🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 022
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 810
Зверилник, грозни хора с грозно държание. Липсата на уважение и възпитание се толерира.
Грозните са лидери. Кухи, със самочувствие,  не-човечни, жестоки, под предтекст,  че играят играта.
Как продукцията извади от обикновени хора най-уродливите черти на характера и ги преекспонира...психодиспансер .
Живка и Стефан ми бяха приемливи, но тя ми изглежда подла , а той мекотело.

# 811
И за мен само Ваня и Ралица са нормални, но по-странното е, че Мартина, понеже основно си мълчи, взе да не ми се вижда толкова черна. Живка с нейните стратегии тотално ми е аут, и Стефан с мишкуването.

# 812
От това, което чета - класика.

За да има мир, трябва да се направят отстъпки пред най-агресивния. По-хрисимите да дават назад, да навеждат глава и да се свиват в ъгъла. Един вид - за общото благо.

Ако имате екип, прилагайте този принцип и бързо-бързо ще демотивирате и загубите най-ценните си хора. Успех! Imp

Не знам как Стефан ръководи  успешния си екип, но пък надали в него има такива неандерталци като Кирил и компания. Надали някога е общувал с подобни хора.

# 813
Ще съм за Ралица изцяло да бие Ваня и да стане фермер за да може да прати приятеля си Георги ратай за да избегне Любо/Кирил в двубоя сряда. Grinning
Какъв мотив!! Нямам думи...

# 814
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

Ден след ден тормоз.
Тук не става дума за закрила а за нетърпимост, някаква реакция срещу системен/та дори и еднократен/ тормоз!!!
Рицар ли търси една малтретирана жена когато очаква помощ? Знаеш ли колко жени са унижавани и бити щото има троха на земята или са погледнали някой?
Била ли си подлагана на системно унижение, ти и всички които и на йота смятат, че има причина с Ваня да се случва това? 24 часа, без възможност да изолираш и да се дистанцираш?
Егати и смотаното племе сме.
Цитирайки моят пост с “егати и смотаното племе сме” директно ме обиждаш само, защото имам различно мнение и без да ме познаваш. Пък после Кирил какъв бил. Че и тук в темата не се търпи различно мнение. Не съм фен на Ваня. Нито на Кирил.
Реално никой не е вързан вътре.

Учудвам се колко хора се натоварват, но продължават да гледат вечер след вечер…

# 815
Аз пък смятам, че Стефан беше прав. И много ме дразни тва мрънкане някой да ги защитава. Лора все закрилници търси, Ваня иска някой да се направи на рицар - ми пък големи хора сте, вземете се в ръце. Чудо голямо, че ще замаже очите на всички за десет минути и после да се кисне колкото ще. Ама не. Тя Ваня по гръб не пада, когато е решила че ще се къпе - тогава. Изнервя всички за пореден път и се чуди защо не я харесват. Ми човек трябва понякога да направи жертва и да пусне нещата от него да минат. Ако всички казват, че Ваня не работи - може би има нещо вярно. Сцените, които прави са смешни.
Киро няма какво да го коментирам, и най-добрите помисли да има и да е прав, с тоя речник и кофти отношение е дъното на дъната.

Ден след ден тормоз.
Тук не става дума за закрила а за нетърпимост, някаква реакция срещу системен/та дори и еднократен/ тормоз!!!
Рицар ли търси една малтретирана жена когато очаква помощ? Знаеш ли колко жени са унижавани и бити щото има троха на земята или са погледнали някой?
Била ли си подлагана на системно унижение, ти и всички които и на йота смятат, че има причина с Ваня да се случва това? 24 часа, без възможност да изолираш и да се дистанцираш?
Егати и смотаното племе сме.
Цитирайки моят пост с “егати и смотаното племе сме” директно ме обиждаш само, защото имам различно мнение и без да ме познаваш. Пък после Кирил какъв бил. Че и тук в темата не се търпи различно мнение. Не съм фен на Ваня. Нито на Кирил.
Реално никой не е вързан вътре.

Учудвам се колко хора се натоварват, но продължават да гледат вечер след вечер…

А на кого си фен?

