Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 467
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Момичета......вчера имах Бухта обладана от демон, а днес е още по-страшно. Все едно е обладана от дух........каквото и да направя са едни хистерии. Каквото и да правя или да не правя, да питам или не е ужас. Има малко проблясъци за по няколко минути и както седи изригва.  Дано скоро да мине, че не се издържа.
Баткото скоро ще има рожден ден , но с това шантаво време......искахме пак да е на открито, но не знам какво да очаквам хххахах

# 631
Не се безпокой, и ние си имаме демони. Питам в градината дали върти номера, но ми казват че бил послушен, а в къщи направо избухва. Тръшка се за всичко, реве и като го взема на ръце се изпъва като дъга назад и аха и да го изпусна.
Имам чувството, че в къщи просто му е скучно.

# 632
  • Denmark
Същият е и Ричард... имаме хубави дни, после следват ужасни и така.. в яслата само го хвалят, а качим ли се в колата или се приберем вкъщи, се започва мрънкане, тръшкане, истерии. Днес например, цял ден е от беля на беля. Казала съм "не" и "стига" около хиляда пъти.

# 633
Като кажете не и стига има ли ефект? При мен няма никакъв и продължава да прави каквото си иска. Ако му се скарам и веднага почва да се цупи и да ме прегръща.

# 634
При нас също много го хвалят в яслата. Вкъщи е голямо тръшкане, като започна да му се карам, спира да прави каквото и да било и започва да потреперва и ме гледа изпод вежди. После започва да се смее и да се прави на ударен.

# 635
Като кажете не и стига има ли ефект? При мен няма никакъв и продължава да прави каквото си иска. Ако му се скарам и веднага почва да се цупи и да ме прегръща.
Леле и при нас е същото.
Даже се е научил и като ме гушне и почва да ме потупва по гърба и да ме целува и аз вече умирам от кеф и край с възпитателните методи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
Нали се разбрахме, че отглеждаме едно и също дете Simple Smile

# 637
Момичета, не знам вие как се справяте с истериите, но аз онзи ден буквално я влачих по тротоара Pensive Връщах се от магазина, натоварена и тя се тръшна, че иска да я гушна. Опитах с добро, спрях, обясних, показах куче, коте, охлюв, казах, че си отиваме вкъщи....не и не. Рев, изтягане назад, тръшване по дупе в калта (снега), пищене все едно....я бия. Хванах я за гащеризона в областта на раменете, за да я вдигна с едната ръка, а тя нарочно си огъва краката да не стъпва по земята. Ей, избиват ми чивиите в такива моменти, защото почти винаги влача торба около 5-6-7 кг. и наистина ми е непосилно да я нося....
После ми става гузно и мъчно, почвам да я гушкам и да й се бутам в лицето....
Имам чувството, че по лесно се изнервям и се чувствам виновна Unamused

# 638
Винаги нося със себе си от любимите му бисквити, или в най- лошия случай биберона Simple Smile. Давам му една бисквита и така успявам да го кача в количката и на бегом за вкъщи Simple Smile.

# 639
Рядко се налага да казвам "не", " спри", но като цяло слуша. Ако е в истерия няма смисъл..... ни приема, ни предава. Някои път го взима на игра и ме гледа предизвикателно и почва да се смее.
Пу ПУ, но лесно и бързо се научи като кажа "опасно, боли, пари" да не пипа/прави или да внимава повече. И гледам вместо "не" да казвам, защо е не.

SSD, случвало се е да, макар и рядко. Вземи си количка за пазар с колелца. Може  да слагаш и покупките, и малката в нея хахаххаха Искрено ти съчувства. И ти си имаш гтраници, нормално е да изтървеш нерви, нормално е и да ти е гузно. Simple Smile

# 640
Маджарова, а защо да е лошо, че не иска да гледа телевизия? Според мен даже е супер, че не иска. Стискам палци за операцията всичко да мине наред, тя кога ще бъде?
Избиха му предните долни 2 кътника, сега избиват горните + 1-2 кучешки, даже не знам колко са. Той като вади зъби вади по 5-6 наведнъж😃
Борис и той все чисти, имаме ръчна прахосмукачка и постоянно си чисти трохите с нея или пък бърше с морка кърпа всичко. Слага дрехите в коша за пране или в пералнята, хвърля боклуци в коша. Явно е такъв период при повечето деца сега.
Относно истериите май всички деца ги имат, ама нормално. Обикновено вкъщи го оставям за кратко да мине най-тежката фаза на тръшкането и после му обяснявам, естествено не винаги има резултат. Като цяло навън не се е тръшкал чак толкова често, дано и занапред остане така.

# 641
Моята Буба тия дни се затръшка по улиците, големи драми.. Беше поизморена, но искаше да тича и я хвана яд, че искам да се прибираме.. Все не иска да спи следобед, ако е на нея, цял ден ще скита и пипа витрините на магазините.
Големи драми с баща й- той иска да я гушка и мачка, но тя не му дава.
Естествено, той по- голямо бебе от нея и се фръцка и сърди, даже я шляпа по дупето.
Период е, и дядо си не иска да я носи и гушка.
Как да обясня човешки да оставят бебето на мира, малко ми е трудно с две деца Grinning

# 642
Катеричка, бебетата по ще ни разберат, ама възрастните. Особено пък като ревне, че не иска никой и всички( познати , непознати) се втурват да помагат и драмата ескалира. Прави ми впечатление ,че напоследък най-големите драми са за излизането и за това да е залепен за мен. Вън поне забравя за мен ....

Аз пък от вечерта съм с болки в гърлото, носната лигавица супер суха и едно лукче нямам разбира се.  А до онзи ден вадех бонбон от всеки шкаф, джоб, чанта където бръкна...хахаха  Rrr3, веднага се сетих за теб, че ще кажеш поне няколко домашно лека.

# 643
  • Denmark
Ако имаш хубав мед, знам, че помага за гърлото Flowers Four Leaf Clover

И при нас е голяма драма за излизане още от рано сутринта. А то е студенооо и на мен не ми се мърда никъде поне до 9-10 часа, когато напрежението вече ескалира Grinning
Да идва това лято, че не се издържа вече. Нямам търпениее

# 644
Ния днес стана преди 6 и към 9:30 ми се молеше да спи. Е, заспа. Към 14 ще пътуваме и се надявам да заспи и в колата. Не е имала две спанета от 5 месеца. Дано не съм се прецакала. Grinning Иначе и аз нямам търпение да стане по-топло, за да излизаме по-рано от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт