🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Искам Христина да продължи. Парезата на лицевия ѝ нерв прави малко трудна гледка гримасата ѝ при пеене, но адмирации за хъса и поведението.
Докато Рая се прави умишлено на палячо, а и вече ѝ хареса лекичко да ѝ дават рамо именно  заради екстраординерността.

# 196
  • София
Рая е момичето на тати, с чувство за превъзходство, доста е вложено в имиджа й. Много внимателно слушах какво говореше баща й и двата пъти във визитките.

# 197
Като цяло и двете момчета ми харесаха повече от Рая и Христина, но регламент. Харесах Джейми повече, но той отпадна. Сега Рая ми допадна повече, но като цяло харесвам повече Христина. Мисля, че тя ще продължи.

# 198
И двете не ми харесаха. Нито с избора на песен, нито с изпълнението.
Христина ми звучеше много глухо в началото, а после викна. Там на високите ѝ се получи, но толкова.
Рая ми беше скучна с това изпълнение. Един, два пъти да влачиш на някоя песен- интересно е. После става монотонно и скучно.
И ме съмнява, че в чужбина щеше да е интересна за голямата сцена. Странници с големи гласове много.

# 199
  • Бургас
Пареза ли е това при Христина? Мислех, че е онзи синдром, при който нараства челюстта забравих му името...както й да, де. Явно се притеснявам и не иска да афишира и да я съжаляват за това...Не беше по- добрата Рая, много ми е антипатична с тез обръснати вежди и изкуствени  пози.

# 200
  • Испания
Рая е момичето на тати, с чувство за превъзходство, доста е вложено в имиджа й. Много внимателно слушах какво говореше баща й и двата пъти във визитките.

Много нездрава е тази подкрепа на бащата /за мен/. Неприятно ми е дори да го слушам. Може би е такава, именно благодарение на него.

# 201
А той музикант ли е?

# 202
  • София
Нито една от двете не харесва, обаче Христина наистина беше в пъти по-добра тази вечер.

# 203
  • Испания

Мисля, че е лекар. Не съм много сигурна.

# 204
Много чаровна съпруга има Георги!

# 205
  • Испания
Много чаровна съпруга има Георги!

Тя участваше във формата.

# 206
Направо го убиха Георги с тая песен!

# 207
Коя от двете продължи?

# 208
Рая продължи.

# 209
  • София
Георги е един самороден талант. Не разбрах, но май не е ходил на уроци по пеене, а гласа му е толкова хубав. Слага в малкия си джоб хора, които с години са ходили на уроци. Напълни ми душата с тази песен и с прекрасното си изпълнение Heart

Общи условия

Активация на акаунт