Звездни компромати - Декември'21

• 298 291
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 790
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 2 791
  • Rock & Roll feeling ...
Дъщерята и майката на Дамата...
Скрит текст:

# 2 792
Винаги ми е звучало много превзето това *коремче*. Големи жени, достигнали възраст дотам, че да бъдат  с бебе даже, коремче, та коремче.
И тия розови ли, жълти новини...винаги бременни коремчета.
Все едно те са бебетата. Според мен възрастният човек има корем.
Коремче има пчелата примерно. Малките същества имат малки неща.

Белучи за мен е съвършена. Моят принцип си остава - на хубав човек всичко му ходи./относно тромавите ѝ крачета/
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Чак сега видях краката на Моника, това е някакво заболяване. При мен също се появи преди няколко години и така и не разбраха какво е. Накрая заключиха, че е автоимунно.

# 2 793
Съдебните неволи на Джеймс Франко продължават. След като призна вината си в склоняване към секс на негови студентки, сега ще трябва да каже имала ли е Амбър Хърд наранявания и тъмно сини отоци около очите си, както тя твърди. Двамата бяха заснети в частния асансьор водещ към мезонетите на Деп в Ел Ей, само ден след като тя каза, че е била ударена с телефон и получила множество наранявания. Да видим дали ще си навлече още проблеми, след като камерите и множество очевидци потвърдиха че тя лъже.
Скрит текст:

# 2 794
Добро утро и весели празници, разКошници! Joy
Скрит текст:
, ,

# 2 795
Този, Франко, още много преди да "избухнат" настоящите гадости, ми беше в топ класацията за неприятни актьори, ей така - просто по усет.

# 2 796
За мен краката на Белучи не са тромави, поне в моите очи. Този Нойзи и на мен хич не ми е симпатичен, също и Мария. А всички, които са виждали Мария Игнатова наживо твърдят, че е самото съвършенство. Щонова и мен ме дразни с нещо, също като Стрина, никога не успявам да ги догледам, превключвам канала. Може би са една идея по-мудни.

# 2 797
Този, Франко, още много преди да "избухнат" настоящите гадости, ми беше в топ класацията за неприятни актьори, ей така - просто по усет.

Еднакво гнусни са и двамата. Извратен неудачник и болна златотърсачка.

# 2 798
Единият от близнаците Богданов - Гришка /в ляво/ - днес е отлетял към безкрая
Просто са си го взели извънземните, дето едно време са ги оставили на земята.
Това изтрито ли е, защото не го намирам в темата. Както и инфо, че брат Богданов не е между нас

# 2 799
Аууу втресе ме от майката на дамата някои хора за какво живеят да помпат джуки и др работи ...

# 2 800
Сигме, моят пост със снимките е на предната страница.
Единият от близнаците Богданов - Гришка /в ляво/ - днес е отлетял към безкрая
Просто са си го взели извънземните, дето едно време са ги оставили на земята.
Това изтрито ли е, защото не го намирам в темата. Както и инфо, че брат Богданов не е между нас

# 2 801
Scarlett Johansson за списание  F
Скрит текст:

# 2 802
Какво и е на краката на Моника Белучи? Аз виждам само дебел глезен (ама то си е по рождение, поне при мен е).
pticasprujina, кажи повече 😊

# 2 803
За мен краката на Белучи не са тромави, поне в моите очи. Този Нойзи и на мен хич не ми е симпатичен, също и Мария. А всички, които са виждали Мария Игнатова наживо твърдят, че е самото съвършенство. Щонова и мен ме дразни с нещо, също като Стрина, никога не успявам да ги догледам, превключвам канала. Може би са една идея по-мудни.

Хич не съм съгласна със съвършенството на Мария. Виждала съм я, с хубава фигура, в лицето си е същата, леко подпухнала. Не е някаква красавица, но симпатична и бих казала по-скоро ефектна заради типажа, руса слаба мацка с нагласена коса. Забелязва се, но не заради съвършенство.

# 2 804
Мика Зайкова явно има собствено мнение и отказва да бъде гримирана от Нова преди ефир. Днес се появи така:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт