Тренировки в домашни условия - 114

• 39 894
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Ще споделиш ли примерно меню? Hug

# 451
  • Перник
Към препоръчаните от Биб чайове добавям босилек. Страхотен е за белия дроб.
La Catrala, аз също тренирам гладна (около 30 мин. след ставане сутрин), но веднага след това следва душ и закуска. Веднъж се е случвало да ми прилошее по време на тренировка. Предната вечер бях яла само салата - маруля, краставица и домат. Та, храната е важна и не бива да я намаляваме драстично каквито и да са целите ни.

# 452
Аз все пак бих искала да уточня, че е добре да се вземе предвид и личната инсулинова чувствителност, както и останалите особености на конкретния организъм и храносмилане. Също мисля, че е по-важно общото пълноценно хранене, а не точно пред- и следтренировъчното. Като добър зубър това първо бях изчела и първо него опитах да правя по учебник, но не даде добри резултати в моя случай.
За начинаещ трениращ мисля, че такива неразположения са нормални. В 3 случая ми е причернявало - 1. на първите 2 наистина тежки тренировки, докато изградя някаква издръжливост над нулата; 2.когато съм била крайно недохранена на много голям дефицит, и 3. последно сега между празниците, когато пък бях злоупотребявала в продължение на дни основно с въглехидрати.

Да не съм съвсем пришълец - с този омикрон май ще разредя залата и се връщам вкъщи. Ако не подкарам някоя от вашите програми, ще е спининг и Mr. & Mrs. Muscle.

# 453
Яки, тренирам с пъмп, но нали калориите завидят от пулса, а пулсът от работата на сърцето. Та колкото по-трудно е на човек, толкова повече калории изхабява. Аз се уморявам, защото съм с наднормено тегло. И самите тренировки са трепач за мен, но с Отъм за 50-60 минути горях 300-400 макс, но тогава бях 63 килограма. Сега пак за 45 минути съм на 420 калории.

Пълноценно хранене се превръща в имагинерно понятия, все по-често лишено от смисъл. Да не се чете като заяждане. Просто наблюдение, че като се говори за пълноценно, здравловно и така нататък, трябва да се поставят граници и да се впише в контекста на мисленето на човека, който използва дефиницията, иначе остава понятие върху, което всеки слага собствените си разбирания и се получава изгубени в превода.

# 454
  • Пловдив
При равен пулс също би следвало, мисля, по-тежкият да гори повече калории, но това гривната няма как да го отчете.

# 455
  • London
Днес хапнах едно парче щрудел малко преди да тренирам.....емисии идеално ми беше.Joy Много ми хареса тренировката Монстър легс....накрая беше всяко упражнение по минута и тази като взе да натиска - не ме оставяй сама, насили се, сега е момента и тн. Аз пуфтя насилвам....хаха, но общо взето идеално съм след тренировъчно, веднага вана с етерични масла и се отпуснах. Сега си направих пържола на оребрения + салатка от краставици и маслини и засядам да възвърна калориите.Joy

# 456
Здравейте!
Онова неразположение, за което споменах преди няколко дни се оказа Ковид. Тъй като при мен преминава сравнително леко, не съм спирала тренировките си, но ги правя по-бавно, с повече почивки и без кардио.
Винаги тренирам много рано сутрин-5.00 часа, съответно на гладно. Веднага след тренировка и душ - закусвам. За момента нямам възможност за промяна в това отношение.
Бързо оздравяване на болните, а здравите - да успеят да се опазят от гадината, че е много прилепчива.

# 457
Бързо оздрвяване на ковид болните Hug

Тренировките ми за седмицата:
1. дупе с Керълайн - ден 3 на епик ендгейм
2.Гърди и гръб
3. STS кардио: ММА бокс
4.Плио легс
5.STS Shock Cardio HIIT 30-30
6.Рамене, бицепс, трицепс

Ла Катрала, защо се налага да правиш тежки тренировки, каква е целта...не може ли по-леки и постепенно да заякваш?

# 458
  • London
Арсен то може да не е чак толкова трудно, но на мен да ми се вижда така.....поради нетренираност. Знам ли! Определено ми е по-добре от първите дни ...намалява драмата с една дума.Joy

# 459
При равен пулс също би следвало, мисля, по-тежкият да гори повече калории, но това гривната няма как да го отчете.

Гривните нали са свързани с някакво приложение като смарт часовниците? В това приложение си нанасяш пол, възраст, височина, тегло. На тази база то си изчислява базовия калориен разход и оттам нататък, взимайки предвид пулса - и калорийния разход при различните видове физическа активност.
Моят часовник и часовникът на мъжа ми отчитат съвсем различен калориен разход при еднакво натоварване (напр. 10 км ходене), което е нормално, защото той е 40 кг по-тежък от мен.

# 460
Именно, през изминалата седмица например имам всеки ден ходене между 6-10 километра и тренировка между 300-450 калории, заради теглото ми изгорените калории са дневно между 2900 и 3200. За сравнение със същия енергоразход и същите калории при тренировки преди бременността горях между 1600-1800 калории

# 461
  • Пловдив
Да, вярно, че има приложение с тези данни, мой пропуск.  Flushed

# 462
Духче , накъде го завъртя това описание за хранене направо свят ми се зави Joy Kissing Heart

Съвсем приятелски към начинаещите девойки. Който иска информация по темата, дадена от специалисти има много. Храненето чисто и просто зависи от конкретните цели на човек в даден момент - дали ще се работи за тонус, мускули или целите са да разкараме излишни килограми мазнина. Ако не сме наясно с това от самото начало самите тренировки ще ни носят само ползи за здравето и това как се чувстаме, но резултатите (ако има такива) ще са на случаен принцип.

Затова и много начинаещи започват програма съобразена с нивото им в която присъства и план за хранене.

La Catrala, погледни дали имат режим на хранене, че под въглехидрат преди тренировка се разбира примерно банан, оризовка, зеленчук, ориз, картофи, пълнозърнест хляб.

dea76, бързо оздравяване. Почивай си, тялото ти има нужда от тези сили. Няма да избягат тренировките Hug

За днес откарах един час с нещо старо, което добре ме раздвижи.
Beachbody - Brazil Butt Lift Cardio 30min + Brazil Butt Lift bum bum (с акцент долна част) 30min

# 463
Днес съм с МТ на краката от вчерашния първи ден епик хийт (но пък ми е готино). Днес втори ден -Рамо, утре няма да мога си вдигна ръцете.
Добавих си 10 мин корем с Памела +бутилка (аз ползвах 1 кг гиричка). https://www.youtube.com/watch?v=z2ggDhOqLsk
Ще трябва да си взема нови тежести Simple Smile

Ох, момичета как да спра бялото вино. Всяка вечер си сипвам 2-3 чашки винце. Ама след работа и докато готвя си разпускам...

# 464
Payla, само идея. Смени бялото с червено. Много повече ползи има. И не го спирай Yum Все казвам, къде е радостта от живота!

Общи условия

Активация на акаунт