МОНОДИЕТА - тема 21

• 68 673
  • 742
  •   2
Отговори
# 90
не започвай отначало и виното пропусни Simple Smile
картофите са си въглехидратен ден

# 91
Здравейте,
имам въпрос относно диетата на Ваня Червенкова. Каква е ролята на аспирина и вит. С? Мисля скоро да я почна и се зачудих дали има смисъл да ги вземам или може да ги пропусна. Така безцелно не ми се ще да вземам каквито и да е лекарствени препарати. Преди време я правих без тях и добре ми подейства, свалих над 5 кг.
Сега ми се ще да я изпълня точно, защото се натрупаха доста кг. Но си трябва организация и дисциплина от моя страна. (Някак не намерих време в последните година-две - натоварено ежедневие, липса на желание и не на последно място, никаква мотивация.)

# 92
Освен да си прецакаш корема с аспирина , друга полза няма !
Моля Ви не правете глупости , виждаме я В.Ч. много отдавна в едно интервю преди 3г. или когато там си беше пуснала ПРа , каза че диетата не е нейна лична , а просто МОНО хранене, от което разбира се , че се отслабва на принципа на лишаване на  организма от групи храни . После обаче след 14 или 28 дни, трябва да се премине към нормално хранене и спорт. В.Ч., ако това беше диета чудо , нямаше да има нужда да си обработва снимките с ФШ

ето едно появяване в тв и хоп лъсва истината
При този режим  peжим тялoтo paзгpaждa caмo eдин вид вeщecтвa на всеки два дни  или въглexидpaти, или бeлтъчини, или  мaзнини пpeз paвни интepвaли. Бaлaнcиpaнoтo xpaнeнe  изиcĸвaло тe дa paвнoмepнo paзпpeдeлeни пpeз дeня, зaщото пoмaгaт на paзличнитe пpoцecи в тялoтo. Липcaтa нa  пpecни зeлeнчyци в peжимa, в ĸoйтo има само два дни със салати, cъщo е oпacнo. Ha пpaĸтиĸa oтcлaбвaш, нo тялoтo гyби мнoгo от жизнeните си  cили, както и запасите си oт витaмини и минepaли. Освен това, като свърши диетата, килограмите бавно започват да се връщат.

Аспирин на гладно пък е направо удар за стомаха, категорични са лекарите.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 08:12 от pinko

# 93
Здравейте! Започнах моно диетата на ВЧ, но не пия нито аспирин, нито вит. С. Преди години я правих и не се върна нищо от сваленото. Надявам се да имам волята и да я издържа и този път. Определено не е здравословна, но...

# 94
Аз също не приемам аспирин и витамин С.
Днес ми е 5ти ден от диетата на ВЧ и съм -2.700. Като остават около 6 кг до крайната цел. Ако сваля 8 ще си върна кг преди да забременея.

# 95
и без да съм на диета пия аспирин на гладно, нищо му няма на моя стомах
и без зеленчуци живея, в рибата и в месото има достатъчно
ясно е, че като свърши диетата и се върнеш към баничките,, ще се върнат и килограмите

pinko, ВЧ има широки рамене, голям бюст и структура на тялото, която я прави едра на телевизионен екран, главата й също е огромна
а за годините на които е, изглежда много добре

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 10:34 от Herzen

# 96
Благодаря за загрижеността, но наистина имам нужда от рязък старт при отслабването, белким поразбута метаболизма. Разбира се, че в дългосрочен план най-доброто е здравословното хранене с балансирано меню, но ми трябва нещо, с което да започна да свалям. От известно време съм в тотален застой. Опитах режима 16–8, няма никакъв ефект. Освен това съм по-дисциплинирана, когато имам ясни ограничения, това може, това -не. Иначе се размиват границите и резултат никакъв. Да не говоря, че се появиха и болки в ставите, кръста, лесна умора и други подобни от тежестта.

# 97
Щом искаш рязък старт, горещо препоръчвам да стартираш с 3 - 4 дни белтъци един след друг. Гледай да пиеш над 2 л вода на ден.
Пример:
1 ден - кисело мляко
2 ден - пилешко месо
3 ден - свинско месо
4 ден - кисело мляко.

Мери се всяка сутрин, на гладно, за да виждаш реалния резултат и да се мотивираш

# 98
Мерси много! Flowers Hibiscus  Ще пробвам и ще пиша пак. Тия 4 дни ми се виждат напълно изпълними. Вода си пия с удоволствие,  над 2л. не са проблем.
При моното най-трудно ми е набавянето на картофите и после рибата. Предния път, когато правих диетата, си бях вкъщи и си приготвях повечето неща - картофите печени или варени, рибата във фолио или на тиган, разнообразявах с подправки всякакви, но сега в работата няма как.  А не ми се иска да се тъпча с каквото и да е.

# 99
Мерси много! Flowers Hibiscus  Ще пробвам и ще пиша пак. Тия 4 дни ми се виждат напълно изпълними. Вода си пия с удоволствие,  над 2л. не са проблем.
При моното най-трудно ми е набавянето на картофите и после рибата. Предния път, когато правих диетата, си бях вкъщи и си приготвях повечето неща - картофите печени или варени, рибата във фолио или на тиган, разнообразявах с подправки всякакви, но сега в работата няма как.  А не ми се иска да се тъпча с каквото и да е.

След втория ден на кисело мляко, може да направиш ден на риба. До тогава ще ти се е свил стомаха и няма да ти е труден.
Можеш рибата да я направиш с малко лимонов сок и резен краставица - няма проблем

# 100
И аспирин на гладно пия винаги и без зеленчуци живея. Добре съм си.
Без празнични много прекалявания, но януари по принцип (и по вкус) клоня към кето.
Яйца утре под формата на омлети за закуска и обяд, без вечеря. Кафе със сметана за закуска и зелен чай до обяд.

# 101
Здравейте, и аз днес започнах Диета от galimira28. 68 кг съм 1,70 висока и не се чувствам добре. Искам да сваля в бедрата и корема. От една седмица започнах и упражнения вкъщи.
Понеже виждам, че повечето сте диетата на ВЧ, въпроса ми е дали някоя от вас е правила Диета от galimira28, д а кажете дали има ефект. Днес ми беше доста гладно, а не ми се мисли утре какво ще е. Понеже пиех много газирани съм решила да го спра тотално и се надявам да има ефект

# 102
еееее, преди Ваня Ч. диетата на галимира ни беше топ на моното Simple Smile
аз не смесвам плодове и зеленчуци, ама ти както си решиш
само напомням, без да натяква, че без сол (или с много малко) резултатите са много по- добри
айде, стискам палци и успех

аз кротко карам моното на Касиопея, от днес съм и на фитнес с инструктор
то при мен ако не ми сритат задника, трудно се получават нещата
попита ме какви са ми очакванията, аз му отговорих, че вярвам на рекламите във фб и искам да сваля 10 кг Mr. Green
да му мисли какво ще ме прави два месеца :Laughing

# 103
Отказах се още на ден първи.
Закусих си по план омлет и кафе със сметана, но след това "открих " джоланче в камерата и така ми саботира моното.
Открих и няколко патешки бутчета. Ще чиста камерата и след това ще го мисля.
Да имате идея как се чистят камери с бутилки вино? По същия начин или има нещо по-специално? Не си падам по виното(аз-бира, мъж-вино), но ако се налага....Май имаше едно моно с вино.

# 104
имаме, нищо диетично няма в идеите Mr. Green
античният ми опит с форума помни темата за Рицарките и aventura с винената диета Simple Smile
Таньооооо, ние нали уж спираме алкохола Laughing

рибен ден днес, с малка свинска хапка за опитване
утре айрян, пон - фитнес и фаст

Общи условия

Активация на акаунт