МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Привет, искам споделя книгата The Gallstone-Friendly Diet от Juliet Sullivan, можете да я свалите на български напълно безплатно от този линк https://www.docdroid.net/hg8mur1/the-gallstone-friendly-diet-bulgarian-pdf

Със сигурност може да е полезна за някой.

# 151
  • Варна
Здравейте!

Решила съм да си предизвикам с едно моно.
Има ли някой който не е правил точно определен режим по модел, а личен, защото виждам така или иначе доста различни такива.
Искам аз да си подредя дните и в този случай какви са изискванията?
Освен спазването на 1 храна на ден или два, има ли друго?

# 152
Здравейте! От четвъртък и аз се присъединих към групата на моно диетитуващите. Изкарах 2 дни на кисело мляко. Вчера ядох само картофи със сол и подправки, но прекалих с кличеството. Днес ще се опитам да внимавам повече. Смятам да направя по два дни с всеки продукт, т.е. 12 дни и тогава ще се претегля. Размених реда на храните от диетата на ВЧ, за да ми е по- лесно да я спазвам през почивните дни. Дано това да не намали ефекта. Вече съм на средна възраст и с  около 15 кг. наднормено тегло и нещата не се случват както преди. Ще се опитам да пиша редовно за мотивация. Желая успех на всички!

# 153
  • София
И аз я започвам. Стартирах в петък с ден на кисело мляко, като за загрявка. Съботата беше "мръсен ден" и от днес започвам сериозно. Днес ще е ден на кисело мляко. Утре пилешко, вторник - яйца. До там съм го планирала, после ще видим нататък. За сега мисля да я правя до края на седмицата, а после да си мина на моето Моно - кисело мляко през ден. Но ще видя първо какви ще са резулатите - да видя дали няма да се наложи да удължа малко периода на класическото Моно

# 154
утре ще правя фаст, но от вторник и аз съм тук
моното ще яйца, пиле и протеинов шейк, още не знам в какъв ред и по колко дни
може и риба и зеленчуци да добавя

# 155
  • София
И аз мисля да вкарам ден на протеинов шейк. Вкъщи имаме един растителен, дето синковеца го ползва, та ще се възползвам. Поръчах си и едно чудо за потискане на апетита, за да удари едно рамо, ако започна да озверявам от глад. Че, като започвам такива диети, ММ иска да вика екзорсист Joy

# 156
еееее, сподели чудото, к'во другарче си Mr. Green
вчера из фейса се разхождаше реклама на билков чай Laughing
а най- добре свалям, като ММ е в командировка

# 157
  • София
Заповядайте другарчета Simple Smile

Скрит текст:

# 158
И аз съм се наканила скоро да почвам моното на ВЧ, но не мога да кажа точно от кога. Трябва да се подготвя с продукти и резервна схема. Проблемни са ми картофите и рибата.
Успех на всички!

# 159
Заповядайте другарчета Simple Smile
Скрит текст:

Аз в момента пия тези хапчета. Мисля, че потискат леко апетита, дали имат диуретичен ефект, не знам. Но, аз поначало не изпитвам глад до 15-16 ч., така че дали е от тях или си е моя лична особеност, не съм сигурна. При мен проблемът е, че се опитвам да се храня нискокалорично, но страдам от безсъние и ако си буден до 2-3 ч. през нощта и пиеш бира.... след това се залъгвам с 20-40 гр. уж нискокалоричен кашкавал, ама си знам че това не е
правилно. За това предпочитам да си правя моно диета, защото тогава се наливам само с газирана вода с лимон и има ефект. За мен, моно диета с по 2 дни на продукт е по-добре, защото първия ден си хапваш повече, на 2-рия вече ти е писнало от този вкус и количеството е много по-малко. Аз не мога да ям само плодове, затова при диетата на ВЧ си правя 4 зеленчукови дни и се чувствам много по-добре - малко ВХ, големи количества, малко калории.

# 160
Привет! Нов сезон с надежда за по-малко килограми. От днес съм на картофи и този път ще съм стриктна. Започвам от 65 кг.и искам да стана 57 кг. Успех на всички.

# 161
  • Варна
Успех!
Аз съм от 62 за 57кг.
Вчера първи ден картофи.. очаквах да е тежко, но не и днес се чувствам добре. Денят ще е на мляко.
Най-големият ми проблем е огромното количество шоколад, което иначе поглъщам, а така само с една храна нямам право дори и на малко прегрешение.
Ден на шоколад едва ли спада към моно, макар че и тази мисъл ми мина през главата Grinning

# 162
  • София
Отчет и от мен Simple Smile
Вчера беше ден на кисело мляко. Днес се чувствам супер - винаги се чувствам така след ден на кисело мляко. Леко ми е и приятно. Днес - варени пилешки бутчета
Стартирах на 58.2 кг, след деня на мляко вече съм 56,6. Целта ми е поне 52 кг., а пък ако успея да стигна до 50 ще съм много щастлива. Лятото от 61 стигнах до 51,6, обаче Коледните празници много ме подхлъзнаха.
Успех на всички Simple Smile

# 163
Здравейте мили момичета! Пиша ви не защото правя монодиета, а защото бях една от вас и знам какво ви е. Качих 15 кг в следствие на лекарства, нерви, преяждане/препиване от нерви и т.н. И не, не рекламирам нищо, даже напротив. Опитах със Зоната, със Зелева супа, с Моно, с лекарства за отслабване, със заместващи яденето прахообразни шейкове и сокове, и т.н. и т.н. Похарчих много пари, но всичко това не доведе до нищо.
Идеята на всичкото това е в намаляването на калориите. А то може да стане по много начини. Аз например обичам да ям и да пия, и мразя ограниченията. Затова си угаждам при всяко ядене, но с много малки порции. Бира с пържини картофи - с удоволствие, ама 1/2 бира и 4-5 парченца картофки. Пържола с червено вино - прекрасно, но 1/2 пържола и 1-2 пръста вино. Ракия със салата - супер, но салатата малка от марули или зеле и ракията 25-30мл.
Пожелавам ви успех от все сърце, независимо кой начин на хранене ще изберете!

# 164
Мама ени, пържолата може и цялата, и салатата цялата. Ако наистина това ти е менюто.
Проблемът е всичко това да не се "удави" в няколко филии хляб Wink

Общи условия

Активация на акаунт