💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 700
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 560
Ех, а как ми се искаше друг топ 8 - нещо от рода на:
8. Неделчо
7. Симеон
6. Стратимир
5. Валентин
4. Андрей

А трима да играят заедно на финал - Красима (но без контузия), Морунов и Борис.

# 1 561

Относно паулина: умишлено я пиша с малка буква! Най-дразнещия ми участник, абсолютно незаслужено победи Борис, но подкрепям решението ѝ да си купи предимство. Имала - дала. Да са ходили  на битки и да са взимали грошове.

Принципно утре съм за Стратимир. Не защото го харесвам, а защото не понасям Елизабета.

Какво значи да са ходили на дуели?Паулина да не би по желание да е ходила на елиминации?Нормално е силни мъже,  като Морунов и Боби,  на които отбора разчита да не ги пращат на номинации.Може би трябваше вместо да номинират Мани,  да номинират Морунов,  който влачеше целия отбор?Освен това и Морунов и Боби се предложиха да ходят на дуели.

Изобщо не се предложиха. С половин дума го намекваха ама ако може друг да ходи. Така че да не мрънкат, че нямат грошове.

Абе имам лошо предчувствие, че промото издаде победителя.

Какъв друг начин има да се предложат?Сами не могат да гласуват за себе си.Боби им каза какво да направят,  но Симеон не гласува за него.Не може да го накара на сила.А Морунов можеше да не отиде на битката на която отпадна.Можеше да прати друг,  но не го направи.Това ако е половин дума.

# 1 562
Не съм човек, който се доверява лесно на "една жена каза" във форума, но напълно логичен ми се струва скандала между Вальо и продукцията. Както и настояването му Неделчо да пробва пъзела. Задкулисно такива неща се случват, че ни е бедна фантазията. Вайс разказа миналата година, че на този пъзел (беше с картинка, не с числа, но същия принцип) няколко пъти са били "готови", но цветовете на кубчетата са били с преливка, нюанси и са ги връщали заради несъответствия. Вайс затова посягаше да си вдига кубчетата, по негови думи искал да ги сравни по цвят (мисля че неговите бяха жълти и на това слънце как да види нюанс). И бая време са редели точно този пъзел - 40-50 минути. С числа е много по-интуитивно, защото го визуализираш веднагически. Но вярвам, че и Вальо, и Неделчо (да не забравяме - подготвен индивид точно на тема пъзели) са знаели, че има нерешими варианти и за тях е станало ясно.
Най-кофти е, че този договор ги задължава да продължат цирка и след предаването. Сторита, активност в инста... И да си мерят приказките, че нали Тошко го погнаха с договора. На него обаче не му пука грам. Не вярвам продукцията да осъди когото и да било, ако ще Нова да си купят егати адвокатите. Но и не вярвам играч да ги осъди.
Дори Тошко с неговия адвокатин се бяха зарекли да пишат на продуцентите на Десафио. Според мен, понеже тук сме колективно разочаровани, на повече хора има повече шанс да им бъде обърнато внимание.

Милен беше като в небрано лозе. 😂 Гледаше ги като полезни изкопаеми.

# 1 563
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Ако имате късмет, тапата излиза, ако нямате.. спасявайте се". И това официално е игра за класиране на полуфинал. Пуалина имаше същото предимство срещу Мартин без да си го е купила. Simple Smile

На Паулина предимството й беше 10 кукички.

Аз не мога да приема,че във финалната седмица ще гледаме 3 последователни игри за балансиране на карти и паници.Значи,колкото да си издръжлив,спортен,бърз,то това няма значение.Във финалната седмица трябва да гледаме трасета,комбинация от различни елементи,а не паници.Разочарована съм.

Чак сега си пускам компютъра и изгледах битката на Ели със Стратимир.Битка на късмет,Стратимир си победи честно и с късмет определено.Предимството,което Елизабет си купи не беше нищо съществено,обаче това на Паулина си беше директен билет за финалите.

И вие тук казвате,че продукцията бутала Елизабет.Аз такова нещо не видях.Брутално бута Паулина(нарочили са я за финалистка още в началото) и Мани(за да им прави скандали и рейтинг).
Да не споменавам и две последователни битки за редене,при което едно момиче с ръст 1.50 няма как да победи някой с ръст 1.80,защото просто в даден момент няма да успява да стига върха.

# 1 564
  • София
Формата на лицето, очите и устните на Паулина много ми напомнят на тези на актрисата Алиша Дебнам-Кери от сериала "Fear the Walking Dead".

# 1 565
Много грозно впечатление ми направиха няколко игри на елиминация. Като се започне с Паулина и Мани, която кова 4 пирона за една цяла игра, а след това Милена голяма преструвка, че не може да вкара 2 топчета, Морунов бивш баскетболист неулучващ коша и сега това   С куките. Просто нямам думи. С всяко гледане се разочаровам все повече. По колко всъщност им плащат на снимачен ден, някой знае ли, интересно ми е струва ли си?

# 1 566
Много грозно впечатление ми направиха няколко игри на елиминация. Като се започне с Паулина и Мани, която кова 4 пирона за една цяла игра, а след това Милена голяма преструвка, че не може да вкара 2 топчета, Морунов бивш баскетболист неулучващ коша и сега това   С куките. Просто нямам думи. С всяко гледане се разочаровам все повече. По колко всъщност им плащат на снимачен ден, някой знае ли, интересно ми е струва ли си?
Там е работата, че го правят безплатно. Simple Smile

# 1 567
Според мен единственото обяснение да бутат определени играчи в битките а да ги правят (самите битки)"по-интересни" и най-вече равностойно в тяхните очи, защото представете си ако Борис и Паулина имаха вчера еднакви елементи, Борис щеше да победи с огромна преднина, същото и битката с Мартин, който мина 10 пъти повече пъти, ако не беше нагласено самата битка нямаше да има емоция.
Като казвам това не искам да ги оправдавам защото  мен самия много ме хвана яд след биктака между Паулина и Мартин, просто това е единственото логично обяснение за мен. Няма как някой да рискува рейтинга на едно предаване само и само да бута определен играч само той да вечели.
Като гледам как върви този сезон и както бяха другите два, сценария е ясен "Х" играч прави цирк след което всичките го намразваме (Юлиан първи сезон,Радостина също от първи сезон, Тодор от втори, донякъде Сестрите също от втори сезон,Елизабет този сезон и няколко други) след което идва игвач "Y" (Добрин( грижи се за околната среда) и Милен(Лекар) ) които не са случили една чиния, както гласи една поговорка и побеждават и зрителя е доволен защото Доброто винаги побеждава на лошото.
Също към това има и играчи "Z" (Валентин, Близначките от първи сезон и други) , тези също са  от добрите но биват победени от "Х", така още повече сме щастливи когато играч "Y" победи.

И накрая зрителя е щастлив и продукцията е щастлива защото си е изпълнила нужния рейтинг.

# 1 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Taм е работата,че не им плащат.Поне да имаше причина(материална) да търпят това унижение и несправедливост,а те и това нямат.
Предпочитам да гледам битки без емоция,но честни игри пред грозно нагласени.

И глупаците пак ще се записват и пак ще участват в цирк дьо Тупарев догодина.

# 1 569
  • София
Днес докато разглеждах профила на предаването в Instagram, реших да разгледам за първи път и личните профили на участниците. С тих ужас установих, че цели трима мои приятели (не просто хора, които следвам, наистина са ми приятели) следват Елизабет и дори са ѝ харесали някои постове - тези с медалите. Mask Поне ще знам да не споменавам това предаване пред тях. Другите хора, които са псоледвали, са Стратимир, Морунов, Андрей и Неделчо. Sweat Smile За мен е изненада, че изобщо мои приятели гледат предаването и дори са последвали някои от учасниците, знаех само за една приятелка, с която обсъждам епизодите извън този форум. Bowtie

Ето и една снимка на Елизабет с Георгиос от първи сезон, резултат от моята разходка из профилите на участниците:

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:27 от La Vikinga

# 1 570
Според мен този сезон е пълен провал. Не знам как им е рейтингът, но аз лично пускам епизодите и си вървят за фон докато правя нещо друго. А миналата година с нетърпение чаках всеки епизод. И на децата вече е ясно, че всичко е сценарий, няма как да е интересно. Друго, което мен не ме грабна по никакъв начин, бяха самите персонажи и отношенията им. Интервюта, диалози, всичко изглежда много фалшиво. И предните сезони вероятно е било така, но този вече удари дъното.

# 1 571
  • София
Още малко от фотографа на предаването:

# 1 572
Не съм човек, който се доверява лесно на "една жена каза" във форума, но напълно логичен ми се струва скандала между Вальо и продукцията. Както и настояването му Неделчо да пробва пъзела. Задкулисно такива неща се случват, че ни е бедна фантазията. Вайс разказа миналата година, че на този пъзел (беше с картинка, не с числа, но същия принцип) няколко пъти са били "готови", но цветовете на кубчетата са били с преливка, нюанси и са ги връщали заради несъответствия. Вайс затова посягаше да си вдига кубчетата, по негови думи искал да ги сравни по цвят (мисля че неговите бяха жълти и на това слънце как да види нюанс). И бая време са редели точно този пъзел - 40-50 минути. С числа е много по-интуитивно, защото го визуализираш веднагически. Но вярвам, че и Вальо, и Неделчо (да не забравяме - подготвен индивид точно на тема пъзели) са знаели, че има нерешими варианти и за тях е станало ясно.
Най-кофти е, че този договор ги задължава да продължат цирка и след предаването. Сторита, активност в инста... И да си мерят приказките, че нали Тошко го погнаха с договора. На него обаче не му пука грам. Не вярвам продукцията да осъди когото и да било, ако ще Нова да си купят егати адвокатите. Но и не вярвам играч да ги осъди.
Дори Тошко с неговия адвокатин се бяха зарекли да пишат на продуцентите на Десафио. Според мен, понеже тук сме колективно разочаровани, на повече хора има повече шанс да им бъде обърнато внимание.

Милен беше като в небрано лозе. 😂 Гледаше ги като полезни изкопаеми.

Тодор е много глупав индивид и като нищо могат да го осъдят, най-малкото защото е прост и хал хабер си няма какви ги говори. Да не говорим и за адвокатчето му. Иначе му вярвам за 90% от нещата, които каза, защото и други играчи са ги казвали тия неща, просто са го правили по-хитър начин или с намеци.

Иначе беше ясно, че него го употребиха стабилно и беше ясно какво гласят отдалече.
И нали не вярвате, че са оставили всичко на късмета между сестрите и да си изпуснат реално историята и не са си нагласили нещата, сестрите да стигнат дотолкова далеч, доколкото продукцията иска.

Тоя сезон беше същото с Мани. Със сигурност си имат техни хора, на които плащат с идеята да правят интриги и скандали. Отделно си изкарват този или онзи за злодей, някой друг за добрата фея и прочие.

Милен за мен беше супер нагласен победител и беше видно кажи-речи от началото на предването.

За Добрин е повече от ясно, че си го избраха за победител и вота беше напълно измислен.

Тоя сезон Паулина си я бутаха, Симеон беше ясно, че ще бутат докрая, предвид че започна на оня измислен остров с простотиите.
Правила съвсем очевидно няма или по-скоро за едни може, а за други не.

# 1 573
  • София

Игри на волята: България (02.12.2021)
Сезон 3 Епизод 66

Кукичките на единият участник, пак бяха неоткриваеми - нищо ново и нищо на случайността.
 Ясно беше, че са набелязали Елизабет, след като им дадоха две битки, в които тя заради ръста си не би имала шанс и трябваше да бъде номинира. Поли обърка нещата, като първа изпусна купичките, но намериха начин(предимство), с което да я запазят.
 Предполагам, че Стратимир им трябва за битка с Паулина, щом не можаха да получат такава, между Бети и Андрей.

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано,
   как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 06:12 от Mari_Mar

# 1 574
Първо място: Андрей
Второ място: Симеон
Трето място: Паулина

Присетете се за написаното сега, когато свърши всичко утре и ще разберете дали шоуто е нагласено или не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт