Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 215
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 990

Отзиви?

# 991
  • София
Ако само сьомгата е по-скъпа тук добре ще е. Все пак не всеки ден я хапваме. А и не всеки обича сьомга.
Но и олио, масло, сирена, кашкавали понякога и месо тук са по-скъпи. Щом ги купуваме - значи проблем няма.

# 992
А имаме ли друг избор?

# 993
  • Седмото небе
Ооо ами разбира се, че имаме. Купуваме от където ни е най-изгодно или удобно, а каквото е възможно може и от извън БГ да се поръча. То много неща са по-евтини в чужди Лидл-и, не само немския. Майка ми работи в Дания и също често пазарува там в Лидл, също и прави голямо впечатление разликата в цените. Да не говорим колко по-голям асортимент и избор на продукти има от повечето серии.

Да кажа за синия къдрав чипс със сол от талоните-ама хич да не ми хареса, едно парченце-бляк, второ парченце-ммм убедена съм, че не ми харесва. Мм намаза голямо мезе за бирата. Но каза, че повече и да ни се падне да не го взимаме.

# 994
Здравейте, имам въпрос към дамите, закупили днес от червените карирани бархетни чаршафи, на вас струва ли ви се, че материята е доста груба и жули?
Купих от тях, от белите със сърцата и белите с големите елени.
Останалите са много меки, но червените не са, с изключение на карираната част, която обаче е долният край на чаршафа.
Също така четох, че някои от вас ги ползват вече няколко години, омекват ли след пране?
Разколебана съм дали да връщам червеното каре, а цветът ми харесва, но материята - не.

# 995
Аз днес купих от тези с елените. Не ми се видя твърда материята, но нямах много време, така че довечера ще ги разгледам по-подробно. Понеже е за подарък, и аз се интересувам какво ще се случи след пране - ако може хората, които ги ползват от минали години, да кажат.

Що се отнася до избора, аз нямах предвид "Лидл". Проблемът е, че храната в България във всички магазини е доста по-скъпа спрямо стандарта ни, съпоставена с много европейци. В някои случаи и спрямо аналогични стоки в чужди филиали на съответната верига. Но не можем да поръчваме храна от чужбина /с малки изключения/, така че ще трябва да избираме между наличните, а изборът не е голям.

# 996
  • София
Ако само сьомгата е по-скъпа тук добре ще е. Все пак не всеки ден я хапваме. А и не всеки обича сьомга.
Но и олио, масло, сирена, кашкавали понякога и месо тук са по-скъпи. Щом ги купуваме - значи проблем няма.

Не проблем има, щото ни извиват ръцете и най-вече около празниците, такава цена на масло в Германия - няма, говорих, питах и зная.

Момичета има ли сушени червени боровинки в Лидл , трябват ми или да се насочвам другаде, благодаря

# 997
  • In transit
Мацки, шушнете някоя рецепта за лаврак?

Заповядай няколко...правила съм ги с лаврак и с ципура, в зависимост каква сме купили. Еднакво вкусни са.

# 998
Някой беше писал, че купона 35% на Лупилу е до 18 .12,  ако не се лъжа..От къде я има тази информация..😊
Аз го активирах онзи ден и започна да ми отброява 31 дни, както предния път..🙂

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 17:11 от Sofi_to

# 999
Марчева, има !

Помня, че се коментираше Биволския суджук от Делукс серията, ама с добро ли🤷‍♀️
Питам хубав ли е , че днес го видях с -30%  а срока е до 3.22г?

# 1 000
  • София
Цунки! Благодаря ,отивам да ги търся, че много ми трябват, а гащури/бикинки,  деЦки  - няма, не съм доволна

# 1 001
  • Ст Загора
Пижамите как са ?

При вас има ли блокче за ВЦ пистолет , залепва сместа на т. Чиния , 3.89 лв беше.

# 1 002
  • Седмото небе
Някой беше писал, че купона 35% на Лупилу е до 18 .12,  ако не се лъжа..От къде я има тази информация..😊
Аз го активирах онзи ден и започна да ми отброява 31 дни, както предния път..🙂
Ами при нас на 3 различни телефона с приложението го активирахме, в различни дни и все валидността му беше до една и съща дата. Аз лично може би затова съм се заблудила Hands V
И трите ползвахме, но мисля някакъв вариант и още поне веднъж да се възползвам. Някой неща които опита бебка и харесаха и май ще се до-заредим.
И аз ще се оглеждам за пижама, но с ластик долу на глезена, че хич не обичам като спя и нещо да ми се омотава около краката. Те май по-често мъжките са такива, а аз искам някакъв по-кифленски цвят Joy Предпочитам отделно долнище, но и на комплект няма да се разсърдя.

# 1 003
  • Пловдив
Много хубави купони ми се явиха, след 120лв Simple Smile

# 1 004
  • Ст Загора
Пижамите са много хубави

Общи условия

Активация на акаунт