Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 073
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 125
  • СОФИЯ
Аз също не се шегувам и ще го направя с вино. Само в късинкото ит кафе как се топва не знам, но аз не пия кафе.

# 1 126
  • София
Аз също не се шегувам и ще го направя с вино. Само в късинкото ит кафе как се топва не знам, но аз не пия кафе.
Основно в капучиното!  Заслужава си .

# 1 127
Има ли нарязано кисело зеле в ПА? Хубаво ли е?

# 1 128
Не са ли бархетни? Не съм ги гледала на живо, но нали и спалните комплекти са от бархет?
Може ли да се връщат бархетните комплекти? Ако не отговарят на очакванията ни (да не говорим  че в миналото е имало случаи и на дефектни, лошо ушити, с дупка)...нали са спално бельо...😄 Не ми се "тегли къса клечка", ако случайно се навия да купя от тях...🙂
Долче, може, вчера върнах червените чаршафи, без проблем ги приеха.
Дамските пижами тази седмица мисля, че са поларени и двата модела, поне в магазина в Борово не видях други. Аз взех една със светлото долнище, биват, струват ми се леко уголемени, но мен това ме устройва.
За мъжките пижами не съм сигурна, но ми се стори, че не са от полар.

# 1 129
  • София
Имам въпрос към запознатите с Лидълските парфюми.

Essence by Suddenly ETERNELLE на кой парфюм е реплика?

# 1 130
Eternity на CK.

# 1 131
  • София

Благодаря за отговора!
Някой беше казал, че е реплика на Шанел, Габриел.
Мирише ужасно! Sad
 Както и Cotton blue. Няма нищо общо с Light blue на Dolce§Gabbana.

# 1 132
Благодаря за отговорите за пижамите. Щом са поларени, ще пропусна. Харесвам материята, но не и за тази цена. А чаршафите не съм отворила още. Добре ми се струват на плътност, само да няма изненади с криви шевове или дупки, че не ми се връщат Simple Smile

# 1 133
Имаше ли в Лидл сгъваеми легени и ког долу горе? Някъде останали?

# 1 134
...
 Както и Cotton blue. Няма нищо общо с Light blue на Dolce§Gabbana.
Вероятно на теб не ти подхожда/харесва. За мен е прекрасен, цяло лято го ползвах, сега взех още един. Предишния купих от Гърция. Дано няма разлика в качеството на партидите.

# 1 135
  • Mediterraneo
Миналата седмица имах купон 2 за цената на 1 от тези парфюми. Е, два часа пръсках и избирах; излязох от магазина, после пак влязох. И накрая не купих нищо. Репликата си е реплика, за мен нямат нищо общо с оригиналите. Имат една особена нотка накрая, която отдалеч крещи, че парфюмът е за 6 евро. И не, не съм някакъв луд фен на парфюмите, купувам по 1-2 на година.

# 1 136
Има ли нарязано кисело зеле в ПА? Хубаво ли е?
Не знам дали е в ПА, но днес мисля, че имаше. Както и листа. В буркани. До тях имаше и лозови листа, пишеше "Ново", добре ми се сториха на вид. Ще чакам отзиви за лозовите листа, ако някой вече ги е пробвал!

# 1 137
  • Велико Търново
Лидлски фенки, търся кораб пиратски на playtive. Изглежда ето така:
Моля ви, ако го видите някъде, пишете ми!

# 1 138
  • софия
Този тази година май не са го пускали?

# 1 139
Лидлски фенки, търся кораб пиратски на playtive. Изглежда ето така:
Скрит текст:
Моля ви, ако го видите някъде, пишете ми!
Имаше такъв намален в Лидл Русе Дружба.
Обади се на телефона и питай

Общи условия

Активация на акаунт