Магазин Sinsay - тема 2

• 51 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Само за този панталон мога да дам отзив. Материята е тъничка, но приятна. Удобен е, но не е нищо впечатляващо. Ама като за парите си е екстра.

https://www.sinsay.com/bg/bg/4871f-09m/spodnie-k-si

# 181
  • София
На практика след колко дни връщат парите? Преди 14 дни са получили върната пратка. Одобрение за връщане получавам чак след 10 дни. Вече са минали 5 дни от одобрението и ни вест, ни кост в банковата ми сметка.

Писах им имейл, че нямам време да вися с часове да ми вдигнат телефона...и получих клиширан отговор НЕ по темата с румънски адрес отдолу Joy
И аз съм в подобна ситуация, върнах продукта на 17.11 по Спиди, получили са пратката на 18.11 (оттогава са минали 20 дни). Нямам имейл потвърждение, че са получили върнатия продукт (не знам дали изобщо пращат такова), камо ли одобрение, че ще ми върнат парите.
Писах им през формата за контакт, получих отговор тип копи-пейст ... Ще им звънна, ако успея да се свържа евентуално.
Замислям се дали да поръчвам пак от тях, верно, че стоките са евтини, ама въпросът е принципен.

# 182
Този последният панталон много го харесах, но все няма л или хл от лилаво или други цветове, сиво си имам

# 183
  • Тра-ла-ла
Звъннах на кол центъра. Веднага се свързах. Чрез гсм номера ми знаеха кой се обажда. Днес ще ми върнат парите. От момента на пристигане на пратката в Русе се броят още 1-2 дни докато отиде в склада в Румъния. От тогава текат 14 дни срок за връщане на парите, ако се одобри.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 12:00 от Джулая

# 184

Това детско яке много ми харесва. Получих го днес, леко е, по-скоро преходно. Няма да е водоустойчиво, но въпреки това е много красиво и, според мен, удобно. Не се стяга с връзките, декоративни са. Взех го на редовна цена.
 С това пък съм прекалила и е огромно, но ще го запазя - струваше ми 14лв на черния петък. Става и за зимно, яд ме е, че не взех по-малко.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 13:02 от greenbabybee

# 185
Кой номер взе? Аз мисля,че същото чакам и утре вероятно ще го взема.Също на ЧП го взех.

# 186
Днес ми дойде пратката с две рокли. Поръчах С размер и са ми точни. За лятото са и се надявам и тогава да ми стават Grinning

# 187
Кой номер взе? Аз мисля,че същото чакам и утре вероятно ще го взема.Също на ЧП го взех.

Ако питаш мен за якетата - от зеленото 134, от розовото 140. Отговарят си твърдо на номерата.

# 188
  • София
От разговор с кол центъра, знам, че връщат суми всяка сряда. Следете си пратките, които връщате, мояте беше получена от obuvki.bg. Аз чакам да ми върнат пари, а те не бяха получили върнатите артикули.

# 189
  • София
Направих поръчка, но след няколко минути размислих и направих нова с по-малко неща.
Опитах се да откажа първата, но нямаше бутон, писах им от обратната връзка.
Онзи ден получих смс за две пратки, но успях да откажа едната от Спиди и без проблем се върна натам.
Нямам идея защо нямаше бутон за отказ на поръчката, а на втората поръчка имаше. Неудобно ми е, че се наложи да плащат излишна доставка.

# 190
Виждам, че Спиди си слагат +2, +3, +5 дни отгоре за доставка. Пратка, която по тракинг е вече пристигнала в моят град, ще я доставят на 13ти... Снощи направих още една поръчка, дано до Коледа да дойде...

# 191
Двете ми пратки,които бяха предадени на куриер преди три дни,чак днес са в Спиди.От чакане се разколебах и реших,че май яке не ми трябва.

# 192
  • София
На практика след колко дни връщат парите? Преди 14 дни са получили върната пратка. Одобрение за връщане получавам чак след 10 дни. Вече са минали 5 дни от одобрението и ни вест, ни кост в банковата ми сметка.

Писах им имейл, че нямам време да вися с часове да ми вдигнат телефона...и получих клиширан отговор НЕ по темата с румънски адрес отдолу Joy
И аз съм в подобна ситуация, върнах продукта на 17.11 по Спиди, получили са пратката на 18.11 (оттогава са минали 20 дни). Нямам имейл потвърждение, че са получили върнатия продукт (не знам дали изобщо пращат такова), камо ли одобрение, че ще ми върнат парите.
Писах им през формата за контакт, получих отговор тип копи-пейст ... Ще им звънна, ако успея да се свържа евентуално.
Замислям се дали да поръчвам пак от тях, верно, че стоките са евтини, ама въпросът е принципен.
А как ги върнахте? Подготвихте си връщането през сайта и чакате куриер или ги носите вие в Спиди с разпечатката от имейла за потвърждение на връщането? В спиди знаят ли, че е безплатно връщането?

# 193
Виждам, че Спиди си слагат +2, +3, +5 дни отгоре за доставка. Пратка, която по тракинг е вече пристигнала в моят град, ще я доставят на 13ти... Снощи направих още една поръчка, дано до Коледа да дойде...
Изчерпали са куриерите, има си брой максимум пратки- напр. 200 поръчки , които могат да се обслужват от един куриер за един адрес. Стигне ли се лимитът на пратки, системата им автоматично отлага с 2-3, 5 дни.
Поръчвайте до офис и ще дойдат веднага. Спиди при тая Ковид криза ептен не щат да назначат още допълнително куриери.

# 194
Подготвя се формуляр през сайта и се разпечтва ел. касова бележка. Да в Спиди знаят, че връщането е безплатно, така че може направо от офис да се върне и да не се чака куриер на адрес.
Момичета някоя знае ли до 14 работни дни ли става връщането на парите?
Този път много се забавиха.. От 23ти пратката е при тях в офиса в Русе, още даже имейл нямам за приемане на връщането.
Преди месец като връщах друга пратка стана къде по-бързо.. Още на следващата седмица имах и имейл и преведена сума в сметката...

Общи условия

Активация на акаунт