Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 910
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
Здравейте,Кодовете за Практис важат ли за намалени продукти?

# 1 171
Така и не качиха спечелилите от Милка -Лидл. Предполагам, че вече са се свързали със спечелилите, но нали надеждата умира последна...

# 1 172
# 1 173
  • Sofia
Така и не качиха спечелилите от Милка -Лидл. Предполагам, че вече са се свързали със спечелилите, но нали надеждата умира последна...

Мисля, че някой тук от темата сподели, че е спечелил.

# 1 174
  • София
Моля за инфо относно наградата на Chio - paintball. За нея трябват 110 точки- тоест опаковките са доста. Какво се качва като файл? Обща снимка на всички регистрирани кодове или на отделни снимки? Как се получава наградата? Ел. ваучер или куриер го носи? Наградата е участие само за 1 човек или?

# 1 175
Здравейте,Кодовете за Практис важат ли за намалени продукти?
Не
Наградата е участие само за 1 човек или?
Това се питам още от началото на играта и така не им звъннах да питам. Ако е само за 1 човек, тогава не си заслужава.

# 1 176
Не ми дава да регистрирам бележка в Куинс. Друг с подобен проблем?

# 1 177
Аз регистрирах по-рано днес без проблем през телефона.

# 1 178
  • Под Слънцето
Да, наградата с пейнтбола- е само за 1 човек. Питах.  Ако някой си е купил и няма други познати с такъв ваучер, нямам идея как ще сформират отбор/и и ще се стрелят. Предполагам , от макароните могат да организират всеки, закупил ваучер. Най-добре да се звънне в работно време.
https://makaroon.bg/

Може би идеята е била компания от 10 човека да изплюска  5-16 броя чипс всеки от тях и да си купят индивидуални ваучери.
Ваучерите за приключения се получават :
1. Заявка с попълване на адрес и 1 снимка. / толкова позволява да се приложи/
2.Получаваш  уведомителен  мейл.
3.След  това пращаш снимки на останалите кодове по мейл.
4.Оторизират ти заявката и получаваш ваучера електронно.
5.Изпращат ти го по тип топ на хартиен носител и предаваш опаковките, след което можеш да го ползваш.

# 1 179
  • при късмета
Не ми дава да регистрирам бележка в Куинс. Друг с подобен проблем?
Не можеш да влезеш или някое поле не приема? Ако е за поле, предполагам е на бележката, аз имах проблем с дублирана. Но ако е това им пиши, в отговора си ми бяха написали, че ще имат предвид моя случай, при спечелване на награда. Бях упоменала изрично номера на бележката, която не мога да регистрирам

# 1 180
Не можеш да влезеш или някое поле не приема? Ако е за поле, предполагам е на бележката, аз имах проблем с дублирана. Но ако е това им пиши, в отговора си ми бяха написали, че ще имат предвид моя случай, при спечелване на награда. Бях упоменала изрично номера на бележката, която не мога да регистрирам
Явно е точно това. Не ми приема номер на бележката, което е странно, защото е с повече цифри, а не от онези на Била. Ще им пиша, но явно ще остане участието ми за другата седмица. Много благодаря за изчерпателния отговор!

# 1 181
  • при късмета
То и 6 цифри не е трудно да се дублират. По-малък е шанса от 4, но все пак много квартални магазини са с толкова цифри на бележката (да не кажа всички) и не само на едно място, та шанса си става достатъчен

# 1 182
  • Б
 Ето една игра за любителите на гъбите - https://www.facebook.com/%D0%93%D1%8A%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D … E-100256348035248

# 1 183
  • София
TopsyG, много благодаря за отговора и поясненията Hug

# 1 184

🥳Нови награди в Coca-Cola App

🎁 200 ваучера по 15лв. За Takeaway
🎁 150 ваучера по 20лв. За Takeaway

💥 Период: от 13 декември до 31 януари 2021г. ( 19 дни ).

🍀 В играта се участва с 1 Coins 🪙

Общи условия

Активация на акаунт