Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 981
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 405
Mere  радвам се че поне един човек е разбрал че може да си вземем бележка от фирмата при поискване.Имах няколко месечни спорове като въведоха новите правила,  за това и че фирмите ще плащат данъка.Тук се опитваха да ме убедят, че няма как някой от наше име да плаща данък.Че ние сме щели да го плащаме на фирмата.

# 406
Ами чета условията на игрите. Сега точно за Нутела не помня, но в други игри си го пишат, че при поискване в еди-какъв си срок, издават служебни бележки Satisfied

# 407
Здравейте! Няма ли пуснат игри с награди от Орео, Туикс и Морени. Ако четат се надявам да се включат и те.
Сушард също 😁

# 408
  • Пловдив
Някой май-търсеше код за Интерспорт - 15% за ненамалени стоки или 10% за вече намалени.
Ако все още се търси - да пише, за да го изпратя

# 409
# 410
# 411
В количка.бг. не е игра, но си е подарък към поръчка.

# 412
  • Тук и там
Миналата година Ана Зарадна искаха ли бележките?

Не. Ти си я качила при регистрация.

Тази година в правилата пише, че И опаковките ще искат.
Миналата година Ана Зарадна искаха ли бележките?
Миналата година също го пишеше в правилата, но нищо не са искали, доставиха ми наградата до офис на Спиди.

Имам едно питане, в куйнса може ли да се регистрират фактури на Метро?

ПРоБвай, ако ти добавят сумата, значи става.

Когато касовата бележка се снима , както е в игрите на Ана и Куинс, е малко трудно да злоупотребиш, според мен. Тогава и не я искат бележката, защото си я имат.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:07 от Ка Тя 644548

# 413
Може фактури от Метро във всички игри. Аз пазарувам основно от там и Лидл. На Лидл не ми одобриха бележка за фереро, защото беше потъмняла.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 13:50 от Hermione Granger

# 414
  • Тук и там
Нямам представа как се споделя от фейса

Ето линк към колелото: https://madera.bg

Ядосвам се на Кауфланд - пуснали Куинс на промоция, взех един от 1 л и на бележката пише "Порт. и ч.порт", ще пробвам да я снимам със сока, дано ми я признаят, много ме нервират така, аз от къде да знам как си ги завеждат в програмите, че да знам от къде какво да пазарувам, за да им пасне на играта ...

При мен същата ситуация от Кауфланд. Но ми я приема бележката и ми добавя сумата. За всеки случай си снимам бележката и соковете, ако има някакви спорове после.

Eдна игра на аптеки Медея

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:49 от Ка Тя 644548

# 415
  • София
Не ми се смейте:

Познайте дали спечелих нещо. Сега ще им пиша, че ме дразнят.
Купих и кЬосани IQ ама не били големи, та и такава карта искам да прочета, ако някой има 😂😉
Днес купих 4 броя Киндер. Касиерката едвам събра 4 талона по касите, защото били свършили. И едно беше печелившо с Шокобонс. Чак и тя се изкефи. Отдавна не бях печелила от скреч-карта

# 416
Пак за касовите бележки да отворя тема - как ги снимате така, че да се вижда всичко, когато сте пазарували много?! Ето, купих Куинс, но бележката е педя и половина и почти нищо не се чете. Вариантът да я подгъна някак дали ще свърши работа?

# 417
  • Тук и там
Сгъни така, че да се вижда номер на касова бележка и сока. Понякога се налага да ги правя и на хармоника Simple Smile  Затова слагам първо или последно на лентата на касата това, за което ще регвам бележката, че да се вижда.

# 418
От АЕГ получихте ли си календара.

За колко време от изпращането на адреса го получихте.

# 419
Силве, за трети път питаш за АЕГ. След като не получи отговор първите два пъти, какво те навява на мисълта, че сега ще получиш...

И аз така правя на бележката, слагам първо или последно продукта за игрите. Иначе абсолютна суша при мене, от брашното на София мел до момента нищо. Ама то като цяло 2021 ми е гадна година, дано следващата е по- добра.

Общи условия

Активация на акаунт