Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз благодаря за предложенията, но няма смисъл. В момента имам Юсерин за атопична кожа, измазала съм и Липобаза, и Цикатридина, и Терезиенойл, и домашна бърканица мас с невен, и скъпи, и нескъпи кремове и лекове. Нищо не помага, само маскира.

# 406
  • Г. О.
Юсерин съм ползвала и не ми помага, за съжаление. Ще изпробвам всички ваши предложения, дано открия моя крем. Положението е много сериозно. Знам, че трябва да избягвам да си мокря ръцете, но уви - с две деца, едното бебе, това е невъзможно за мен. Благодаря сърдечно! Бъдете здрави:)

# 407
Сухотата може да е причинена от недостиг на витамин D. Една приятелка имаше тежка такава и след като регулира това се пооправи. С децата и миенето на ръце е сложно, но ако не си изследвала, може да опиташ.

# 408
Опитай тази арника,аз само нея съм ползвала,за други фирми не знам но това е много добро.Чак до напукване не съм стигала,но щом помага при рани, мисля че и тук ще има ефект.Мирише и много хубаво и попива бързо
Скрит текст:

# 409
Сухотата може да е причинена от недостиг на витамин D. Една приятелка имаше тежка такава и след като регулира това се пооправи. С децата и миенето на ръце е сложно, но ако не си изследвала, може да опиташ.

Знам със сигурност, че Дефицит на Цинк води до напукани пети. Вероятно и за ръцете погледни и тази опция.

# 410
Някой беше похвалил Neutrogena Hydro Boost

Него обмислям да взема аз. И моите ръце са много сухи и леко напукани, но чак до кървене не съм стигала.

# 411
  • Варна

За София къде се предлага в момента Wetnwild
Скрит текст:
Питах ги аз за Пловдив, отговориха Пловдив Север-където и да е това😄.Януари ще зареждат и още магазини.

А за Варна някой да знае къде са заредени продуктите на wetnwild?

# 412
В ДМ на Общината.

# 413
  • Бургас
Да се извиня официално на ДМ в центъра в Бургас.
Имат палитри на BH cosmetics,аз съм шматка.
Взех и едно червило Мейбълин в червена гилза,това са ми изключително любими червила.5 и нещо са в ДМ.

Е,на Есенс малките палитрички ги няма,нищо,сенки имам.

# 414
Като дете бръкнах във варница с негасена вар, за да си вадя бучки за тебешири... Години наред зимно време, ръцете ми бяха в кръв. Цепеше се кожата от горната страна и всички кремове - домашни и купешки, с които се мажех, не помагаха. Наш приятел, пътуващ на риболовен кораб, ми донесе от Скандинавия китова мас. Това ми спаси ръцете. Опитайте
https://remedium.bg/himaks-farma-tsetatseum-h100-grama-119144/p

# 415
Майка ми е фармацевт, в годините на СОЦ-а правеше аптекарски крем с добавена китова мас. Не зная как се е снабдявала с това нещо, зная, че е скъпа, помня, че нямаше превръзки, а с връзки се намираше лигнин - за тези отминали отдавна години говоря....

# 416
Тъй като ми трябва или готов комплект или да направя комплект от козметика за тяло се замислям за този..ако някой е ползвал нещо от серията да каже дали има аромат и какъв и дали сте доволни?

# 417
Здравейте. Имате ли сполучлива покупка на крем за ръце(от ДМ), които са много сухи и напукани? Моля ви, препоръчайте ми.
Аз ползват този с урея

# 418
Много е хубав!

# 419
Да, този с уреа на Балеа- показания, и един SOS Bioten са мн.приятни и дават резултати, но пак зависи от проблема.

Общи условия

Активация на акаунт