Алекс е момче на 17г. Има проблеми със общуването, (аз съм му брат на 21).
Спря да ходи на училище често, след като се премести в гимназията в средният град една година след това, тоест 9клас.
Спря да учи, идваше си по рано от училище.
Занимаваше се с пушене на марихуана, после нергелета, спря с нергелетата.
Спря да общува със своите приятели защото те знаеха с какво той се занимава. Успях да го спра от всичко с големи усилия, хубавото е че си призна Всичко от първото взимане до последното чист е от 6 месеца сам сподели какво е взимал последно през лятото и от кого взимал е пико или кристал...
6 месеца по късно...
Претърпяхме инцидент Пожар, запали ни се покривът. Той първи видя и ни каза.
Това стана на 11.11.2021г.
Докато помагаше се изпоти целият вир вода, според мен тогава настина.
Получи силен запек една сутрин на 13.11.21
Преди това чул разговор с майка ми и нейна приятелка как аз, брат му съм бил каму ли не перфектен, помагам в работата, отличник в училище, възпитан добър и др.... (които аз лично не се виждам такав до такава степен).
И не беше спал от 2 дни, ние спим в постройката докато другите стаи не се оправят, ще покажа и снимки по-долу.
Спря да спи от тревожност че се е провалил в живота и каму ли не след завършването на училище ако изобщо го завърши според него... Няма да може да се занимава с нищо.
Каза ни че чувства болка на единият си тестис (левият) и една тъпа болка в ляво от корема под пъпа. На мен също ми се е случвало отминава различно за около 3 или 5 дни трудно е да се лежи и при движение наболява.
Заведохме го на лекар увериха ни че не е херния, а той не бе спал от около 3 дни тогава. (не знаехме че не е спал и така)
Симптоми след симптоми, започнаха халюцинации заради сънят, но тогава не се осъзнавахме...
Викахме бърза помощ прегледах го казаха че нищо му няма, стреснаха ни че бил с жизофрения... (пълна глупост).
Но тогава за малко повярвахме
Защото му биха деазепан и от нея може би от стреса и безсънието той стана супер енергичен.
Водихме го на психиятър, преди това му даваме сънотворни не му помогнаха особено заспа за 2ч и се събуди.
Психиятъра ни каза ще се оправи предписва ни лекарствата:
Есобел
Ремирта
Левид
Колонарекс
...
Едното е било дори за епилептици...
Не му ги дадохме всички по предписание
Сутрин, обед, вечер - само за тези на обед и то не всички защото той отказа да ги глътне, имаше силни халюцинации тогава
И то за здравето си, вътрешни кръвоизливи или счупени кости...
( ние имаме братовчед които има проблем с краката но ние нямаме такива проблеми)
Говорихме и с психолози, казаха ни да му следим очите бяга разширени зениците и мислихме че е взимал дрога но не е било така. Няма диабет.
Съвзе се след няколко дни по-късно
Но проблема с болките в слабините остана.
Няма нещо сериозно на пръв поглед.
Водихме го на изследвания, само черният дроб не е много добре. Вече може да спи но не е спокоен в стрес и притеснения дали проблема ще мине, леко го боли ръката защото се беше ударил и пръстите му мисля че са изкълчени на едната ръка.
Всяка една болка го притеснява
Минахме на скенер на главата, лекарят каза че нищо му няма.
Не му даваме никакви лекарства за сън или психотропните на психиятърката, която беше частна но постави грешна диагноза според мен и всички наши семейни приятели, защото детето не е с шизофрения или отклонения лично според мен получава паник атаки, от това че чувства дискомфорт по тялото си по слабините и ръката. Когато силно се стресне сънят отминава. Сега поспа но много малко, той се притеснява от факта че не може да заспи но му се спи...