🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 954
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз естествено вярвам на човек, който е показал някакъв интегритет и то не просто към хората от своята клика, помагал е на всички, включително на дуелите, например.

За разлика от Кирил, който стои тенденциозно с гръб, когато Ваня говори, например, толкова лично отношение. Разлика от небето до земята.

# 646
И Ралица (като Георги) е казвала за Теодора, че е мързелива. В един епизод от тези на Мирон много весело обясняваше пред Ваня и Живка как Теодора зарязала общата им задача, че да тъпче грозде с момите и изобщо където има работа за хубавица, Теди е там 😀
От бисерите на сезона у дома използваме Туй ти’й игрътъ (на Жоро) и Работа за хубавица (на Ралица) 🙂

# 647
  • София
За това не споря. И факт, държането на Кирил е главната причина, Ваня да събира толкова позитиви.
Да, на мнението на Георги по принцип може да се вярва, но все пак си остава само едно мнение. А и той си има симпатии към Ваня. Е, не както към Ралица, но от останалите във формата е напълно разбираемо да е за нея.

Иначе аз мнението си за Ваня съм го написал, След 4 спечелени дуела и 2 звезди като фермер заслужава да е на финал. Че и на тапет съм я направил. Но сляп фен няма как да и стана.

пусната е нова анкета.

# 648
Според мен единствената искрено харесваща Ваня беше Ралица, аз затова и не направих драма, че не я била "споменала" в писмото, реших, че каквото има да си казват ще си го кажат и то е много повече от прекрасна си и други суперлативи. Почти всички я игнорираха Ваня, с някои ме съмнява дори да е говорила, а Иво и Кирил откровено и сипваха с черпака.
Само споменавам без да влизам в теории на конспирацията, че във видеото от болницата Георги вече е имал достъп до нет, а в интервюто си от днес(не съм го гледала все още) също е добре подготвен. Но пък приемам, че е лоялен.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 13:21 от Cafelate

# 649
Дали пък наказанието на Ваня няма да е едно служебно пращане на последното женско дуелче
Като за Ваня - малко ще й е. Предполагам - без право на глас до края на Фермата, ратай до края на Фермата /дори и да отпадне на дуел, да остане в обора/, сега служебно първи дуелист и първа на трасето /отнемат й двете фермерски звезди, и всички игри да ги играе с раница на гърба 25 кг./, да ходи до тоалетна на отворена врата, и личен слуга на Киро. Междувременно да оплете чорапи за всички монаси.

# 650
Нямам идея дали Ваня е най-мързеливата вътре защото почти нищо не виждаме кой какво прави. Обаче ако трябва да сме обективни моля дайте ми примери кога са давали Ваня да върши някаква работа Grinning не се заяждам, но наистина не се сещам. Теодора се занимаваше основно с плетки и зимнина ,останалите жени съм ги виждала да се въртят около мъжете да помагат с нещо. Може и нищо да не са правили,но поне се въртяха там да отчитат накаква дейност и присъствие,но за подобен кадър с Ваня не се сещам. Не знам защо се опитвате да изкарате човек ,който сам си казва,че е шефче в живота много работен,като той очеизвадно не е Grinning

# 651
  • София
Аз не съм фен на Ваня, камо ли сляп 😀 Просто умея да се абстрахирам от това и да гледам обективно на цялостното отношение към нея - от хората във фермата, продуценти, глас зад кадър и така. Това е проблемът и на 90% от пишещите в темата, не виждам нейни топ фенове, просто чисто човешки сме омерзени.

# 652
Едва ли някой ще тръгне да разпитва всички участници колко е работила Ваня и има ли по-малко работили от нея. Преценката на всекиго е субективна. И труда на Ралица беше омаловажен от Киро, но продуцентите казаха, че за тях е било чест участието й в предаването.

# 653
Еее, не, не съм съгласна.
И факт, държането на Кирил е главната причина, Ваня да събира толкова позитиви.
Аз например и правя евала заради представянето в дуелите! Играе винаги спортменски и с много акъл!
 И ето един факт - записа името си “със златни букви” в историята на шоуто, изравни се с адашката си по брой спечелени дуели. Със свои усилия, не на гърба на някой.
По-скоро кирил се опита да блесне на нейн гръб, но не му се получи.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 16:55 от Butterfly_🦋

# 654
А аз мислех, че Ванчето е тотална фейс-любимка, там предимно по-възрастни дами се вихрят на страницата на предаването, а те след снощи така са се настървили да я плюят. Направо не можех да повярвам.

Теда беше така да се каже по показната работа Smiley Да шие САМА, да се качи на покрив с плетка в ръка и Пламен в крака, да мачка грозде и пече чушки пред оператора...Smiley

За Ваня и аз питах и тук ми припомниха, че садила цветя в двора с Живка и май Ралица и вчера я видях да пресажда цветя в саксиите на Рали. И два пъти полегна в магерницата на пейката. Smiley

# 655
Относно ситуацията с Живка и Киро до джакузито, не бих упрекнала Живка, че не е предупредила Ваня, тъй като Киро беше много наблизо и гледаше към тях. Ваня беше с гръб към Живка. Ако Живка беше казала нещо, за да прекъсне Ваня, Киро така или иначе щеше да се усети, че коментират него.
Колкото до дарението за манастира - който и да е дарителят, дори и Любо да е- това му прави чест. Нека да не омаловажаваме този благороден акт, само защото не ни е симпатичен.

# 656
За съжаление следващата игра ще е "Коване на мост", а Любо вече показа, че това не му е сила. Ясно е, че Любо ще напусне играта.

Тц, май го бъркаш с Пламен.
Любо кове много и работи много. Няма уменията на Кирил, Жоро и Виктор, но е много близо до тях, освен това е по-млад и бивш спортист, би трябвало да има лека преднина в бързината. Играта е тегава, пак трябва техника, но и издръжливост.

Относно Жоро и думите му за Ваня. А защо трябва да им се вярва на 100%? Или каквото каже Георги е канон вече?
За това, че Ваня е мързелива съм го чувал от много други хора, не само от недолюбващите я Иво и Киро.
Самият Жоро на два пъти в предаването също се изказа за нея, че не работи, сега съвсем друго говори.

Имам предвид точно Любо, не си спомням, в кой епизод беше, но той не знаеше как да ползва теслата, за да извади пирон. Дано да кове пирони по-добре, но се съмнявам, че Любо ще ни изненада с победа.

Георги си е казал просто мнението, а предвид факта, че е видял повече от нас, защо да не повярваме на думите му. В епизодите се вижда, че има и други, които не са от най работливите, но Кирил не се занимава с тях и отношението му към тях е далеч от това с Ваня. За пример Стефан ...

Живка също каза, че за нея Георги е най мързелив, но ако сега я попитат съмнявам се, че ще потвърди думите си.

# 657
А аз мислех, че Ванчето е тотална фейс-любимка, там предимно по-възрастни дами се вихрят на страницата на предаването, а те след снощи така са се настървили да я плюят. Направо не можех да повярвам.
Стадото върви накъдето го подкарат. Коце, Пламен, Мартина, същото нарушение са го правили, но за тях мина в шеги и закачки. Сега голяма драма.

# 658
За съжаление следващата игра ще е "Коване на мост", а Любо вече показа, че това не му е сила. Ясно е, че Любо ще напусне играта.

Относно Жоро и думите му за Ваня. А защо трябва да им се вярва на 100%? Или каквото каже Георги е канон вече?
За това, че Ваня е мързелива съм го чувал от много други хора, не само от недолюбващите я Иво и Киро.
Самият Жоро на два пъти в предаването също се изказа за нея, че не работи, сега съвсем друго говори.

Ам аз така съм си решила, да вярвам на Жоро. Както ти не спираш да подкрепяш Киро и да го хвалиш, аз пък си харесвам Жоро.

# 659
Положението е “Всеки сам си преценя!”😀😀😀😀😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт