Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 975
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нестле как(по телефон или имейл) и след колко дни след публикуване на печелившите уведомяват.

Коя куриерска фирма използват и след колко дни се получават големите награди?

След като публикуват печелившите до 2-3-4 седмици пращат мейл или звънят
за получаване данни за доставка
и след 2-3-4 седмици  носят наградата искат бележката и попълваш протокол с данни.
Куриери които носят техните награди са Спиди, Тип -топ или техни представители
с личните си коли.
Бавно става там пригответе се поне 2 месеца да очаквате наградата.

# 391
Стига с този куЙнс, бе, хора! То дори не можете да го изговорите така. Същото е като уЙкенд. Това "й" където не трябва, там се появява, а липсва там, където трябва.

Тостерът е скъп. Беше над 100 лв на много места, когато започна играта (мисля около 119 лв се въртеше цената, до 100 лв най-ниска). Това че някой сайт го е пуснал от 94 на 60 лв е съвсем друг въпрос. Те може и за 20 лв да го пуснат. И съвсем отделно - едва ли Нутела са взели тостерите на тези цени, но пък никой не знае. Лого на фирма, това-онова. Оскъпява се. Щом ще декларира награда фирмата, значи стойността е над 100 лв.

# 392
Нямам представа как се споделя от фейса

# 393
Нямам представа как се споделя от фейса

Ето линк към колелото: https://madera.bg

Ядосвам се на Кауфланд - пуснали Куинс на промоция, взех един от 1 л и на бележката пише "Порт. и ч.порт", ще пробвам да я снимам със сока, дано ми я признаят, много ме нервират така, аз от къде да знам как си ги завеждат в програмите, че да знам от къде какво да пазарувам, за да им пасне на играта ...

# 394
Мадера искат име, телефон, имейл, сигурно ще досаждат с разни оферти.

# 395
Да, аз пробвах веднъж (15%), но сега съжалявам - дано не започнат да ми звънят!

# 396
  • Под Слънцето
Хм. Аз онзи ден като търсих мк отдела на Нестле за да подкарат играта със спагетите, стигнах и до не знам къв отдел по фискален контрол ли беше в К. Щото ходих да пазаря  в 2 различни К.  и да сравня кб как ще излезе тук и там. След няколко прехвърляния на различни линиии, ме свързаха.
 Та една  жена ми обясни, че както са им подали стоката от производител/вносител/ търговец, те нямали как да сменят в движение зареденото в системата им име  на продукт. Примерно на  моят кб пише : супа 16,5 . Ни маги, ни инстантна, ни нищо друго. А в правилата пък май пишеше ,че снимката на кб трябва да е чиста и да няма около нея други предмети. Та се отказах да снимам 10 пакета супички. Ако ми я приемат, добре.

# 397
Хм. Аз онзи ден като търсих мк отдела на Нестле за да подкарат играта със спагетите, стигнах и до не знам къв отдел по фискален контрол ли беше в К. Щото ходих да пазаря  в 2 различни К.  и да сравня кб как ще излезе тук и там. След няколко прехвърляния на различни линиии, ме свързаха.
 Та една  жена ми обясни, че както са им подали стоката от производител/вносител/ търговец, те нямали как да сменят в движение зареденото в системата им име  на продукт. Примерно на  моят кб пише : супа 16,5 . Ни маги, ни инстантна, ни нищо друго. А в правилата пък май пишеше ,че снимката на кб трябва да е чиста и да няма около нея други предмети. Та се отказах да снимам 10 пакета супички. Ако ми я приемат, добре.

Не знам какво разбират под чиста бележка, но тези сините на Кауфланд, че и на Лидл, докато ги донеса до вкъщи и се сетя да ги регистрирам и стават на едни черти и точки и изобщо където и да ги докосна се отбелязва на тях. Как да им я пазя чиста, да я ламинирам още в магазина ли. В Маги нали пак е от там бележката, регистрирах я пък каквото стане.

