Избор на климатик и всякакви въпроси за тях - тема 3

• 41 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Велики Преслав
Но са забранени в Европейския съюз, а дамата питаше за България.
Понякога е по добре човек да замълчи, отколкото да е на всяка манджа мерудия!
Ами хубаво беше и да кажете, че не се внасят в нашата страна, а не че не се правят. Защото се правят. И не не са забранени в Европейския съюз. Румъния също ги продава още, а не съм чувал да е излязла от ЕС.
Каква приятна щеше да е обстановката, ако не ми бяхте казала, че мнението ми е излишно.

# 76
  • Варна
Зависи за кой модел говорят. Ниския им клас да.....и аз не ги харесвам. Имат си хубави модели. Високия им клас още е хубав.

За този модел става въпрос https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZuaWNlbWFnLmJ … tc2c0NDA5MDQ5Mw==
Здравейте,не разбрах ..Хубав ли е модела,трябва ми за 36 кв.м

# 77
  • Велики Преслав
Не не е за предпочитане. Ако ще е Даикин да е от друга серия. Този е сериозно орязан.

# 78
  • Варна
Не не е за предпочитане. Ако ще е Даикин да е от друга серия. Този е сериозно орязан.
Благодаря за светкавичният отговор.Може ли препоръка за помещение 36 кв.м. към Дайкин съм се насочила

# 79
# 80
  • Варна

Между другото, това е ориентировачно. И други неща са ми нужни за да ви предложа точно.
Например, изолация дограма, блок/къща ли е? Изложение?
Става въпрос за малка семейна механичка.Има от двете страни изолация, но има и доста прозорци от всички изложения.Най-големите са на изток

# 81
  • Велики Преслав
В случая, щом е механа, ползва ли се целогодишно. Ако е само тъбота неделя, за гости ила друго, може и по-евтино!
Иначе е много красиво!

# 82
  • Варна
В случая, щом е механа, ползва ли се целогодишно. Ако е само тъбота неделя, за гости ила друго, може и по-евтино!
Иначе е много красиво!
Благодаря. Ползваме я почти целогодишно, като за студените месеци палим печка,изградена от огнеопорни тухли. Но когато не се пали известно  време на помещението му трябва цял ден да се стопли,а и лятото става топличко.Затова искам да сложа климатик за бързо реагиране,но не мога да се ориентирам какъв

# 83
Здравейте!Моля за мнение и съвет от специалистите.
От дълго време обмисляме поставяне на климатик в една от стаите у дома.Проблемът е,че мислим,че е невъзможно,или поне трудно.Възможните стени за монтажа на вътрешното тяло са две.На едната има конструкция с гипсокартон и 10 см вата.На другата има голяма секция гардероб, която няма как да се премести.
Скрит текст:
По-късата надстърчаща част е около 37-40см.
Подов климатик също не е опция.
Имаме ли шанс,или да отпишем окончателно климатик?

# 84
  • Велики Преслав
Ако на тази със конструкцията няма да има под него нищо, ще стане.

# 85
Има легло долепено до нея.Фактически с дюбели се прикрепва за тухлената стена,или за гипсокартона?Каква е гаранцията,че кнауфа ще издържи тежестта на тялото?
А ако се махне горното рафтче на секцията?
Понеже от доста време спорим по този повод с мъжа ми,искам доводите ми "За" да са много добре подплатени.

# 86
  • Велики Преслав
Ми моите са закачени на кипсокартон. Нищо им няма.

# 87
Здравейте в темата за сушилните получих страхотна помощ, затова отново влизам в тема във форума с молба за помощ този път за климатик. Препоръчате ми климатик за помещение 41кв.  в къща на един етаж е с южно изложение. Трябва ми и за зимата и за лятото. Къщата има външна изолация и постоянно я напича слънцето, лятото е ад направо. Ориентирал съм се към 18ка, но каква марка и дали да е 18ка изобщо. Бюджета ми е макс 2200-2400лв.

# 88
Благодаря много за предложенията ще разгледам и обмисля. Аз абселютно любителски си бях харесала тези, може ли мнение и за тях все пак☺️
Инверторен климатик
Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK/MUZ-AP50VG WiFi, 18000 BTU, Клас A++ и този от снимката, че не мога да дам линк.

# 89
  • Велики Преслав
Вие сте изписала един модел, но това на снимката не е той. Показала сте на снимката най-ниския клас на марката. Изписания е доста по-висок ранг

Общи условия

Активация на акаунт