Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 181
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 050
Не мога да пусна снимка сега, но е с диаметър около 15 см, по-малък е от стандартните стенни часовници и отзад има и вендузи за закрепване към плочките (*нашият е окачен, вакуумът е само "помощен", че нашите плочките са и лъскави, и с релеф- на други гладки, но равни повърхности се задържаше).

# 1 051
  • Mostly in my mind
Аз понякога разтапям на слаб котлон с малко прясно мляко и с бъркане. Не обичам водна баня да ползвам. Пипкаво ми е. Нямам микровълнова
и аз. като чуя водна баня и  лошо ми става....много се радвам, че на сегашните котлони имам функция разтопяване. супер и за масло и шоколад.

видяхте ли чиниите и чашите от 10 лв. много са красиви Purple Heart
спалното е меко и пухкаво. хареса ми.

# 1 052
  • Пловдив
Снощи загледах чашите...ама хич не струват 10-те си лева. Особено белите бяха с някакви дефекти.

# 1 053
Ножиците от Лидъл са хубави и за дълго са остри и режат добре. Имам два комплекта.
Линцерът от купона го издирвах и аз по касите на два пъти - накрая все намирах по едно кашонче отзад на рафта наотворено и пълно - отпред стоеше празното, да ме подведе, че няма Simple Smile
И понеже съм чела тук за киселото зеле в кофа, че е хубаво - на същата фирма намалено ММ купи от Кауфланд - сармите станаха един път.

# 1 054
  • Mostly in my mind
Снощи загледах чашите...ама хич не струват 10-те си лева. Особено белите бяха с някакви дефекти.
тези имах предвид аз. няма бели, по-скоро мн светло бежаво https://www.lidl.bg/p/da-bde-koleda-kuhnya/kupi-chashi-ili-chinii/p64422

# 1 055
Те са си такива всичките, не само чашите. С (д)ефекти, криви, тежки, уникати - арт продукти. Според вкуса на човек, може да се харесат или не. 🙂 Лидл се грижат явно за всеки вкус да има по нещо. Не може само скучни чадъри да зареждат, нали, Долче. 😜

Направи ми впечатление, че при нас тече бясно пазаруване. Дали заради това, че в редица магазини не могат да влязат заради сертификатите или просто са в коледно настроение. 🙂

# 1 056
  • Mostly in my mind
точно опредление, Соул. затова ми харесват. Simple Smile

# 1 057
Абсолютно.Нито черните ,нито белите ми харесаха .Точилото взехме,хареса го мъжът ми.

# 1 058
Изпратили са ми купон за 3 лв, заради проблема с Лидл +.

# 1 059
Имате ли купони 'избрано за теб'? При мен няма за пръв път от седмици ...

# 1 060
Имам. Пилешки бонфилета с корнфейкс.
Струва ми се, че според оборота, честотата на покупките си правят някаква извадка и така ги разпращат. Не съм стъпвала в Лидл трета седмица, в това зимно приветливо време само го подминавам с автобуса, а те няма с каква оферта да ме примамят, когато имам по-удобен наблизо магазин (в който има също оферти).

# 1 061
  • Пловдив
тези имах предвид аз. няма бели, по-скоро мн светло бежаво https://www.lidl.bg/p/da-bde-koleda-kuhnya/kupi-chashi-ili-chinii/p64422
същите, де...чашите.

# 1 062
Аз нямам "избрано за теб".

# 1 063
Купих шоколадов кувертю, сега остава да не го подпукам.

# 1 064
  • Бургас
Имам от "избраните" купони, ама е друг въпросът дали ще се възползвам от тях Grinning

И ново 20:
Цитат
Информираме те, че Общите условия за ползване на Lidl Plus и Политиката за защита на личните данни на Lidl Plus бяха променени.

На 16.12. предстои задължително потвърждение на тези изменения. Ако желаеш да използваш своя Lidl Plus профил и в бъдеще, трябва да влезеш в приложението и да приемеш обновените версии на двата документа. Това ще бъде възможно от 16.12. чрез специално известие, което ще се визуализира автоматично, когато отвориш приложението

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 10:37 от bradata

Общи условия

Активация на акаунт