# 816
Не съм фен на никой. Интересно ми е да гледам как се развиват образите на всички, поставени в извънредна среда. Харесвам Живка, защото си казва всичко директно и има здрава психика. Харесвам Мартина и Ралица също за здравата психика. Харесвам Пламен, който макар и глупав и влюбчив е кротък и не създава напрежение и Жорето.

# 817
Ми не. Не ме кефи Стефан. Не е ОК тая ми ти "Швейцария". Той като се подмотаваше по цял ден, беше Оуу Кеей.
И хем напада, хем се оправдава. Точно като случая с Марта.

# 818
Такова падение и в ББ не се е виждало. “Пробуждане” звучи като някаква нелепа и грозна гротеска на фона на гнилите индивиди, които участват и още по-лошо - стигнали са финал.
Само си представям Райно, Яни и голяма част от останалите победители и участници, до този човешки отпадък събран тук! Надявам се това да е последният сезон на това падение!

# 819
Днес и аз се разплаках с Ваня, беше ужасно, почти не гледаме Фермата, ама когато и да пуснем е все тъжно, натоварващо, тежко. Може ни Ваня не работи много, но като гледам не е единствена. Но онова нещо К. ( даже не заслужава да му пиша името) е ужасено груб и езикът му е просто неприемлив. Дъщеря ми гледа с нас, как да й обясня всички тези грозни думи и защо ги изрича срещу едно мило момиче? К. Е не само грозен отвън, но и отвътре, това неговото просто е за съд! Не ме интересува жена му, нека си го търпи, но дъщеря му дали гледа с нетърпение вечер тати как нарежда цветущо една жена? Много ми е интересно...
Стефан как може да управлява огромна успешна компания? Интересно ми е мнение на негов служител, нещо не ми се връзва, държи се като мекотело.

# 820
Наистина не знам защо си причинявам "Фермата" на този етап... Кирил и Ивайло съвсем успешно съсипаха целия сезон и със сигурност ще се замисля тройно дали да гледам догодина, ако има сезон. Между другото, наистина вярвах, че Кирил ще се кротне след излизането на другаря му по жлъч. Или като замириса на финал.

Така и не разбрах, какво точно ще стане, ако накривят на Кирил шапката? Няма да прави нищо? Ще организира преврат? Все тая, предпоследна седмица е, нямат контрол на задачите.. Да го оставят и да му гледат сеира само.

Много ми стана тъжно за Ваня. Всички лежат на топло, тя мете листа под дъжда да е щастлив Кирил?!??!??! Disappointed

# 821
Гледайте по- спокойно. Във фермата е като в живота - шарено. Никой не е само добър, или само лош. Спомни си и ти за твоите малки подлости, лъжи, интриги и предателства. Аз мразя грубите скандали и обиди, но се учудих, че тази вечер Ваня ме подразни доста, а до сега й симпатизирах. Явно наистина е голям мързел и това цялата група го забелязва.

# 822
Замислих се, в предни сезони колко весело беше представянето на обичаите. Сега един час се обиждат и издевателстват, и накрая 5-10 минути някакви насилени, изкуствени сценки...ще си прощавали, особено Киро дали ще прости на Ваня ми е много важно...

Леле, ами Живка колко долна. Как си затрая нарочно, че Киро идва към джакузито, за да чуе как го описва Ваня.

# 823
Не съм фен на никой. Интересно ми е да гледам как се развиват образите на всички, поставени в извънредна среда. Харесвам Живка, защото си казва всичко директно и има здрава психика. Харесвам Мартина и Ралица също за здравата психика. Харесвам Пламен, който макар и глупав и влюбчив е кротък и не създава напрежение и Жорето.

И аз харесвам доста Жорето, но в последните дни ме разочарова. Живка също, силна жена е, но прекалено хитра и надменна.

А защо не харесваш Ваня?

# 824

Много ми стана тъжно за Ваня. Всички лежат на топло, тя мете листа под дъжда да е щастлив Кирил?!??!??! Disappointed
След като четири дни се е въргаляла в обора, докато другите нищо не работиха, защото ги писаха дъждовни......

Общи условия

Активация на акаунт