Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 235
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Под Слънцето
нищо не пада Sad изхабих 8 кода..

# 1 186
Оф с тия ваучери за по 10-20лв ми писна. Да вземат да пуснат някоя хубава награда КК. Ако ще са ваучери, поне да са 30+(да не кажа 50лв)като Ориндж. Озон, емаг също искам. По-малки брандове и фирми раздават по-хубави награди, излагат се КК.

# 1 187
От първия опит ваучер от КК за Takeaway 15лв.

И аз съм на мнение , че КК се излагат с тези малки награди,  които пускат. Да бяха пускали с по-големи суми поне. Тази година много се изложиха

# 1 188
Аз все още не мога да открия КО от КК. Имам 3 ДА и 6-7 ЛЕ. А мислех, че най- лесно се намира Ко-то Simple Smile

# 1 189
  • Пловдив
Аз все още не мога да открия КО от КК. Имам 3 ДА и 6-7 ЛЕ. А мислех, че най- лесно се намира Ко-то Simple Smile
Ако искаш, драсни ми на ЛС данни и че ти пратя 5-6 КО-та

# 1 190
  • софия
Днес чакаме ли някакви тегления?

# 1 191
Мога да ти пратя КО-та. Пиши, ако искаш.

# 1 192
Днес чакаме ли някакви тегления?
Със сигурност Куинс и Кауфланд днес, а също Киндер пингуи, ама там не е ясно кой точно декември ще теглят. На 14ти чакаме Т-маркет, а на 15ти София мел, на 12ти свърши Молпед и чакаме до три работни дни и тях.

# 1 193
При мен приложението на КК пак бъгна. Лятото пак ставаше така

# 1 194
За последните игри с ваучери със сиг съм изхабила над 100 кода, събирани с времето, нищо. Разбирам, че е въпрос и на късмет, все пак доста хора се похвалиха тук. Но, при това положение, както мрънках и в предишен пост, е по- добре да си освежат наградите, да ги направят седмични с томбола, но по- големи. И без това, че сега се печелят сякаш е томбола, тоест трудно, а се играе за 20-30 лв. И вместо инстантни фотоапарати и часовници, ще е готино да има томболи за : прахосмукачки- роботи, фотоепилатори, плейстейшъни за момчетата, велосипеди, мултикукъри, смартфони… има толкова готини варианти са награда. Разбира се, не всичко наведнъж. Така си го представям като готина томбола аз- както беше за оптигрила ( въпреки че и там не спечелих, но имаше много награди, все хубави и то за много хора).

# 1 195
  • Там...
В ДСК има публикувани последните печеливши за големите награди.

https://dskbank.bg/70

# 1 196
  • Сливен
Тъй като последният път пожелах награди,като-месо,кюфтета,кебапчета,алкохол и от Бгмама пуснаха нещо подобно,сега е ред на Колата Grinning .Така-айде от КК да пуснат награди за Коледа като-автомобили,телевизори,телефони,лаптопи,таблети,прахосмукачки,мултикукър,електрическа четка за зъби,кафемашини,микровълнови печки,ютии,уред за готвена с горещ въздух,пароструйка,водоструйка,хладилници и ваучери за всякакви физически магазини.

П.с-за протокола,няма ме във Фереророше.

# 1 197
  • при късмета
За лаптопи и аз съм съгласна, че на детето скоро ще сдаде багажа

# 1 198
То ние на доста неща сме съгласни Laughing ама агенциите пазаруват от китайските складове чаши,колонки,фотоапаратчета и други боклучки и не им пука за нашите фантазии Simple Smile

# 1 199
  • Сливен
Ами нали бях писала наскоро за меса Grinning  и хоп-след няколко дни ,гледам във форума и във Инстаграм ,качили игра за мезе. Пък и една съфорумка ми писа-"Бгмама те послушаха. Айде на суджука"Grinning.

AniMM-ами да беше казала по-рано,за да включа и фотоапарата в списъка.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт