Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Искрица - Зависи какъв стил харесвате. За моите възприятия, Just Rock! for Her Zadig & Voltaire for women е безопасен за сляпо поръчване. Донякъде прилича на първия бял Задиг - кремест, объл, модерен, но тази версия я помня по-цветна. Това ме кара да мисля, че риска е минимален, ако харесвате този тип обли, модерни и женствени белоцветни парфюми. Мисля, че е чудесен избор и ще се хареса, както на Вас, така и на хората около Вас.

angel_star  - Jean Paul Gaultier - Le male le parfum е един от най-хубавите парфюми за моя вкус от JPG. Хем е изкусителен и модерен, хем обаче не е инфантилен и семпъл. Лавандулата в него е модерна, мека и уютна, като с подправките се допълват чудесно, а ванилята/тонката дават чудесна доза сладост и привлекателност. Няма да сбъркате с тази версия - отличен избор за есен-зима.  Поне аз усещам някаква близост с парфюми като Mugler A*Men Pure Tonka и  Lancome Lavandes Trianon.
Благодаря, поръчах го в комплект с лосион и душ гел Simple Smile

# 151
За първи път от години не поръчах нищо от ЧП, няма да купя и за Коледа _ изобщо нищо не мога да пожелая.
Зациклила съм от три седмици на This is Her И все повече ми се носи.Вадя го за първи път от две години насам.Имам неотворени поне четири парфюма и е време май да се позапра малко.
Тази година за Коледните празници ще нося Byzance Rochas. Нямам определен официален парфюм и няма да го мисля защото такива приеми не са ми по вкуса. Ако все пак ми се наложи да бъда на празненство, което предизвиква емоции в мен както винаги от години слагам един парфюм - стар, опростен и далеч от главозамайващ - Euphoria Calvin Klein. Когато и където и да отида с него винаги всичко се получава чудесно, невероятни празници сме празнували заедно. Свързвам го с прекрасни спомени, с наистина еуфорично настроение.
Обаче...имам сериозни съмнения, че ММ все пак ще ме награди с някое и друго парфюмче.Много лоша година имах  аз в личен план и горкият се опитва всячески да ме зарадва.

# 152
  • Стара Загора
Някой дали е пробвал вече Elie Saab Lumiere , дали го има в магазините или да стрелям на сляпо?
Ако имаш Elie Saab Le Parfum, не си заслужава да имаш и Люмиер, доста са близки за мен, като в Люмиер има добавена тубероза (заради това предпочитам Ле парфюм) , която усещам и е по-дървесен, но като цяло прилича на Ле парфюм.

# 153
Момичета, може ли да се рискува с поръчка без тест на Lady Tubereuse на Moresque? На сайта им е показан като online exclusive и се чудя дали го има в Ателие 84?

Колеги ме питат за препоръка за дамски парфюм с тубероза, мога ли да им препоръчам Splendida Tubereuse на Bulgari? Засилили са се да купуват коледни изненади, а не мисля е добра идея при този лов/хейт към туберозата дори да споменавам Carnal Flower и Love Tuberose.

# 154
Има го, да.
Не бих подарила тубероза никога, но ако все пак е нужна препоръката, Булгари е добра идея.

# 155
  • Пловдив
Lady Tubereuse съм тествала точно в Ателие 84, дори имам малка проба от него. Въпреки че аз имам резерви към туберозата и много често ароматите с нея са ми твърде ретро, в парфюма на Moresque изобщо не е дразнеща. Ароматът има един модерен и малко по-ориенталски прочит на тази нотка.

# 156
Денси е много права за подаряването на отявлено туберозни. Аз бих си замълчала даже и за Мистичната на Булгари, защото може  никак да не се хареса. Въпрос на композиция.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 10:21 от Никой като Някой

# 157
My Way Armani е приятна тубероза, мисля, че се харесва на повечето хора?

# 158
  • Sofia
И от мен едно предложение за чудесна свежа тубероза: Tubéreuse De Madras Boucheron https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Tubereuse-De-Madras-44716.html

Благодаря за чудната нова тема! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 159
Ако искам да си взема хубав, оригинален парфюм на Montale, от къде е най-добре да поръчам?

# 160
Привет ! Моля за мнение за Sisley Izia La Nuit .

# 161
Момичета, може ли да се рискува с поръчка без тест на Lady Tubereuse на Moresque? На сайта им е показан като online exclusive и се чудя дали го има в Ателие 84?
Тубероза на сляпо не препоръчвам. Колкото и да ми е любима нотка, има парфюми с нея, които не понасям и са ми главоболни. Този е сравнително безопасен, модерен, лесен за харесване и много добре направен и все пак по-добре да се пробва, особено като го има наличен за тест. Моята Lady Tubereuse  я взех точно от Ателие 84.

# 162
Благодаря за темата, densi !
За Wear Dress Wear High Heel Wear Ring много ми се иска да имах повод, бих заложила на Dior Addict EDP.
Иначе за празниците си приготвих това:
Скрит текст:

Вчера направил паралелен тест на Intense Cafe и Ristretto. Първата мостра я бях изпръскала на един дъх, но бях решила да тествам и Ristretto, преди да реша. Нещо в него не ми допадна и си взех Intense Cafe. Сега след паралелния тест установих, че Ristretto е доста по-сладък (за мен в повече) и ми напомня с нещо на Chocolate Greedy (от който не можах да използвам и 1.5 мл) смесено с Rose Musik, в много малко количество. Радвам се, че ги тествах предварително и определено Intense Cafe е моята версия.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 12:29 от Dari_77

# 163
  • The Evergreen State

Аз го харесвам, но не мисля че би се харесал от много млади жени. Шипър си е и има лека ретро нотка. Разбира се всичко е до вкус. Не мисля че е за покупка без да го познавате.

# 164

Страхотен, лятото го бях купила , обаче малко след това го продадох…. никаква трайност .. много е хубав и интересен обаче … очаквах много повече .. най -добрата ми приятелка също го тества и беше много разочарована иначе тя щеше да го вземе от мен …
И да - не става за покупка на сляпо!

Общи условия

Активация на акаунт