Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Маската за крака на Чамос е хубава,краката ми почнаха да се белят на третия ден и то много .

# 181
  • София
В кой филиал на дрогерия Лили в София мога да намеря дълготрайното течно матово червило на NL, цвят IBIZA? Днес ходих в едно Лили, нямат го. Но в коледния каталог на Лили го има.

# 182
  • София
В никой, защото не съществува.
Този цвят е гланц и никак не е матов https://nlbeauty.bg/ibiza-limited-edition-glanc-za-ustni-glossy- … -nlbeauty-gloss1/

Има 2 нови цвята червила и 1 гланц
https://nlbeauty.bg/grim/ustni/

Продават се и в комплект, чудя се дали да поръчам. На картинка и трите много ми харесват, ама като знам как си съответстват с реалността...

# 183
  • София
Etoile, в коледния каталог на Лили пише, че е дълготрайно матово течно червило. На снимката цвета е страхотен!
Хм, пак подвеждаща реклама. Sad

Двата нови цвята са много хубави, но дали реално така стоят на устните?

На Cosmopolitan бляскавите частички май изчезват след време!?

# 184
  • Варна
Здравейте, някой дали е забелязал, кремовете за лице Микса някъде да са намалени ?

Не знам къде има в момента, но точно от онлайн черния петък на Лили набарах к-т дневен +нощен за 8лв и нещо си.. че аз само дневен ако намеря някъде на такава цена се радвам.

# 185
  • Варна
Аз днес мисля да се сдобия с така хваления лак на Аура, дано успея, че днес е намалението на грим продукти в адвент календара в Лили.

Мисля да си взема и жълтата спирала на Голдън роуз, че една бивша съученичка много я похвали.

# 186
Читаво бюджетно масло за коса има ли в ДМ или Лили?

# 187
  • Бургас
Читаво бюджетно масло за коса има ли в ДМ или Лили?
На Балеа от ДМ биваше едно време...
И беше 5-6 лв

# 188
Здравейте, някой дали е забелязал, кремовете за лице Микса някъде да са намалени ?

Не знам къде има в момента, но точно от онлайн черния петък на Лили набарах к-т дневен +нощен за 8лв и нещо си.. че аз само дневен ако намеря някъде на такава цена се радвам.

Днес купих подаръчен комплект - дневен + нощен от СОФАРМАСИ,  за около 18 лева, най-евтиното което намерих. Трябваше ми за подарък, по принцип.

# 189
  • София
Аз днес мисля да се сдобия с така хваления лак на Аура, дано успея, че днес е намалението на грим продукти в адвент календара в Лили.

Четката е ужасна. Дано нямаш проблеми при нанасяне на лака.

# 190
Поръчката ми от Лили с номер 50... пристигна днес. Нямам забележки. Другата ще дойде утре.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 14:56 от Oyasumi

# 191
Искам да похваля този крем на Алверде. Кожата ми е нормална, към мазна, леко чувствителна. Крема се нанася много лесно, попива хубаво и не лъсвам цял ден въобще, както се случва с други кремове. Измивната пяна от същата серия също е много хубава.

# 192
  • Варна

Четката е ужасна. Дано нямаш проблеми при нанасяне на лака.

Така да се отчета. Взех Аура 104, наистина е красавец! За четката поне като го отворих не видях нещо притеснително, но е възможно, де. Взех си и жълтата спирала на Голдън роуз и ми хареса.

# 193
Аз не съм очарована от течните червила на НЛ, взех си космополитан, чоклет милк и гейм оувър, да бързо изсъхват в/у устните имат трайност и приятен аромат, но повърхността на устните ми стои като сбръчкана стафида. Пробвах и с основа под червилото, има лека разлика, но определено не ми допадада ефектът в/у устните. За тази им цена има къде къде по добри течни червила. Например течните на голдън роуз меката формула и логтайм са дълготрайни и определено не сбръчват така устните ми, а са и по евтини. Също много доволна съм от течните на Bourjois Rouge Velvet Ink пигментирани, дълготрайни не се усещат на устните, само миризмата е малко химическа но се усеща докато слагаш после не.  Не знам защо обаче цената им в дрогерийте е силно завишена 22лв / е как не ги е срам /, аз съм си ги взимала от Гламър 5 броя по 8,40.

# 194
  • София
Имам Cosmopolitan на NL. Не съм впечатлена. Не се задържа дълго на устните ми. Изтри се при хранене. Маха се много лесно, само със салфетка. А суочовете на другите червила на NL, които направих на ръката си почистих с влажна кърпичка само с едно минаване

Общи условия

Активация на акаунт