Тренировки в домашни условия - 114

• 39 828
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
М....
Еди, ще чакам с нетърпение отзиви за Тонал-а! Когато ходим на къмпинг - не правя нищо - само преход в гората. Когато сме на морски къмпинг (т.е. лодка) - съм предимно на плуване, падъл борд, каяк. При градски почивки - бягане и разходки. На път ми е трудно на следвам програма и по принцип не го правя. Лошото е, че като се прибера от ваканция ми отнема 4-5 дни да се върна в нормалния ритъм.
Аз отчитам боксинг, плуване и два дена Боди пъмп за горна и долна част.
Sprinkles, честно казано и аз не мога да си дочакам Тонала. Пробвахме го преди да го поръчам и усещането беше много приятно. Гладко движение, тежестите се включват с бутон...ще видим.
И при мен го има това с влизането в ритъм. Аз много си обичам каяка, но имаме два и като ходим с малкия или трябва да се редуваме с него или трябва да му купя още един. Ама глезльото изостава с по-бавни и иска като нашите а на мен ми се изръсва толкова...явно ще се наложи обаче.

Аз и сега си харесвам уредите, имам системата на Лес Милс
със степер, щанга и тежести които могат да се ползват като гирички и спининг колело с апликейшъна за Пелотон.
И след тренировка се чувствам супер. Проблема  е докато не наканя да тренирам... засега само в басейна влизам с кеф, ама като е студено и за него си иска наканване хахаха! Абе ще вляза в ритъм, ама докато вляза явно ще си мрънкам. Мерси, че ме търпите! Kissing Face
Вече виждам и леки изменения в кантара.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 23:01 от edira

# 616
Основно искам да работя за корем.Търся ефикасни упражнения за тънка талия и оформяне на коремни мускули, не държа на преса.Кои упражнения са най ефикасни и кои бихте препоръчали?

Тънка талия И коремни мускули ли!?!  Хммм....
Аз лично най-тънка талия съм имала при системно недояждане и минимум упражнения, като огромна част от изпълняваните бяха вакуумки и бар/йога/пилатес.
Müllerthal trail е напълно подходящ за деца, трасето не е трудно и не е казано да се измине в един преход. Повечето практикуват като оставят колата си на паркинг и правят  маршрут, който е около 5,6,7км. до някое село. След това си хващат автобус (който в Люксембург е безплатен) и се връщат до паркинга Grinning
Вярвай ми, разкошно е. Само чакам да се стопли и пролетната ваканция здраве да е искам да отидем пак и този път до пещерите и водопадите (ние сме в Нидерландия).
Ето малко снимки от Октомври.
Скрит текст:

Скрит текст:
Какви прекрасни трейлс, Биб! Веднага ги засилих към нашите приятели във Белгия и Люксембург! Белгийските веднага ни насметоха да идваме да ги ходим заедно Grinning

Отчитам 3++ часа каране на кънки днес (едното дете искаше да иде на едната пързалка, на другото му се вписвала в скеджула другата), а часовникът ми показва 390% от дневната ми норма движение и натоварване Wink Крака и задник не си ги усещам буквално! Мачът на щерката е от 21:20-22:20 в тази ледена съботна вечер и аз официално стачкувам, тия минаха всякакви граници на изкукуригване - деца на по 13-14 год. са и това не е частен клуб все пак, че да сме инвестирани дотам! Да иде баща и с нея!

# 617
Ние сме на ски за почивните дни. Децата след два часа започнаха да мрънкат, изпратихме ги да си ходят, а ние карахме докато затворят лифтовете. Утре вероятно няма да си чувствам краката и д-то - цял ден бяхме по любимите ми бабуни/moguls. На последното спускане реших да го дам "по-лежерно" през една горичка и паднах като пълен идиот - забих лицето в снега, добре поне че не си счупих нещо ...

Еди, важното е, че имаш избор! Ще влезнеш в ритъм! Ние каяците ги караме супер лежерно, когато сме с децата. Иначе с ММ преди години ходихме цяла седмица на каяци в Бяло море, но за такива преходи си иска да се работи.

Би, невероятна красота! Благодаря, че сподели!

Агент, какви са тези мачове през нощите зимно време? Това си е безумие!

# 618
  • В страната на мечтите
Биб, благодаря ти много, напълни ми душата! Моите са дребосъци, каката на 3г държи на ходене, но и става скучно и почва с лиготиите, а брат ѝ на1г3м тъкмо прохожда, не търпи хич носене в раницата, та... Да, колкото и да е подходящо за деца, ще трябва да почакам. И то не толкова заради самите деца, хората си ходят навсякъде с деца във всякакви възрасти, желание като има, начин ще се намери. Но сама не мога (не се осмелявам по-точно) да тръгна, а баща им е такава трагедия, че не ми се говори. Залепнал е вкъщи и това е, и преди с 300 зора тръгваше за някъде, сега заради децата изобщо. Много напрежение му било... Егоизма му е много и мързела! Сори за оффа No Mouth

Агент, що за недоразумение са тези детски мачове посред нощ?! Изумена съм, че на някого дори му е хрумнало подобно нещо, камо ли да бъде осъществено. Иначе браво за пързалката! Занимавала ли си се някога професионално?

Спринки, малкия дявол е било! Дано не се случва скоро пак!

Вчера правих Хедър ден 15,кардио...Ужас! Не беше кой знае каква тренировка, уж обичам кардио, пък на половината упражнения или правех пауза, или спирах преди таймера! Не е било досега така да се излагам. То верно, че спах 3ч само, защото малкия е болен, ама чак пък толкова никакви сили да нямам...Днес почивка, дано утре по-бива, че се плаша.

# 619
Аз се отчитам с ден две от фокус Simple Smile

# 620
  • Стара Загора
Поредната тренировка от Уникална и направих и тренировка за трицепс на Каролинката от коледната ѝ програма. Има голяма вероятност утре да съм с мускулна треска.

# 621
  • Бургас/Пз
И днес успях с 80минутна тренировка - цяло тяло + бицепс, трицепс и корем. Много хубави са тренировките от Епик 3, дори вече кардиото взе да ми харесва. То вярно, че изобщо не мога да стигна нейното темпо, но поне вече успявам да издържа цялата тренировка, без да правя по-големи почивки. Виждам, че са 51 тренеровки, а аз горе долу правя по 20-22 на месец, което означава, че до средата на март ще я приключа. Мисля после да продължа с ЕНДгейм. Тя за колко дни е обявена??

# 622
Blush
Много хубави са тренировките от Епик 3, дори вече кардиото взе да ми харесва. Мисля после да продължа с ЕНДгейм. Тя за колко дни е обявена??

Да ти харесват HIIT тренировките на Карълайн, си е истински мазохизъм Grinning Браво, Ани Kissing Heart
Половината от Епик 3 замених с по-нормално кардио. Направих тези, които не изобилстваха щедро на бърпита и подскоци със сменящи се напади.

Ендгейм е със същата продъжителност - 10 седмици, 50 тренировки /струват ти се 51, защото Епик 3 си има 5-минутна загрявка, сигурно нея си преброила като отделна тренировка/.

Днес направих неделното кардио на Ендгейм по план - не беше HIIT, а в трисетове и въпреки че беше анонсирано като Crazy Cardio, беше съвсем по силите ми и много ми хареса.
Официално приключих 3-та седмица на Ендгейм и чакам утрешната тренировка. Ще е нещо зе горна част с акцент рамене /така да не ги обичам!!/.

Приятна нова тренировъчна седмица, момичета Blush

# 623
  • Бургас/Пз
О, да, Ветрена, абсолютно си права за кардиото, но има и някои поносими. Бърпитата има някакви шансове да ги понеса, макар че особено като имат отскок, не винаги ги правя - повдигам само на пръсти или нещо друго извислям /че от тово повдигане на пръсти даже и прасците ми се активират/. А скачащи напади, просто ги правя обикновени или някакви други опростени варианти.  Като цяло много ми е трудно, но някак си не до степен да ме откаже Simple Smile

# 624
  • Варна / UK
Привет и от мен Hug
Относно целулита (ми), никога съм нямала по много и не ми е пречел. Но като отслабнах доста бързо с 5-6
кг, целите ми бедра и корем станаха на едни бабунки (явно от задържана вода в мастните депа). Тогава за около два - три месеца си правих масажи с утайка от едро смляно кафе през два-три дни. Освен това почти всяка вечер (и сега включително) мажа антицелулитен крем - в момента е един на Eveline за употреба нощем (пише nocna liposukcja Joy). Целулитът почти напълно изчезна като започнах в края на март 2020та да бягам в парка. Дотогава бягах на пътека във фитнеса и нищо, а от тичането в парка (и то някакви 15 - 20 минути 4 пъти в седмицата) за може би 3 месеца замина. И оттогава почти нямам портокалова кожа, уж тренирам само с тежести, ама може да не са достатъчно тежки да ми образуват целулит, знам ли Simple Smile.
С тънка талия не мога да се похваля - още преди да забременея с първото дете беше 63-64см, сега е 67 при ханш 91см. А най-малко е била 66см, но на ханш 86-87см ( и то точно след около месец с почти никакви тренировки) - не изглеждаше особено добре. Както казва Erin Stern колкото по-голям обем в раменете и ханша, толкова по-малка изглежда талията.
Днес си правих контролни снимки, не знам защо реших, че е вече февруари, и да се сравня с януари, а то... Joy ... затова направих сравнителни с 2020та:
Скрит текст:
Вчера гърди - вкъщи, днес - крака във фитнеса, утре ще е кросче в парка.
Дези, купите са на ММ, но не за фитнес постижения Simple Smile - състезател по билярд е, от аматьорската лига вече (преди се е състезавал и професионално за кратко). Все го майтапя, че разхождането около маса не е спорт за мен Joy, затова ходи с мен на фитнес по 3-4 пъти седмично.

# 625
  • Някъде по Дунава
Вчера правих Хедър ден 15,кардио...Ужас! Не беше кой знае каква тренировка, уж обичам кардио, пък на половината упражнения или правех пауза, или спирах преди таймера! Не е било досега така да се излагам. То верно, че спах 3ч само, защото малкия е болен, ама чак пък толкова никакви сили да нямам...Днес почивка, дано утре по-бива, че се плаша.
И аз правих вчера ден 15. На някои упражнения изпълнявах low impact версиите. Минаха 5 месеца от контузията на глезена ми, но още имам чувството, че ако скоча силно и нещо ще го направя.
Сега почвам ден 16 - горна част.

# 626
  • Бургас/Пз
Надя Т, краката са ти уникални, изобщо тялото ти има страхотни пропорции. Сега мускулната маса е в много по-добро състояниуче, от преди 1 година. Шапка ти свалям, че си успяла да направиш такова преобразяване. Качването на ММ без натрупване на мазнини си е трудно нещо, затова още веднъж голямо браво.

Аз съм със страхотна МТ на задното бедро. Днес ми е ден за рамене и ще добавя корем Simple Smile

# 627
Оооо Надя бравооо! 💪
Лег дей днес !

# 628
Браво Надя...разкажи повече за храната...спазваш ли режими някакви, броиш ли калории - ако да, кога, за какъв период от време....колко си висока...наднормено тегло имала ли си някога...ако ти се разказва де...Hug
Недей така -  67 см. си е тънка талия, аз какво да кажа с талия 71...Simple Smile
Вчера правих StS гръб и гърди, днес някакво кардио ще си харесам...искам навън да тичам, обаче е много студено и още кашлям.
...Искате да кажете, че големите тежести способстват за появата на целулит ли? Не съм съгласна никак...по скоро с големите тежести мускула се "напомпва" и там депата се запълват с повече течност и целулита изглежда по видим...а не, че тренировките с тежести са причината за появата на целулита...
Както каза Дези относно целулита -  хормонален баланс, хранене и аз бих допълнила и ген...не е до тежести.

# 629
Явно не съм се изразила правилно, имах предвид ,че целулита става по видим, при уголемяване на бедрата/ напомпване/ , а не че тежестите предизвикват появата му.
Като човек борещ се от три години с целулит, до това заключение стигнах. Да не говорим, че много лесно правя обем в бедрата и затова много внимавам с тежестите за долна част.
Виж ако бях с две колчета забити в задника, тогава щеше да е съвсем различно. Пускала съм тук снимки на няколко фит инстаграмки, които са от точно този тип, там вече тежестите трябват.

Общи условия

Активация на акаунт