RYANAIR - 19

• 40 150
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моите билети са Баден Баден - София. Но там е и първи полет след 1 годишно прекъсване.
Има и за други места,  до тази вечер - 23.59 ч. -  поне такъв мейл ми изпратиха.

# 121
  • pomorie
Здравейте,закупих билети до Мадрид за март месец,на бордните карти ми иска да прикача документ за Ковид . Такъв документ ще имаме в деня на пътуването,мога ли да изтегля бордните карти без документ за Ковид,а да го покажем на летището?

# 122
  • СОФИЯ
Може, чекваш по-късно. На летищата в Испания искат QR кодовете от регистрацията на техния сайт на електронен носител, не приемат хартиен.

# 123
  • pomorie
Може, чекваш по-късно. На летищата в Испания искат QR кодовете от регистрацията на техния сайт на електронен носител, не приемат хартиен.
Колко време по-рано мога да направя регистрацията за санитарен контрол ,който искат в Испания?Мога ли да го направя от сега?Пишете да чекна по-късно,това значи ли,че не мога да представя документ за Ковид на място на летището?

# 124
  • СОФИЯ
https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/spain това са изискванията за Испания в момента. Регистрация на сайта на тяхното МЗ направих ден, два преди полета, не помня къде четох такова изискване.
На кое летище искаш да представяш документ за ковид? На нашето не искат, на тяхното приемат само електронен вариант на кода, когато попълваш предоставяш всички данни.

# 125
тия неща (чекирането и ковид документите) се правят в последните 48-24 часа преди пътуването, обикновено.

# 126
  • pomorie
тия неща (чекирането и ковид документите) се правят в последните 48-24 часа преди пътуването, обикновено.
Чекирането го направих веднага след покупката на билетите.Техните изисквания за санитарен контрол ги четох,но никъде не видях колко време преди пътуване се попълва формуляра.Благодаря за информацията!Притесни ме това,че на бордните карти ми пише в червено,че не съм качила документ за Ковид.Ще го кача в деня на полета.

# 127
  • В най - голямото село
Искам да попитам нещо пътувалите с компанията. В петък летя до Лондон с тях. Платила съм голям багаж до 20 кг. без малък в кабината. Обаче сега се сетих че трябва да си нося и компа, който мислех да сложа в куфара , но се отказвам, дали ще ми разрешат лична чанта + чантата с компа в кабината.

# 128
Нямате право на 2 броя ръчен, понякога правят проблем.

# 129
Доплатете за приорити.

# 130
  • София
Искам да попитам нещо пътувалите с компанията. В петък летя до Лондон с тях. Платила съм голям багаж до 20 кг. без малък в кабината. Обаче сега се сетих че трябва да си нося и компа, който мислех да сложа в куфара , но се отказвам, дали ще ми разрешат лична чанта + чантата с компа в кабината.

Пари, карти и документи в чантата за лаптопа, а самата дамска чанта - в чекирания багаж. Това ми се струва най-рационално. Ако държите и двете да са с вас, доплащате приорити както са ви казали вече. 10 до 20 евро е горе долу.

# 131
Бихте ли ми дали информация относно багажа, който се включва:

Става дума за двама пътуващи, в опцията Family Plus всеки ли има право на чанта 10 кг и една чанта 20 кг общо, като и двете се оставят на чекинг?
Във втората опция Plus чанта от 20 кг всеки ли може да носи или е отново обща и за двамата?
Благодаря!

# 132
Ами то под цената си пише "на човек", така че какво не е ясно?

# 133
Ами то под цената си пише "на човек", така че какво не е ясно?
Така е, но пише:
"10 кг регистрирана чанта за всички"(ветоятно се има предвид "за всеки"). Според Вас всеки има право на чанта 10 кг и 20 кг ли?

# 134
  • Sofia
Всеки, за който е заплатена съответната тарифа.

Общи условия

Активация на акаунт