RYANAIR - 19

• 40 138
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Има ли някой следния казус. Отмениха ми полет, за който бях купила билети и подадох заявка да ми върнат сумата. Днес получих имейл, че е одобрена и сумата е преведена на картата ми, но по сметката ми не е постъпило нищо. Може би трябва да минат 24 часа?
На мен ми казаха 5-7 дни преди да се появят.

# 106
Благодаря!

# 107
  • софия
Имам резервирани билети, без закупени места. Нормално ли е- в картата сумата стои  като " блокирана"?

# 108
  • София
няма резервирани билети.
Има купени билети без място и билети с избрано и доплатено място.
Никога не съм гледала как е сумата в кредитната карта.
Като купя билет без място и ми изпращат подтвърждение на резервацията на мейла. Приемам, че всичко е на ред и си чакам чекирането.

# 109
Нормално е, ще минат няколко дена и ще се осчетоводи сумата.

# 110
  • Берлин
А ако човек има нужда да пътува с бастун, има ли някакви специални изисквания?

# 111
# 112
  • София
Имате ли проблем с плащането с карта към Райън? 10 пъти опитах с карти на две различни банки и не става....Самата аз работя в банка и проблемът не е в картата 🤔

# 113
  • СОФИЯ
Вчера платих с карта без проблем.

# 114
  • ПЛОВДИВ
Имате ли проблем с плащането с карта към Райън? 10 пъти опитах с карти на две различни банки и не става....Самата аз работя в банка и проблемът не е в картата 🤔

Вижте дали не трябва да потвърдите плащането с  m-token  чрез телефон на банката. Wink

# 115
  • София
Платих билетите. Проблемът е бил в Райън.

# 116
  • София
Да, понякога сайта нещо се бъгва и пробвам от друг браузер.
Сега купих билети  за ММ, мене, дъщерята с 3 годишно и бебе.
Трябваше ли да купувам или отбелязвам някъде за бебешката количка? Но и сайта не ме попита нищо, а няколко пъти ме връща да отбележа какво искам или не искам.
За първи път купувам бебешки билет и се чудя сега за количката. Ще я има ли на бордната карта?
Днес до края на деня има билети по 4.99 Е, веднъж и ние да купим такива.

# 117
За количката не се купува билет и не се отбелязва никъде, тя си е безплатна. Като отидете на гишето давате или не давате количка и това е.

# 118
Aishaза коя дестинация е промоцията?

# 119
  • СОФИЯ
За няколко има по 5 евро, виж сайта.

Общи условия

Активация на акаунт