Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 253
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 975
Този барбекю сос лют ли е?

# 976
  • Буркина Фасо
за лютото обикновено пишат, че е HOT (или каквото е).
купи един, опитай го и ни кажи какъв е на вкус. да не се прецакваме Smiley

# 977
Този барбекю сос лют ли е?

Не, пушен вкус има.

# 978
  • Sofia
Да, опушен и леко сладък, в къщи се одобри и от Дечко.

# 979
  • София
Соса ми сладни,  нещо като от Макдоналдс, не го харесах на вкус.
Съдържание не чета.

# 980
Здравейте, търся електрическа четка за коса на Лидл дали има вероятност скоро до Коледа да я пуснат, детето иска такава за коледен подарък ? Благодаря !
На разпродажбите 1,3,5,7 и т.н. лв. преди месец имаше в Княжевския Лидл към 20-тина бройки за по 15лв. Умрях от яд, че аз я взех през март за 33лв. и съм я ползвала 2-3 пъти.
Аз съм се насочила към модел на Филипс, но знам че и Лилд не са зле, те имат ли приставки или не ? Ако може малко информация щом като я имате Wink
Нямат приставки. Това е моделът.

# 981
Момичета, искам да питам за хрупкавите италиански вафлички, дали са с кайсиево сладко или има два вида – със и без сладко. Питам, защото си взех веднъж, много ги одобрих и сега вземам за втори път, но като че са по-сладки от предния пакет. И пак са хубави, де, но искам да знам дали търся нещо, което никога го е нямало.

# 982
Взех си пак парфюмче от Есенс серията, Де Амор, обаче не са така трайни като тези дето са ми от преди Triumph Държи няколко часа, не е зле, но старата серия се усещаше от сутрин до вечер.

Соса ми сладни,  нещо като от Макдоналдс, не го харесах на вкус..
Е сладни, ама ако вече сте го взели
Скрит текст:
, пробвай върху хамбургер, комбиниран с резен гауда и няколко лучени кръгчета (всичко набутано в питка за хамбургери) Fork And Knife И аз не харесвам ББQ сосове принципно, обаче наскоро така ядох и супер стана. Става и за дърпано свинско печено, и за чили.

# 983
Мълчете си, без оплаквания от Лидл, че положението е страшно:
https://www.manager.bg/biznes/proizvoditelyat-na-shokoladovite-b … LGeRM_2TsraxUYp4Q

# 984
Мацки, шушнете някоя рецепта за лаврак?

# 985
Просто го пека във фурна, върху хартия за печене, напръскан отвътре със зехтин, с подправки сол, мащерка и няма нужда от нищо друго (само че най-хубав такъв съм купувала от М.).
Леми, ако досега не съм, специално искам да ти благодаря 💐🤗🌷, че покрай онази рецепта за чушките, която беше споделила тук, открих във ФБ savoureux.tv , имат много интересни, вкусни и лесни рецепти.
Скрит текст:
последно от там взех рецепта за пилешки гърди с настъргани картофи, изпечени в хартия на тиган

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:48 от fenyx

# 986
Момичета, искам да питам за хрупкавите италиански вафлички, дали са с кайсиево сладко или има два вида – със и без сладко. Питам, защото си взех веднъж, много ги одобрих и сега вземам за втори път, но като че са по-сладки от предния пакет. И пак са хубави, де, но искам да знам дали търся нещо, което никога го е нямало.
[/quote]

Доколкото ми е известно, тези вафлички са само един вид - с кайсиево сладко отгоре, което дори не е толкова видимо, но съществува.

# 987
  • София
Взех си пак парфюмче от Есенс серията, Де Амор, обаче не са така трайни като тези дето са ми от преди Triumph Държи няколко часа, не е зле, но старата серия се усещаше от сутрин до вечер.

Essence De Amor сякаш не е така  силен като аромат.
Много ми харесва Essence De Aguamarina. Много траен и хубав аромат!

П. П. На Essence De Esplendor аромата също е много лек и по- нетраен.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:50 от Amiamo

# 988
  • Асеновград
Мацки, шушнете някоя рецепта за лаврак?
В сол , лаврака е бяла риба и тази рецепта е много подходяща за нея. http://shtipkasol.com/recipe.aspx?rid=87

# 989
  • София
Значи от време на време разглеждам немските брошури и какво виждам в тази от 20.12 - филе от дива сьомга в картонените кутии, забелязах го понеже го харесваме и купуваме, нооо цената ме изуми тук е с 1/3 по-скъпо Rage

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт