🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 978
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 570
Колкото и да замазват опосумите, Кирчо ще го е срам  да излезе на улицата доста време. Би трябвало.
Или ще се изкара великия манипулатор ...И всъщност той не е неудовлетворен злобар и простак , а е мил и човечен, просто е влязъл в роля. Това, че има косвени жертви на злобата/ролята/ , е жалко, но е част от играта 😁
Чакам да усети народната любов като излезе от фермата.
Дали продукцията ще го компенсира достатъчно за резила...грозна , грозна картина.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 01:11 от dany_nik

# 571
  • Вестерос
Аз съм разстроена, че мен принца не ме отразява 🙄 Що тъй? 🤔

# 572
  • earth
Айде форумната любимка великомъченица Ваня нарушава правилата 😂. Много е жалка. Нямам търпение да видя как бурно ще я защитавате и обяснявате как манипулираме думите и
Кои сте вие? Simple Smile

# 573
  • До морето
Снощните мантажи и манипулации имат ефект. Във фейсбук доста народ плюе Ваня.

# 574
Аз вече не подкрепям никого (като на изборите 😁), но повече отвсякога лъщят манипулациите. Гласът зад кадър, натякването отчаяно на определени неща, а за капак и изтриват част от писмото на Ралица насочено към Ваня, за да се чудят хората дали наистина са приятелки, или Ваня е огорчила Ралица по някакъв начин. Да, Ралица разчисти ситуацията, но това е само за хора дето повече се задълбочават, за средностатистическия зрител тя нищо не написа за Ваня и това е.

По-големите манипулации се разкриват, защото дори и идиот би ги видял, но има едни такива дребни мрежички дето пускат Иван и Андрей непрекъснато в течение на предаването и като се натрупат, изведнъж осъзнаваш, че са изградили доста явни настроения и нагласи в масовия зрител.

# 575
  • В тъмната гора.
Ралица откъде има този откъс от писмото си? Този кадър го нямаше в епизода, току-що прегледах от линка на Мари. Просто ми стана любопитно.
Не знам какво са показали, но Ралица в профила си е пуснала освен тази и още три снимки на три страници от цялото писмо.
Подозирах, че има такава изцепка от страна на продукцията и се потвърди. Всичко става все по-гнусно. Аман от манипулации, все едно зрителите сме някакви малоумници.

Пфуууу, аман от простотиите на Иван и Андрей и аз останах с горчив привкус от пропускането на Ваня. А то пак идиотите и техните психолози, майстори на рейтинг, се били намесили. Колко са долни само. Дано и те, и Фермата им да се продънят там, където им е мястото. И най ме дразнят като започнат седнали на тази маса да се правят на такива каквито не са, в края на всеки епизод. Като си имаш на идея какви ги вършат, чак ти се повдига от лицемерниченето им.

# 576
За писмата, правете като мен, бе хора! Аз ги превъртам, писмата и поздравите от родата Grinning Особено писмата са ми дрънканици на килограм. Ако не беше темата, въобще нямаше да разбера, че Ралица е „пропуснала” Ваня и да се разочаровам.

Но съм разочарована от битките снощи! Нагодени за киро, изиксваха само техника и опит. Като знам жените какви битки имаха, като знам Пламен, Виктор, Чавдар, Ивайло какви гладиаторски неща играха, снощните битки бяха като за детската градина, при все, че ги играят здрави, корави мъже. Някак си останах с усещането, че просто е несправедливо да се ходи напред след такъв дуел.

# 577
  • До морето
Просто са се наакали продуцентите след това, което стана с Георги. Ако имаше как - щяха шах да им подредят да играят.

# 578
  • София
Всички истории бяха заради падането - голямото подмазване с по-лекия дуел и после с кошниците с храна, също и някои дребни замижвания и предоставяне на веселби. От продукцията много сгафиха и не искаха бунтове.

# 579
  • Асеновград
Като видях в началото, крясъци мазане с кал , си викам: Ще е голяма битка, нооо то пълна скръб. Да бяха им дали едно ,,Не се сърди човече,,.
Любо всеки път се оправдава , сега  не бил готов психически за дуел. Не толкова си можеш.
Ваня сгафи, е и какво , много важно , че те всички кой умишлено кой не ,се издъни в някой момент.
Стефан се н..ра , от много схеми и стратегии така става.
Жал ме хвана за Георги , много тъжен ми се видя.
Тази Мартина ми омръзна да е слушам , как ще мачка , размазва....и куп още тъпотии. Така ми се иска Ваня да е победи
Поредният скучен епизод.

# 580
  • Sofia
Изпитвам съжаление към Киро. Толкова нещастен човек, смачкан от съдбата си на неудачник, изпълнен с гняв, злоба и горчилка, които преливат от него и тровят всички наоколо. Онази жена сигурно го обича и му помага сам да се понася.

# 581
Според промото, днес ще обявят кой е дарителя.

# 582
  • София
Много интересно се получава тук. Защо вчера играта била толкова опасна (трасето на Фермата) и защо днес няма такава. Ами как да има? Все още е влажно и хлъзгаво. Естествено, че няма да има!
И още нещо. Тези игри, които се играха снощи в епизода са сред любимите ми от всички сезони. Все златни класики за Фермата. Сечене, рязане и коване, туй ти е игръта! 🙂

Любо няма как да бие Кирил в 4 от 7 битки. В ИВ ако бяха може би щеше и да бие ама тук сме във Фермата и тук други умения трябват. И не искам да имаме две предавания със силови игри, трябва да има баланс. Иначе все 25-35 г. нацепени батки ще печелят. Ай нема нужда. Видяхме го и мега силовия Пламен как беше размазан от Кирил и Георги в игра в която имаше рязане и цепене. Кирил и Георги са класически играчи за Фермата, това е положението. За това и писах, че точно те двамата биха направили най-великия дуел за този сезон, но за съжаление съдбата реши друго.

Браво на Кирил, че не наложи вето и при мъжката този дуел срещу силен противник и браво на Любо, че го прие. Достойна и мъжка постъпка и на двамата. Респект!

Ваня се изложи много. Не толкова за нарушаването на правилата, според мен попрекали с емоциите и не се усети как се наигра. А с това, че като фермер на седмицата забрави за задълженията си и добре, че беше отново омразния и Кирил да подготви всичко за обичая. Мдам...
Сега най-вероятно ще и забранят да гласува.

От тази толкова нелепа ситуация с Георги какво се получава сега в играта.
Който спечели редовния дуел този уикенд ще стане фермер за един ден и ще определи първия дуел дали ще е мъжки или женски. И естествено ако е играч и има поне две гънки в мозъка ще направи мъжки дуел и така се превръща в първия сигурен финалист! Така че хора, един измежду Стефан, Коцето или Пламен ще е на финал и ще го разберем още в понеделник. А за другия ще остане дуел срещу победителя от Киро или Любо (на 95% Кико).

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 09:32 от Diavolo

# 583
Наясно съм, че няма как да се играе след мокрия терен и инцидента с Жоро, но това с лесните битки си е критика към продуцентите. Да си бяха размърдали двете мозъчни клетки и да си бяха направили закрита арена. Но сигурно дъжда през есента ги е изненадал... Общо взето супер недомислици, нагаждане според „както дойде”, иначе сме с претенции, че това е 7ми сезон, че много ги разбират нещата.

# 584
Уж грамотни хора са вътре, а пълен и непълен член не им е ясно как се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт