Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 226
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 920
На мен ми трябват гирички от 2 килограма, пускали ли са такива в Лидъл?
В Лидл в Луковит бяха останали по 2 бр. от 4, 6 и 8 кг.

# 1 921
  • София
Привечер дали ще е мазало в магазина че имам да връщам машина или в работен ден?

# 1 922
  • София
Днес не работят

# 1 923
Днес ще е доста спокойно там..Joy

# 1 924
Весела Коледа!

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 22:35 от PeacockLove

# 1 925
  • София
Flowers Evergreen Tree Честита Коледа, момичета и момчета! Flowers Evergreen Tree Нека сме живи и здрави, все по-успешни покупки, които да улесняват ежедневието ни и  да ни радват , пълни торби с пазар на вкусотии и повече усмивки на всички желая! Blue Heart

# 1 926
  • Sofia
Честито Рождество Христово! Благоденствие на семействата и близките ви желая! Simple Smile

Днес ще има много такива снимки Wink
Скрит текст:
Моя мъж от 40 Мин сглобява и е до половината Wink мисляз че сглобяването на бебешкото легло преди години му се стори по- лесно Wink
Пийк това е екстра на малката възраст на децата, я виж как е при нас. Simple Smile

Скрит текст:

Подаръците са отворени. Simple Smile

# 1 927
  • София
Добре. А термосите държат ли 8ч топло?

# 1 928
В Кауфланд има един вид термос, висок, но не много тумбест. Побира около литър и държи около 12 часа студено/топло. Цената е около 25 лв. Поне беше преди месеци.  В постоянният асортимент е. Препоръчвам го. Просто не си струва да се хаби усилия с друг термос.

# 1 929
  • Mostly in my mind
Честита Коледа. Бъдете здрави!

Днес паркингите на Л и К празни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 930
Весела Коледа!
Имам от термосите с цедка за чай, около 400-450 мл е. Държи студено/топло за доста часове. На мен ми е идеален като размер.
Искам да похваля зелевите листа в буркан от Лидъл- страхотни на вкус (хапнах и направо от буркана), не са жилави, не са твърде кисели или солени. Единствено имаше дупчици на места по листата, предполагам не е голям проблем това за малките сармички, аз слагам парченце от друго листо, където има дупчица. Но във вчерашните буркани зелевите листа бяха светли, онзи ден в повечето буркани листата зеленееха, бяха по-тъмни.🙂
Другото, което искам да похваля, е тиквата. 🙂 Едва подбрахме 3 малки тикви, направо си бяха мини и изглеждаха доста странно на вид. Като опръскани и накапани с нещо, а и цялостно не ми вдъхваше доверие видът им, вече си представях каква мъка ще е беленето, рязането, стъргането...😆 Обаче приятно ме изненадаха тиквите- толкова сочни, че чак се пукаха, докато режех парчетата, нарязах ги много лесно, стъргането също беше лесно. И вкусът е хубав де. Ще се купува пак тиква от Лидъл. 😃
Тета, аз пък си мисля, че ще има заблудени клиенти, които почти се блъскат във вратите на Лидъл и се чудят защо е затворено...😅

# 1 931
Да се блъскат за какво...за тиква ли.
Не мисля. Joy

Весела Коледа, бъдете здрави!!!

# 1 932
Как за какво да се блъскат, за да влязат в Лидъл на разходка! 😜 Поне пред нашия Лидъл винаги има ентусиасти...😆

# 1 933
В Лидл плюс една седмица ми седеше изписано "Събота: затворен", ама докато вдяна за ко ми говорят... Joy

Весела Коледа!

# 1 934
Честита Коледа момичета и момчета!
Желая здраве, щастие, късмет и благоденствие на Вас и вашите семейства!🙂

Общи условия

Активация на акаунт