Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 259
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 960
Много тъпо за туршията, а и не само.

Тета, защо не им пишеш? Точно пък за маска не бих понесла да ми надписват сметката. Rolling Eyes

# 961
Аз съм купила на моето дете такъв дъждобран от едно намаление, където бяха по 1, 2 ,5, 10 лв. Ама е за голямо дете

# 962
  • София
Това 8г Марго =- до кога е намалено  - тъкмо взех Глен Орхи преди седмица...
Скрит текст:
имам купон за 5лв , важащ 6дни... това не го разбрах - с кое не може да се комбинира - може ли пример?
След активацията - чак след 6дни ли изтича?
Скрит текст:

Гледам имам вече купони по 1ст - наистина ли мога да взема сок от 2.60 за 1ст?!
На каква сума дават такива за по 1ст?
Скрит текст:
[/spoiler]

# 963
  • София
На 80.00 лв. Бисквити или фъстъци.

# 964
Аз всичко си взех от купоните по 1 ст. - ядки и шоколад, и виното по 1 ст. /дори много ми харесва/. Но забравих да си взема точките за книга....служителката беше нова и тя не се сети за тях.

# 965
  • Ст Загора
Книгата е до днес или до изчезване на количеството...

# 966
 Аз им писах за проблема от вчера - писах, че касиерката не е виновна, а тъпото им приложение (т.е. обвинявам програмистите). Попитах дали може да ми въведат сметката ръчно (заради купоните за 1 ст), но нямам надежда, че ще стане.  Поне им казах какво мисля за ситуацията Simple Smile

Я кажете, френските макарони могат ли да седят в камера до Коледа? Опаковани са.

# 967
  • Варна
Това Омо хубаво ли е?

# 968
  • Буркина Фасо
Книгата е до днес или до изчезване на количеството...
чети там какво пише, а не тук какво ти отговарят Smiley
"Поради големия интерес към кампанията "Преоткрий своето вкъщи" продължаваме раздаването на точки, карти и книги до 19.12. или до изчерпване на количествата в рамките на този период."

# 969
  • Ст Загора
Не било,чела съм тук и в темата за праговете и омекотителите.

# 970
Не е Убаво това Омо, не е като онова.
Това е нисък клас, много нисък.

За течните понеже стана дума днес....концентрираният е добър. Има го в два варианта. Щях да снимам днес, да онагледя, ама гонех...рейсО Grinning
Е, за мен прахообразните са топ, но всеки си знае. Ако ще е течен, по-добър е концентрирания Формил.
От нета

https://www.lidl.bg/p/chistota-u-doma/silno-koncentriran-perilen … cvetno-prane/p165
Аууу, може и да се уредя с книга за престиж. 1т ми остава, днес взех четвъртата, ама вече се бях настроила че няма да си увелича престижа....пък то кво излезе....

# 971
  • Буркина Фасо
кой колко точки иска?
въргалят ми се няколко, които ще ги изхвърля.

пп. за 1 точка - 1 бира Smiley

# 972
Прати ми направо книгата. С една бира..

# 973
  • Буркина Фасо
Прати ми направо книгата. С една бира..
типично по габровски  rotfImbo
книгата трябва да я взема от магазина. той ми е на километри от моето село. не става.

# 974
  • Бургас
Добре, може ли да се пита докога е намалено нещо, със снимка, на която пише намалението от коя до коя дата е? Или докога важи даден купон, отново със снимка, където пише от коя дата до коя дата е валиден купонът, без да е изрично упоменато еди колко си дни след активация? Та от уискито се пестят 1,60лв до изписаната дата 12 декември, според етикета. А купонът без значение кога е активиран, важи до изписаната дата на приложената снимка.

Брада, а на каква цена е? брашното, де.
Много надценяваш паметта на Брадата, която хич не се слави като много паметлив човек Joy Долчето те е ориентирала горе-долу, а може и точно да е. Аз спомен нямам грам даже - ни за цената, ни за това, че Долчето и писала за сменената опаковка Blush

Като каза "габровски", в един сайт за идейни сапуни, всички са по 12.00лв, но габровският е 11.99лв Joy

Общи условия

Активация на акаунт