💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 644
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Испания
Чакат си парите с месеци.

# 1 681
Ксения е Дева ли? Наистина много симпатична жена, но не създава добро впечатление.
Не разбрах довечера къде ще се събират.
Очевидно е кой е победителят.

# 1 682
  • Испания
Не разбрах довечера къде ще се събират.

При Туджаров. https://bg-mam.ma/p/1390037/43911610

# 1 683
  • Sofia
Е, не мога да смогна да ви изчета, камо ли – да се включвам в темата редовно. Joy

Тази вечер ще стискам палци за Поли – знам, че шансовете ѝ са с отрицателен знак, но морална подкрепа няма да ѝ е излишна. Тя е моят фаворит от "ден едно" на формата.

Мъжът ми пък, който гледа шоуто "задочно", под мой контрол и настояване, без да се задълбочава много-много, щял да вика за Андрюхата. Joy Разправям му: "Бравос, и ти взе, че си избра един любимец...".

Приятно гледане на всички и дано емоциите от тазвечерните битки са изцяло положителни! Nature High Brightness

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:02 от Blаck Cat

# 1 684
  • София
Как реши, че гостуването на Дечо е НАТРИСАНЕ?
 Написано е ,,с Дечи МИСЛИМ, да ги изненадаме'' двамата са го решили.
Ако на Туджаров му е неприятно, няма да общува с Дечо и няма да събира постоянно другите участници. И всъщност, как някой незапознат лично с отношенията им, може да определи дали гостуването е желано или не.

Същите заключения правиш и за Елизабет и с увереност твърдиш,
че тя е ДОНОСНИЧКА.

Все тая. Мъж, жена: хвани единия, удари другия, да падне третият.
Както предположих, при Туджаров. Неделчо пак му се е натресъл с дни.
Скрит текст:
Обозначиха се в ИГ. Преди това Неделчо се беше натресъл 4 дни на Стратимир. Това му се счупило на колата, онова му се счупило...

# 1 685
  • Испания

Защо се излага? Думите казват едно, а действията - съвсем друго.

# 1 686
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не разбирам хейта към Андрей.
Защо при нас са на почит простаците, шумните и тарикатите?

А възпитанието и интровертността са представяни като голям минус. Един мъж трябва да си тежи на мястото, да е хладнокръвен и овладян в емоциите.
За мен Андрей е много по-голям мъж от горилите, които се тупат по гърдите и се правят на интересни.

Aз също намирам интровертите за по-интересни и хора,с които наистина бих/и общувам.Казват по 5 приказки,но винаги на място и без разтягане на локуми и празни приказки.Емоционално стабилни и дискретни,което също много ми харесва.
Относно Андрей и поведение,та дори и на външен вид е мой тип човек.

Относно жена му,тези средни пръсти са тип бърза провокация.Тя си каза,че иска да работи Инстаграм и да прави пари от реклами,но за тази цел й трябва трафик.А какъв по-добър трафик и интерес от провокацията?Точно така се прави,като искаш да си в устите на хората.Пускаш бомбата и гледаш рибките как се хващат за кукичката.Така като гледам - стратегията й работи и вече пуска рекламни публикации. Smirk

# 1 687
Може би е малко смешно, но нещото което чакам с нетърпение от финала са видео-компилациите на финалистите. Още си спомням колко яко видео бяха направили на Юлиян с най-колоритните му моменти и музиката бяха нацелили идеално.

# 1 688
  • София
От утре много ще ми липсват "кориците" - балетните стъпки на Мани към и от стената, реакцията на Неделчо при неочакваното завръщане на Мани, последната - съчетанието с въжета... Благодаря за настроението!
Тази вечер за никого не съм. Исках Морунов да спечели, но.......

# 1 689
  • Испания
От утре много ще ми липсват "кориците" - балетните стъпки на Мани към и от стената, реакцията на Неделчо при неочакваното завръщане на Мани, последната - съчетанието с въжета... Благодаря за настроението!
Тази вечер за никого не съм. Исках Морунов да спечели, но.......

Радвам се, че са ти създавали настроение.

# 1 690
  • Берлин
И аз се нагласям за финала 😂 може да е предизвестен и жалък, като предишните дна сезона, но от инат ще догледам.
Не се е появил участник досега, по-добър в Игри на волята от Юлиан.
Добата и Милен бяха послушни, не особено добри в игрите, единият даже доста семпъл умствено, без харизма, без ярко присъствие. Смятам, че Тъпарев и сие ще ни пробутат същия типаж за трети път - Андрей.
От финалистите нямам изявен фаворит, но ги подреждам така: Стратимир, Симеон, Паулина, Неделчо, Андрей. Всеки съм сложила на място единствено и само според личните си предпочитания.
...
Не ми се коментират интернет изявите на близки, познати, възлюбени, разлюбени и тн.на участниците. Всеки се бори май за своята 5-минутка.
Това ме подсети - много харесах Рабухчиев в последните дни.
Приятно гледане 🍿🥃🏆

# 1 691
  • София
Аз съм готова.Традиционно при старт и финал на основното ми за гледане риалити приготвям паста,че е най-лесно владеенето на масата Simple Smile
Надявам се всички спойлери да водят към трета глуха,но ако пък не е така поне ще сверя дали реда на поздравите от близки снощи съответства на крайното подреждане Simple Smile
От утре ще сме на видеоматериали Simple Smile
Приятно гледане на всички от мен!

# 1 692
  • Берлин
Авиком, може ли да напишеш поредността на тези видеообръщения?

# 1 693
  • София
Неделчо,Стратимир,Паулина,Симеон,Андрей Simple Smile

# 1 694
Някъде гостували ли са Борис и Елизабет за интервю след отпадането си да ги гледам?

Иначе и аз съм готова за шООто Nerd  Който и да победи и на мен ми е все тая-Борис излезе вече така че ..

Общи условия

Активация на акаунт