🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Малко странно че този сезон треньорите въобще не пяха нито заедно нито като дует с хората от отборите си. Смятах че в други формати по света винаги треньорите също се включват.

Да, в другите формати в другите страни треньорите пеят с участниците. В момента гледам полуфинала на испанския Глас. Има по двама изпълнители от отбор. И всеки ментор пее с двамата си участници. След това всеки помощник-ментор пее с двамата участници.

Но как си представяте Галена или Дара да пеят на живо? Аз - не.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 11:30 от Smileys 🙈🙉🙊

# 601
Аз не знам защо така жестоко се нахвърлихте срещу Петя - до преди 2 седмици повечето тук се умиляваха от прекрасния й глас. В крайна сметка това не е Х фактор, където ги карат на всеки концерт да пеят различен стил музика и печели онзи, който се представи най-добре във възможно най-много различни стилове. Това си е гласа на България. Регламента позволява всеки да си пее в стила, в който се чувства най-добре. Пее си това, което си може, печели, взима си парите и си заминава - няма договори, няма албуми..... /поне аз не чух да се обявява друга награда, освен паричната/.
И да питам - не ви ли направи впечатление, че всеки опит, на който и да е от участниците, да излезе от зоната си на комфорт, завърши зле. Иван пя Фреди Меркюри - трагедия. Лидия пя Графа - трагедия, Георги пя Георги Христов - трагедия. Друите си стояха там, където им е добре. То по тази логика трябва да питам - защо Рая не изпя нещо на Валя Балканска, Борис не скочи на Лучано Павароти и т.н.

Абе и аз харесвам Петя и искам тя да спечели, ама като се сетя как ще вземе едни 50 000 лв и ще ги занесе на село при мамини и синчето им, чак яд ме хваща.
Защо, къде е най-добре да бъдат занесени 50-те хилки? При майкини ли?

Не! Да си ги запази за себе си и да ги вложи в собственото си развитие. Достатъчно млада е - целия живот е пред нея. Днес е Пешо, утре е Гошо. Не казвам, че няма да го направи - просто си имам мои размисли и страсти, като ги знам младите влюбени момичета какви глупости са готови да направят от любов по единствения и незаменим

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 11:04 от Lady Cassiopeia Duval

# 602
Аз пък сънувах дънкоклина на Галена, с който беше на репетициите. Кошмар.
Това не беше ли дънкошалвар 🙄😸

Аз не знам защо така жестоко се нахвърлихте срещу Петя - до преди 2 седмици повечето тук се умиляваха от прекрасния й глас.
Ами явно вече не се умиляват.

# 603
  • София
Петя пресоли манджата и откъм репертоар, и откъм изграждане на образ. Затова лъсна и омръзна.

# 604
  • София
Гледам ги сега двете. Значи Галена е казвала какво и как да се случва.

# 605
Петя пресоли манджата и откъм репертоар, и откъм изграждане на образ. Затова лъсна и омръзна.

Факт! Както вече писах и на мен ми дойде в повече онова представяне при мамини с носията и питката. Чак ме втресе, като го видях. Но пък чак такъв хейт да отнесе, при условие, че гласа й наистина е невероятен - това не мога да го разбера

# 606

Абе и аз харесвам Петя и искам тя да спечели, ама като се сетя как ще вземе едни 50 000 лв и ще ги занесе на село при мамини и синчето им, чак яд ме хваща.
Защо, къде е най-добре да бъдат занесени 50-те хилки? При майкини ли?

Не! Да си ги запази за себе си и да ги вложи в собственото си развитие. Достатъчно млада е - целия живот е пред нея. Днес е Пешо, утре е Гошо. Не казвам, че няма да го направи - просто си имам мои размисли и страсти, като ги знам младите влюбени момичета какви глупости са готови да направят от любов по единствения и незаменим

Типично по бай ганьовски - да разпределим чуждите пари 😅
Добре, че сме ние да им кажем, че направо не знам как щяха да се оправят в живота без нас 😂

# 607
  • София
Младежът вече е история. Скоро очаквам тя вече да се премести в София и да започне да издава "комерсиална музика".

# 608
Да ѝ е честита победата на Петя. Това обаче, не е гаранция за успех. Има много изпълнители от всякакви формати, дето не спечелиха, но станаха много популярни. Дара е типичен пример. Всъщност аз, както се разбра, не помня победителя от миналия сезон, а пък от сезона на x-Фактор с участието на Дара, хептен….

Сетих се за Славин Славчев, който спечели Х-фактор през 2014г. с любовта си към класическия рок и хеви метъл. Още по време на предаването промениха цялата му външна визия и поведение, а след като спечели предаването компанията, с която подписва договор като победител, го принуди да издава поп парчета и вместо да стане българския Ковърдейл стана еднодневка в поп жанра стил 'Морон!' 5. Как да помниш победителите при такъв ужасяващ маркетинг.
В този ред на мисли предполагам, че и Петя, която пееше народно в предаването, след месец ще издава поп-фолк, защото освен ужасяващият маркетинг сред музиката в България, то и културата сред обществото е потресаваща (надявам се да греша все пак)Joy

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 11:48 от Aureliat7

# 609
Ах Славин - беше моя фаворит от мига, в който го чух на кастингите. Невероятен глас, страхотно, скромно излъчване...... Бях убедена в успеха му.
Между другото, направо си правят услуга на участниците в Гласът на България, че не ги обвързват с договори след шоуто. Така хем показват гласовете си, хем стават популярни, хем след това могат да избират с кого да си подпишат договорите и да уточнят какво, и как искат да пеят. При Х фактор това го няма - там направо ги закопават с договорите след шоуто

# 610
Примерът със Славин Славчев като символ на еднодневка не е уместен. Славин се развива музикално, впоследствие спечели "Като две капки вода", което означава, че и публиката го харесва, и към момента въобще не е забравен. Казват, че проектът за "Куин" с негово участие в Държавна опера - Пловдив е доста добър. А гласът му е разпознаваем и уникален.

# 611
Петя следва народно пеене в НМА в София.

Мрънкането защо не е пяла 1568 стила е същото като да мрънкате на зъболекар защо не прави очни операции. Вчера на дуета с Деси Добрева гласът ѝ звучеше много по-добре от този на доказана певица като Деси. При нито един от другите дуети не усетих нещо подобно. Това само по себе си говори достатъчно.

За мен тя и Георги бяха двамата най-достойни за първите две места. Имам такъв коментар в темата още от преди елиминациите, когато Галена тъкмо беше привлякла Георги при себе си и писах, че Лечев изпусна най-добрият си талант само, защото е скромен. Радвам се, че те двамата заеха първите две места.

Предаването приключи, животът продължава.

# 612
Освен това Славин ще участва в Евровизия, редом с Ромеро. Това, че не го показват под път и над път, не значи, че е забравен и няма кариера.

# 613
  • София
Ръцете гореее! Безвкусно и неуместно поведение на Деси.

Рая и Вики бяха най-добре.
3 мин слава///

# 614
Деси Добрева е толкова противна.

Общи условия

Активация на акаунт