата
Така,така. След като си похвалихме учителите по БЕЛ, нека да отдадем заслуженото и на тези по мат. Дано има повече такива учители. Успех утре на 10-класниците!

# 528
  • На планетата Земя
Успех на 10. клас утре и в четвъртък! Flowers Four Leaf Clover

# 529
  • тук-там
А ние съжаляваме за Цанева, която няма да бъде догодина на 12 клас Sad

# 530
Цанева е друг брилянт. Права е Русалка, че трябва да се говори с имена, не с инициали. Великолепни преподаватели, които ще върнат на НЕГ истинския й блясък. Прекрасните деца с прекрасни учители ще недделеят над лукавството и безличността, които в момента я давят.

# 531
  • На планетата Земя
Има ли някой впечатления от това как преподава математика херр Хилгеман (не история, питам специално за Mathe)?

# 532
  • София
Шапка свалям на Даниела Петрова (мат.). Даде всичко от себе си, за да подготви десетокласниците за НВО. От пролетната ваканция до сега им даваше големи домашни върху цялата материя. После правеше онлайн срещи за изясняване на въпроси и неясноти. Тъй като бяха в извънучебно време, не следеше за присъствие, но правеше запис на часа и го оставяше достъпен за липсвалите. Днес отново беше с тях. Ще се "видят" и утре.

Каква ще е успеваемостта е въпрос (като на всеки изпит) на късмет, кондиция, концентрация...., но едно е сигурно: с такава учителка няма нужда от ЧУ. С такава учителка няма стрес. Мекото й и излъчващо обич и разбиране поведение е модел, който си струва да бъде възприет. Във възторг съм от госпожа Петрова и исках да го споделя и тук.
Напълно споделям. Даниела Петрова е прекрасен учител,  колега и човек.

# 533
  • София
Успех на децата утре Simple Smile

Истинско недоразумение по мат според мен  сред българите в НЕГ имаше само преди доста  години в лицето на една дама, която преди това беше мъчила децата с мат  в 73-то, после и тези в НЕГ (вече дори й забравих името), но бързо  и на двете места се освободиха от нея.. И пак доста назад във времето и един такъв немец, Петцелт май се зовеше. Иначе Даниела Петрова, Валя Бонева,  Ани Цанева,  тръгналата си вече Емилия Крумова, пенсионираната бивша зам.директорка Катя Маврова, Павлина Динева, спорната тук напоследък Надежда Василева са изкарвали в годините випуски  със страхотни деца като подготовка по мат.  Противоречива фигура  е може би и г-жа Христова, ама дори и от нея има доволни родители/деца в различните випуски. Видях на номинациите от Фашинга и едно младо момиче, изглеждаше доста позитивно и добронамерено, дано да  съумее да им влезе  на децата под кожата за мат.

# 534
Мирослава Владкова е младото момиче, преподавател по математика. Явно е успяла да им влезе под кожата, избрана е за любим български учител.

# 535
  • тук-там
Децата сравняват Хилгеман с Янше по мат. И двамата с историята са друга бира.

# 536
  • На планетата Земя
Хахахаха, ясно ...... успокоих се Laughing

# 537
Децата сравняват Хилгеман с Янше по мат. И двамата с историята са друга бира.

Янше е по-щедър откъм оценяване. По математика.

# 538
  • София
Късмет и успех на 10-ти клас днес!
Аз имам и седмокласничка.....Стискам силно палци на децата.
За Цанева - много тежко го преживяха , поне класът на сина ми. Тя се разплакала, милата. Такова съобщение им беше написала, чак аз се разплаках. Обещала им е догодина да им помага и да ги консултира. Вярвам, че това е правилното решение за нея.

# 539
  • София
Мирослава Владкова е младото момиче, преподавател по математика. Явно е успяла да им влезе под кожата, избрана е за любим български учител.
Тя е толкова сладка, как да не я хареса човек. Не знам за преподаване, че моят има само 1час с нея и не е споделял много.
Янше му е любим, но не вярва да го научи на математика.Smirk
Големият беше с Цанева и няма тайни математиката за него. Много беше доволен и много, много я обичаха.

Общи условия

Активация на акаунт