# 398
  • Под Слънцето
Аз вече станах пословична в двата магазина на К, които са над нас и под нас.  Повечето касиерки ме знаят, че като наредя 3-4-5 разделителя, даже вече не задават въпроси дали и това е мое. От как станаха много "еко", и видях на какво приличат бележките от касата до бюрото ми, си нося папка с мен формат А5 и си прибирам най-прилежно кб. Колкото трябва, ще чакат. Че и "бързите" каси не отварят от месец и нещо поне при нас.

# 399
  • София
Имам предложение да се спре да се отговаря на въпроса искат ли се КБ, особено когато играта не е приключила. Това води до злоупотреби. Да знам, че не винаги. И аз съм се интересувала, когато на бележката ми има два продукта, за да знам да ходя ли да снимам, особено когато не съм в офиса, но мисля, че така е по редно. Дори и питащите да не питат с лошо, то тук има и много само четящи, които само гледат каква измама да направят. Съжалявам, но никой не може да ме убеди, че хора които печелят във всяка игра по сто неща играят честно (мое мнение).

# 400
Стига с този куЙнс, бе, хора! То дори не можете да го изговорите така. Същото е като уЙкенд. Това "й" където не трябва, там се появява, а липсва там, където трябва.

Тостерът е скъп. Беше над 100 лв на много места, когато започна играта (мисля около 119 лв се въртеше цената, до 100 лв най-ниска). Това че някой сайт го е пуснал от 94 на 60 лв е съвсем друг въпрос. Те може и за 20 лв да го пуснат. И съвсем отделно - едва ли Нутела са взели тостерите на тези цени, но пък никой не знае. Лого на фирма, това-онова. Оскъпява се. Щом ще декларира награда фирмата, значи стойността е над 100 лв.

Преди 2,3 години имаше игра на Туикс с награди кафеавтомати Philips.

В магазина беше 1000 лв автомата.

В бележките за данъка беше на 460 .

В емаг на BlackFriday го намаляваха на 600.

Какво ти говори това? Че те взимат на едро на много по ниска цена, от която се продава в магазина, което е нормално.

# 401
Здравейте! Няма ли да пуснат игри с награди от Орео, Туикс и Морени. Ако четат се надявам да се включат и те.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 01:24 от payla_82

# 402
Силви, говори ми, да. То и в цитата го пише. Че едва ли са ги взели на тази цена, но кой знае? Все пак слагат и фирмено лого.
За да искат ЕГН за данък, на всяко едно лице, какво да ми говори това? Че плащат общ данък за всичките 250 тостера, ама им е нужно всяко едно ЕГН, което се иска по принцип само при награди на стойност 100 лв еднолично?  Как, обясни?
Давам пример със София Мел. Печеля хлебопекарна, която в магазина по него време струваше 160 лв. Получавам бележка за стойността на продукта, чийто данък ще плащам и е над 100 лв. Няма да пиша точна сума, не знам редно ли е. Но е над 100. Значи, за да изискват ЕГН, сумата явно е над 100.
И още нещо. При поискване от нас фирмата е длъжна да издаде служебна бележка. Може да не ни трябва, но е длъжна. Там може да се разбере сумата.
Аз не съм спечелила тостер, но който иска може да поиска бележка.

# 403
Да вземат и Чисто и Медикс да пускат игри вече. Мисля, че от година и може би повече не са активни.

# 404
  • Б
Благодаря за темата!
Споделям линк към играта на Филаделфия с  гласуване за кутия като тази от миналата година https://christmas-philadelphia.bg/play
Аз участвам почти навсякъде, но да видим дали ще ме огрее някъде с тази каръщина, която ме е завладяла 😃Пожелавам ви декември да е изпълнен с много награди и хубави емоции🍀

В тази игра два пъти се регистрирах и не ме отхвърлиха.

Общи условия

Активация на акаунт